PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25521
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Wreszcie po 2-tygodniowej przerwie doczekaliśmy się wspaniałego odcinka!
No to tak króciutko, bez zbyt dużych spojlerów:
Simon :

ocenił(a) serial na 10
Nadienn

Jejuuu!!! Ten odcinek był mega *.*
Najpierw to, co dla mnie najważniejsze- Malec <3
Alec, półnagi, w Magnusa łóżku- czego chcieć więcej? :D To jacy są przy sobie swobodni to dla mnie wszystko! Ale ich ostatnia scena złamała mi serce, niezbyt często płacze na serialach, ale tu po prostu nie mogłam się powstrzymać... Płaczący Magnus to dla mnie po prostu za dużo :( Wgl cudowne jest to jak oni się rozwijają, Magnus przestał ukrywać co go dręczy, do tego Alec, jest taki opiekuńczy, chce dać Magnusowi przestrzeń, szanuje go, ale równie mocno chce pomóc, bo nie może znieść że jego chłopak cierpi <3 Żyje dla Maleca! <3
Bardzo podobały mi się sceny Simona, cieszę się że jest koniec Climona, do tego była scena Saphaela, a brakowało mi ich razem :D Czekam na więcej scen walk Simona, dobrze było na to popatrzeć :D
I do tego Sebastian! Jedne wielkie-WOW! Will jest świetny! Wiedziałam że w szafie jest ten prawdziwy Seba ale i tak te wszystkie sceny były po prostu mega! I końcówka! Sama nie wiem co myśleć, bo na początku myślałam, że to jest po prostu spalony? Jonathan, ale potem czytałam że został on pokazany jako demon i sama nie wiem co myśleć...
Oooo i Aline, już ją uwielbiam :D
Jak dla mnie odcinek miazga, warto było czekać ^^

_Gallavich_

Kocham wszystko co tu napisałaś <3

ocenił(a) serial na 6
Nadienn

Will jak zwykle wypadł fenomenalnie <3

dagao

Podwójny Will był chyba największą frajdą odcinka :P Na wszystkich 3 scenach z nimi zbierałam szczękę z podłogi.

ocenił(a) serial na 6
Nadienn

Już wiesz jak się czuję od 2B!

dagao

W zasadzie prawie na każdej scenie z nim jestem w szoku. Niby jest taki cud-miód-maliny, ale wystarczy że się odwróci albo zostanie sam w mieszkaniu i BAM! nie wiem co się stało O.O

ocenił(a) serial na 6
Nadienn

on zawsze jest cud-miód-maliny!

dagao

Był apetyczną grzanką czy spaloną lazanią? :P

ocenił(a) serial na 6
Nadienn

grabisz sobie :/

dagao

Wiem, że mnie kochasz :P :*