hahahaha
oby !
teraz w Turcji leci nowy sezon, odcinki są co sobotę na fox, dzisiaj 49. ma być ;D
matko, jak ja bym chciała teraz umieć turecki.... ale w oryginale nic kompletnie nie kapuję... ciekawe dlaczego ;)
Skąd ja to znam :D a macie może jakąś stronkę żeby chociaż napisy angielskie były?
Wiadomo tak w ogóle ile odcinków wykupił PULS?
pewnie pierwszy sezon, a jak będzie dobra oglądalność to może zakupią kolejny ;)
ja po wspaniałym stuleciu jakieś słowa wyłapuje ale to i tak niewiele, bynajmniej nie wystarczająco aby zrozumieć całe zdania xd
no niestety... gdyby chociaż były angielskie napisy, to byłoby cudownie. ale i tak mamy dobrze, bo odcinki mamy praktycznie codziennie, więc szybciej nadrobimy :P
tak, będzie :)
podobno premiera pierwszego odcinka drugiego sezonu ma być 19 września, w Turcji :) a w Polsce to nie wiadomo, jak puls wykupi to najprędzej za rok pewnie.
Wszystkie odcinki SEZONU NA MIŁOŚĆ są na anyfiles.
Wystarczy wpisać SEZON NA MIŁOŚĆ odcinek ........... i tak do 52, bo piędziesiąty drugi to ostatni odcinek tureckiej telenoweli i już nie będzie więcej bo turcja więcej nie wyprodukowała a przynajmniej na razie nie wyprodukowała.
Krążą plotki, że TV PULS ma wyemitować nową turecką telenowelę pod tytułem ,,Kontrakt na miłość", we wrześniu.
A zapowiadają premierę 2 sezonu ? Nawet na filmweb pisze ze liczba sezonów: 2 .. I 1 sezonu są tylko 51 odc .. Wiec sama tez do końca Nir wiesz