PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość
daria12

Oby jak najwięcej ;)

ocenił(a) serial na 7
bliss6

hahahaha
oby !
teraz w Turcji leci nowy sezon, odcinki są co sobotę na fox, dzisiaj 49. ma być ;D

ocenił(a) serial na 8
bella93

matko, jak ja bym chciała teraz umieć turecki.... ale w oryginale nic kompletnie nie kapuję... ciekawe dlaczego ;)

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Skąd ja to znam :D a macie może jakąś stronkę żeby chociaż napisy angielskie były?
Wiadomo tak w ogóle ile odcinków wykupił PULS?

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

pewnie pierwszy sezon, a jak będzie dobra oglądalność to może zakupią kolejny ;)

ocenił(a) serial na 9
bella93

Oby bo serial jest fenomenalny :)

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

ja po wspaniałym stuleciu jakieś słowa wyłapuje ale to i tak niewiele, bynajmniej nie wystarczająco aby zrozumieć całe zdania xd

ocenił(a) serial na 8
bella93

no niestety... gdyby chociaż były angielskie napisy, to byłoby cudownie. ale i tak mamy dobrze, bo odcinki mamy praktycznie codziennie, więc szybciej nadrobimy :P

ocenił(a) serial na 9
daria12

Wie ktoś czy odc 51 to ostatni odcinek serialu czy tylko sezonu?

daria12

Będzie 2 sezon Sezonu na miłość ?

użytkownik usunięty
rokss993

tak, będzie :)
podobno premiera pierwszego odcinka drugiego sezonu ma być 19 września, w Turcji :) a w Polsce to nie wiadomo, jak puls wykupi to najprędzej za rok pewnie.

ocenił(a) serial na 10

Muszą wykupić muszą nie ma innej opcji

muzyczeeek

Wszystkie odcinki SEZONU NA MIŁOŚĆ są na anyfiles.
Wystarczy wpisać SEZON NA MIŁOŚĆ odcinek ........... i tak do 52, bo piędziesiąty drugi to ostatni odcinek tureckiej telenoweli i już nie będzie więcej bo turcja więcej nie wyprodukowała a przynajmniej na razie nie wyprodukowała.

Zuza_Wydrzynska

Krążą plotki, że TV PULS ma wyemitować nową turecką telenowelę pod tytułem ,,Kontrakt na miłość", we wrześniu.

ocenił(a) serial na 10
Zuza_Wydrzynska

A zapowiadają premierę 2 sezonu ? Nawet na filmweb pisze ze liczba sezonów: 2 .. I 1 sezonu są tylko 51 odc .. Wiec sama tez do końca Nir wiesz

co wy za bzdury wypisujecie owszem premiera 19 wrzesnia w turci będzie a kontraktu na milosc bo jak narazie to pierwszy sezon ma 19 odc, i radzę byc na bieżąco z info a nie pisac bzdury co jak co ale 2 sezonu SNM nie ma przeciez powiedziała Tak i na tym koniec !!!!!!