Podobno 2 sezon będzie miał premierę jeszcze tego roku 18 września. Ktoś może to potwierdzić??? Bo o 20 odcinkach to już słyszałam, i że będzie więcej Maleca też :P
Większość info jakie czytałam też mówią o początku 2017, ale trafilam na taką dziwną informację i chciałam się upewnić. Choć podobno już ruszyły prace nad scenariuszem.
Prace trwają od około miesiąca/dwóch. Też mam nadzieję, że zobaczymy serial w tym roku, ale niestety, w większości źródeł podają właśnie początek 2017.
A już miałam takie piękne plany, że jak zaczną z premierą od września, to na święta będę miała maraton z Nocnymi Łowcami... A tak muszę czekać do następnych wakacji :(
Całkiem niezły plan :> Też nad tym bardzo ubolewam. Pociesza mnie tylko myśl, że będzie 20 odcinków i więcej Maleca :D
:D to zdecydowanie dwie najlepsze zapowiedzi 2 serii :D
Choć słyszałam też (ale to chyba był żart, bo ogłoszono to 1 kwietnia), że filmowy Jace bardzo chciałby zagrać jakąś postać w serialu i padło na Sebastiana :o W dalszym ciągu nie wiem czy to dobra wiadomość czy zła. Uwielbiam Jamiego Campbella Bowera jako Jace'a i nienawidzę książkowego Sebastiana, więc z jednej strony byłoby to wybuchowe połączenie bardzo adekwatne do postaci, a z drugiej.... mój świat by się rozpadł i nigdy już tak samo bym nie patrzyła na filmowe Dary Anioła :(
A wracając do serialu i Maleca :3 Jest dobra rzecz w tym, że mamy względnie jakieś pół roku do najnowszego odcinka. Mam czas, żeby dokończyć Dary Anioła i przeczytać Kroniki Bane'a xD
Zgadzam się :D
Moim zdaniem nie powinni tak mieszać. Jamie jest genialny, ale jako Jace. Sebastiana powinien zagrać ktoś inny :/
Ogarniaj szybko te książki! :D DA jest naprawdę świetną serią, a KB super uzupełnieniem. Jak przeczytasz, to pisz, z chęcią poznam Twoją opinię :>
O boziuuuuu.... z czytaniem muszę się wstrzymać do lipca x( Ale jak tylko znajdę chwilę to rzucam się na Kroniki Bane'a! Uwielbiam Magnusa :D W książce jest on najlepszą postacią i właściwie i w filmie i w serialu został świetnie obsadzony. Każdy z aktorów miał w sobie coś... "magnusowego" :P
Na razie męczę Miasto Zagubionych Dusz...
Rozumiem Cię. Lepiej zacznij na spokojnie, bez pośpiechu.
Ja tak samo :D Racja, wszędzie był najlepszy :>
Szczerze, to w pewnym momencie czytałam głównie dla wątku Maleca. Fabuła w DA czasami była męcząca. :|
Tak, motyw Clace już się wypala. Ciągle mają jakieś kłopoty i jedno z nich musi poświęcać siebie by uratować drugie i być razem, a potem znowu kłopoty i tak w kółko. Nudy.
Malec jest interesujący na każdym etapie. Alec mimo swojego wycofania i zaborczości jest uroczy i widać, że naprawdę kocha Magnusa :3 Zresztą jak można go nie kochać? ;)
Dokładnie.
Na szczęście z wzajemnością :D No właśnie :> Magnus zasłużył na taki wspaniały związek.
:3 Słyszałam nieco o ich... wspólnej przyszłości :D Nie bardzo wiem na jakiej zasadzie to będzie działać i czy doczekam się tego w DA czy w innych seriach (podobno w Pani Noc jest kilka uroczych odniesień do... następnego pokolenia Maleca :3 ). Ach! już nie mogę się doczekać pierwszych stron KB :D
Swoją drogą... w ostatnim odc. Camille była niczym góra lodowa z Tittanica :P
Właśnie dlatego muszę się zabrać za Panią Noc :D w każdym razie, po DA mam niedosyt odnoście Maleca. Chociaż w sumie nie wiem, czy istnieje odpowiednia ilość, która mnie zadowoli :| Przed Tobą coś wspaniałego :>
Nawet nie wiesz jak bardzo wkurzona byłam z tego powodu. Camille już namieszała :/ Może przejdźmy na priv, żeby tyle nie spamić?