co sadzicie o ostatnim odcinku? początkowo serial nie przypadł mi do gustu, ale to była wina mojej sympati do filmowych aktorów:) jednak ostatnie odcinki, a w szczegolności odcinek 12 sprawił że zmieniłam zdanie:) oby tak dalej, juz nie moge sie doczekać nastepnego odcinka:)
Odcinek boski i oby Alec z jakiegoś powodu się nie zaczął wycofywać czy coś. Kolejny zapowiada się równie świetnie
ehh tyle czekania na jakis ruch w relacji alec magnus:) zakochałam sie w nich.
mam wrażenie, że Jace ma za zadanie latać cały czas wściekły, walczyć i w sumie tyle. taką amputację charakteru mu zrobili... żadnych żarcików, jego sarkastycznego poczucia humoru, nic!
nom tesknie za jego zarcikami, zabawny byl w ksiazce:) ale nie ma co narzekac serial robi sie coraz lepszy:)
ja to jestem ciekawa ile odcinków będzie miał kolejny sezon. I czy dadzą redę przejść do sezonu 3. Oglądał ktoś nowy serial Wynonna Erap?
Powiem szczerze, że serial, nie ukrywajmy jest zły, ale jedyną przyczyną dlaczego go nadal ciągnę jest relacja Malec'a i ciekawość dotycząca postaci Sebastiana . Aktorzy, którzy grają Alec'a i Magnusa dają radę jako jedni z niewielu pod względem kunsztu aktorskiego ( choć Matthew (?) na początku grał jak drewno..). Pomijam już tragedię aktorstwa Kat (Clary)... Mam nadzieję, że będzie jak najwięcej Malec'a jak najmniej wszystkich innych (no może poza Sizzy :D), wtedy z chęcią będę oglądała!
nie jest zły jeśli dalej go ogladasz:) wciągnął cie i tyle:) ahhh alec i magnus najlepsza para w serialu, chociaz ciekawi mnie jak nawiaze sie relacja simona z izzy? bo jak na razie nic nie ciagnie ich do siebie
Mi pierwsze dwa odcinki serialu nie bardzo przypadły do gustu, ale później z odcinka na odcinek było coraz lepiej. Wprawdzie mocno odeszli fabułą od książki, ale i tak koniec końców serial mi się podoba.
Chociaż w książce moją ulubioną parą było Clace, to tu w serialu to jakaś masakra... Aktorzy grający Clary i Jace'a totalnie mi nie pasują, grają drętwo i mają jakieś słabe te teksty...
Za to odcinek 12 przebił wszystko i jestem totalnie zakochana w Malecu - od teraz to jest moja ulubiona para :D Te wszystkie sceny z nimi z wcześniejszych odcinków były świetne, a scena ślubu to wisienka na torcie ;) Matt i Harry grają rewelacyjnie, pomiędzy Alekiem i Magnusem jest taaaaka chemia. Kocham ich :D
moja ulubiona para juz w ksiazce byl magnus i alec:) świetna para i magnus jest boski, przeczytałam kroniki magnusa bane tak mnie wciągnął ten paring:) nieee jace i clary zarowno serial i ksiazka nie przepadam za nimi.
tak scena ślubu dosłownie wisienka na torcie i ostatni odcinek jak alec był zazdrosny:)
Ja właśnie zabieram się po raz kolejny za czytanie Darów Anioła, żeby sobie przypomnieć wszystko i przyjrzeć się głównie relacji Magnusa z Alekiem. Będę miała przed oczami Harry'ego i Matta, mrau :D
Opowiadania z Kronik Bane'a z nimi dwoma już przeczytałam ponownie zaraz po obejrzeniu 12 odcinka :P Chyba jest ze mną coś nie tak, bo minęło 6 dni odkąd obejrzałam ten odcinek i codziennie oglądam minimum ze dwa razy scenę ślubu...
A przed chwilą obejrzałam 13 odcinek - Alec rewelacyjnie się zachował podczas rozmowy z rodzicami :) i później masz rację - to jak Alec był zazdrosny ;) Martwi mnie tylko jedno, że już zaczęło się u Aleka myślenie na temat nieśmiertelności Magnusa, a wiemy do czego to doprowadzi...
Oj nie pewnie dadzą nam sie troche nacieszyć ich związkiem:) ehh zazdrosny alec slodki jest. Tylko troszkę Magnus aż za bardzo zniewiescialy:) ale i tak są swietna para:) ciekawi
jak polaczal Simona i izzy, na razie nic nie robią w tym kierunku
Mam taką nadzieję :) Może pokażą ich pierwszą randkę :D
Wydaje mi się, że Magnus właśnie taki był, mi to nie przeszkadza. I tak jest mało brokatu! :D
I fakt, też mnie ciekawi jak to wyjdzie z Sizzy... Na samym początku tylko coś było, a teraz cisza. Może zostawili to właśnie na 2 sezon :)