PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746309}

Shadowhunters

2016 - 2019
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25555
3,5 4 krytyków
Shadowhunters
powrót do forum serialu Shadowhunters

Na początku gdy pojawiła się myśl o stworzeniu tego serialu stwierdziłam że super i że pewnie będzie lepiej dopracowany niż film. Ale gdy obejrzałam pierwszy odcinek że akcja musi się trochę rozwinąć a aktorzy bardziej wczuć w swoje rolę. Jednak teraz sama już nie wiem. .
Na pewno oglądam dalej jeżeli nie będzie takiego chaosu.

Patka12345_

Nie wiesz co myśleć o serialu, a mimo to dajesz mu 10? ;)

ocenił(a) serial na 10
kasia275

Tak ponieważ nie skreślam tego serialu, daje mu po prostu szanse. Żadnego filmu lub serialu nie skreślam za to że rożni się od książki. Przecież to film a nie książka. Film i seriale powinniśmy cenić za to że nie są identyczne jak książki. Inaczej filmy były by strasznie przewidywalne i nudne.

Może to dziwne że tak go oceniłam ale dla mnie to oczywiste że za sam pomysł z powstaniem tego serialu to wyczyn. Niewiem jak to działa ale ja najczęściej oceniam seriale na 10 lub 9 ponieważ one z każdym sezonem a na wet z każdym odcinkiem mogą być lepsze( wprowadzenie nowych bohaterów, problematyki, przygód itp.) ONE SIĘ ROZWIJAJĄ .

A co do tego chaosu o którym wspomniałam to chodzi mi o to film Dary anioła oglądałam wiele razy i przyzwyczaiłam się do tych aktorów i fabuły. A gdzie§ usłyszałam że w serialu będzie trochę zmieniona fabuła mój jak już wiemy także obsada. Jednym słowem NIE MOGĘ SIĘ PRZYZWYCZAIĆ DO NOWEJ OBSADY. I nie wiem o co chodzi z tom zmianą fabuły i to mnie zbija z tropu ;)