PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25520
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

1x11

ocenił(a) serial na 10

Wiedziałam że Michael to Valentine to było oczywiste.
Szkoda że idą w stronę tego że niby są rodzeństwem ale myślę że jak mama Clary się obudzi albo ją wybudzą to jakoś odkręcą to zamieszanie.
Sceny z Simonem i Luckiem są po prostu świetne i Rafael się pojawił a jego też bardzo polubiłam.
Alec może z końcu się opamięta. Lidia na plus i to bardzo na końcu szkoda że nie pokazali jeszcze rozmowy jej i Lizzy ale może w kolejnym odcinku. Magnus na rozprawie bardzo mi się podobał jego rozmowy z Aleckiem.
Na zagranicznych forach coraz mniej go lubią bo on nic nie robi tylko chodzo za Aleckiem ale myślę że w następnym sezonie pokaże co potrafi.
A co do tego że Jace i Clary są rodzeństwem to przecież w Alternatywnej Rzeczywistości nie byli i może to główna wskazówka? Nawet nie było wzmianki o bracie Clary.
Apropo Sebastiana fajnie by było jakby jego i Jace grał ten sam aktor ale przecież ludzie będą narzekać że nie wyglądali tak samo w książce

sol22

Po pierwsze: SPOJLERY LUDZIE, SPOJLERY! Istnieje specjalna funkcja do ukrywania treści, nie jest to takie trudne.
Po drugie: To właśnie było jedno z ich głównych niedopatrzeń, bo przecież analogicznie jej brat powinien właśnie istnieć w tej drugiej rzeczywistości i zapewne byłby przykładnym braciszkiem. Troszke by twórcy pomyśleli i mieli tutaj piękny motyw żeby namieszać widzom w głowie. Zamiast wciskać Clary i Jace'a jako słodziutką parkę, mogli właśnie ukryć ich czułości, pozostawiając je na poziomie przyjacielskich relacji i wprowadzić choćby sugestie o istnieniu jakiegoś brata jednak nie sugerując nikogo konkretnego w jego miejsce, a jednocześnie pozostawiając miejsce, by po najnowszym odcinku niewtajemniczeni mogli właśnie sami sobie wmówić, że ich bycie rodzeństwem pasuje także w tamtej alternatywnej wersji. A tutaj teoria zostaje obalona zanim jeszcze powstaje :/