PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25520
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

1x12

ocenił(a) serial na 7

co sadzicie o ostatnim odcinku? początkowo serial nie przypadł mi do gustu, ale to była wina mojej sympati do filmowych aktorów:) jednak ostatnie odcinki, a w szczegolności odcinek 12 sprawił że zmieniłam zdanie:) oby tak dalej, juz nie moge sie doczekać nastepnego odcinka:)

ocenił(a) serial na 10
aanusia001

Odcinek boski i oby Alec z jakiegoś powodu się nie zaczął wycofywać czy coś. Kolejny zapowiada się równie świetnie

ocenił(a) serial na 7
sol22

ehh tyle czekania na jakis ruch w relacji alec magnus:) zakochałam sie w nich.

ocenił(a) serial na 5
aanusia001

mam wrażenie, że Jace ma za zadanie latać cały czas wściekły, walczyć i w sumie tyle. taką amputację charakteru mu zrobili... żadnych żarcików, jego sarkastycznego poczucia humoru, nic!

ocenił(a) serial na 7
cronvel

nom tesknie za jego zarcikami, zabawny byl w ksiazce:) ale nie ma co narzekac serial robi sie coraz lepszy:)

ocenił(a) serial na 10
aanusia001

ja to jestem ciekawa ile odcinków będzie miał kolejny sezon. I czy dadzą redę przejść do sezonu 3. Oglądał ktoś nowy serial Wynonna Erap?

ocenił(a) serial na 5
aanusia001

Powiem szczerze, że serial, nie ukrywajmy jest zły, ale jedyną przyczyną dlaczego go nadal ciągnę jest relacja Malec'a i ciekawość dotycząca postaci Sebastiana . Aktorzy, którzy grają Alec'a i Magnusa dają radę jako jedni z niewielu pod względem kunsztu aktorskiego ( choć Matthew (?) na początku grał jak drewno..). Pomijam już tragedię aktorstwa Kat (Clary)... Mam nadzieję, że będzie jak najwięcej Malec'a jak najmniej wszystkich innych (no może poza Sizzy :D), wtedy z chęcią będę oglądała!

ocenił(a) serial na 7
DollyStilinski

nie jest zły jeśli dalej go ogladasz:) wciągnął cie i tyle:) ahhh alec i magnus najlepsza para w serialu, chociaz ciekawi mnie jak nawiaze sie relacja simona z izzy? bo jak na razie nic nie ciagnie ich do siebie

ocenił(a) serial na 8
aanusia001

Mi pierwsze dwa odcinki serialu nie bardzo przypadły do gustu, ale później z odcinka na odcinek było coraz lepiej. Wprawdzie mocno odeszli fabułą od książki, ale i tak koniec końców serial mi się podoba.
Chociaż w książce moją ulubioną parą było Clace, to tu w serialu to jakaś masakra... Aktorzy grający Clary i Jace'a totalnie mi nie pasują, grają drętwo i mają jakieś słabe te teksty...
Za to odcinek 12 przebił wszystko i jestem totalnie zakochana w Malecu - od teraz to jest moja ulubiona para :D Te wszystkie sceny z nimi z wcześniejszych odcinków były świetne, a scena ślubu to wisienka na torcie ;) Matt i Harry grają rewelacyjnie, pomiędzy Alekiem i Magnusem jest taaaaka chemia. Kocham ich :D

ocenił(a) serial na 7
felosiel_tanrae

moja ulubiona para juz w ksiazce byl magnus i alec:) świetna para i magnus jest boski, przeczytałam kroniki magnusa bane tak mnie wciągnął ten paring:) nieee jace i clary zarowno serial i ksiazka nie przepadam za nimi.
tak scena ślubu dosłownie wisienka na torcie i ostatni odcinek jak alec był zazdrosny:)

ocenił(a) serial na 8
aanusia001

Ja właśnie zabieram się po raz kolejny za czytanie Darów Anioła, żeby sobie przypomnieć wszystko i przyjrzeć się głównie relacji Magnusa z Alekiem. Będę miała przed oczami Harry'ego i Matta, mrau :D
Opowiadania z Kronik Bane'a z nimi dwoma już przeczytałam ponownie zaraz po obejrzeniu 12 odcinka :P Chyba jest ze mną coś nie tak, bo minęło 6 dni odkąd obejrzałam ten odcinek i codziennie oglądam minimum ze dwa razy scenę ślubu...
A przed chwilą obejrzałam 13 odcinek - Alec rewelacyjnie się zachował podczas rozmowy z rodzicami :) i później masz rację - to jak Alec był zazdrosny ;) Martwi mnie tylko jedno, że już zaczęło się u Aleka myślenie na temat nieśmiertelności Magnusa, a wiemy do czego to doprowadzi...

ocenił(a) serial na 7
felosiel_tanrae

Oj nie pewnie dadzą nam sie troche nacieszyć ich związkiem:) ehh zazdrosny alec slodki jest. Tylko troszkę Magnus aż za bardzo zniewiescialy:) ale i tak są swietna para:) ciekawi
jak polaczal Simona i izzy, na razie nic nie robią w tym kierunku

ocenił(a) serial na 8
aanusia001

Mam taką nadzieję :) Może pokażą ich pierwszą randkę :D
Wydaje mi się, że Magnus właśnie taki był, mi to nie przeszkadza. I tak jest mało brokatu! :D
I fakt, też mnie ciekawi jak to wyjdzie z Sizzy... Na samym początku tylko coś było, a teraz cisza. Może zostawili to właśnie na 2 sezon :)