PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Po emisji ostatniego odcinka, widzowie na całym świecie [którzy mieli okazję obejrzeć],
dołączają do grup na FB, oblepiają tymi słowami swoje miasta i noszą koszulki z tym
napisem. Słyszeliście o tym? Podpisujecie się pod tą deklaracją?

ocenił(a) serial na 10
sherlockistka

koszulka "I believe in Sherlock Holmes " http://sherlock.cupsell.pl/produkty/51643-sherlock-bbc-i-believe-in-sherlock-hol mes-m-ska.html
XD

ocenił(a) serial na 9
sherlockistka

Oczywiście! Robię co mogę :P

ocenił(a) serial na 10
Nanaaa

Ja tak samo :D

ocenił(a) serial na 9
sherlockistka

Haa :D Co robimy? Ja w poniedziałek lecę zamówić przypinki z żółtym napisem "I believe in Sherlock Holmes" - dla siebie i dla jeszcze jednej Wholokistki, mojej przyjaciółki ;) Mam napis "I believe in Sherlock. Moriarty was real." w opisie na GG i na drwhoforum.pl :D A Wam jak idzie?

ocenił(a) serial na 10
Nanaaa

Zdjęcie profilowe na FB 'Keep Calm and Believe in Sherlock' :D Opis na gg też ustawiony, na nk.pl również. I myślę co dalej :D Sam ten wątek służy rozprzestrzenianiu tego protestu :D

ocenił(a) serial na 10
sherlockistka

jakiego prostestu? o co chodzi? Sherlocka kocham, więc chętnie się przyłączę, jak mi ktoś powie jaki jest cel akcjii (:

ocenił(a) serial na 10
sherlockistka

Wybaczcie, jestem trochę niezorientowana. A o co w ogóle chodzi z tą akcją?

sherlockistka

oto nasza polska odpowiedź na akcję: www.facebook. com/pages/Polska-wierzy-w-Sherlocka-HolmesaPoland-believes-in-Sherlock/280778002 035962 zapraszamy! (sorki, trzeba było nieco rozdzielić link, bo inaczej nie można opublikować postu)