PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 240 tys. ocen
8,5 10 1 240297
7,9 53 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock
ocenił(a) serial na 6
kama1324

Najsłabszy w 1 sezonie, ale i tak dobry.

ocenił(a) serial na 1
kama1324

The Blind Banker jest uznawany przez zdecydowaną większość za odcinek najsłabszy ;) absolutnie nie powinien wpłynąć na decyzję w sprawie oglądania czy coś. Następny zdecydowanie lepszy, a następny sezon jeszcze lepszy :D

HungerGamer

A już się obawiałem, że seria traci impet (już na drugim odcinku). Chwilami śmiesznie naiwny był. Ale skoro piszecie, że to tylko wpadka przy pracy to oglądam dalej ;)

kama1324

Ja osobiście miło się zaskoczyłam - wszyscy mówili, że to najsłabszy, najgorszy odcinek, a dla mnie był niczego sobie. Może na początku nie wszystko ogarnęłam co i jak, a poza tym faktycznie niektóre rozwiązania wydawały się naiwne, ale absolutnie nie czuję się zniechęcona :)

ocenił(a) serial na 1
kara19

To dlatego, że nie widziałaś reszty serialu :) (a może widziałaś, a jednak masz taką opinię? Jeśli tak to pardon za wyskoczenie ze źle wymierzoną dedukcją :D)

ocenił(a) serial na 10
kama1324

Był nie najgorszy, delikatnie powiedziawszy. Dla wszystkich zniechęconych mam dobrą wiadomość: TO JEDYNY ODCINEK, KTÓRY MOŻE WAS ZNUDZIĆ. Następne będą zdecydowanie lepsze, więc nie traćcie ducha i broń boże nie oglądajcie tego serialu z lektorem! :P

ocenił(a) serial na 7
kama1324

Mnie też średnio. Ale się nie zniechęcam, skoro tylu ludzi mówi, że to najsłabszy odcinek. Nie podobała mi się gra aktorska aktorki, co grała Soo Li czy jak jej tam. No i dr Watson mnie trochę rozczarował, że tak szybko chciał kobietę do łóżka zaciągnąć; spodziewałabym się więcej dżentelmeństwa. Sherlock na szczęście nie rozczarował - aspołeczny i całkiem uroczy, poza incydentem z dziewczyną, gdzie wspomina o zmianie fryzury, a ona od razu się cieszy i chętna do przysług - denne zagranie, szczególnie jak na nieamerykański film.

ocenił(a) serial na 10
sylwia_32

Oj Molly po prostu taka jest, szaleje za Sherlockiem już od pierwszego odcinka :) Nie byłaby sobą, gdyby mu odmówiła.

ocenił(a) serial na 1
Apanachi

Niech poczekają na trzeci sezon ;D

ocenił(a) serial na 10
kama1324

Czyli będę czekać na 3 odcinek.Benedict jest genialny :D