PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238090
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock
mandyS

Faktycznie - Cher :D

ocenił(a) serial na 8
sweetgirl_fw

Nie jestem gotowa : http://thislovestoogoodtolast.tumblr.com/post/72994584121

ocenił(a) serial na 10
sweetgirl_fw

Yep... nie tylko Gatiss, teraz już BBC One ten sam tekst wstawiła na swojego twittera...
https://twitter.com/BBCOne/status/422126585659944961/photo/1
Nic tylko się cieszyć... ;/;/

czarna_mamba_9

Ale potrafi narobić szumu jedym zdaniem..:D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

I chyba o to im chodziło:D Trolle jedne;p Boziuuu to już jutro, jak my to przeżyjemy...?

czarna_mamba_9

Jakoś musimy..:D
Mam tylko nadzieję że mój angielski pozwoli mi zrozumieć o co chodzi..
Tak bardzo wychwalany jest ten odcinek że sobie nie daruję jeśli nie załapie o co chodzi od początku.

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Ja też się trochę o angielski boję, ale damy radę;D!!! najważniejsze to przynajmniej zrozumieć ogólny sens;)
Wiem właśnie, że jest wychwalany i też chcę jak najwięcej zrozumieć... Trochę boję się akcentu Magnussena, bo wydawało mi się w trailerze, że jakoś tak dziwnie mówił (w końcu to nie Anglik). No i mam nadzieje, że Sherlock nie będzie szalał z prędkością;)

czarna_mamba_9

A co będzie po odcinku?
Słyszałam że Gatiss ma odpowiadać na żywo, na pytania od widzów, to prawda?

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Więc tak: jutro, o 23 naszego czasu (zaraz po His Last Vow) na BBC Four będzie specjalny dokument 'Timeshift:
How to be Sherlock Holmes' :)

a co do pytań widzów:
https://ssl.bbc. co. uk/programmes/p01dmdcb/contact
Mi to wygląda na taką akcję, że można im wysłać pytania, a Gatiss i Moffat odpowiedzą na nie na stronie BBC na żywo w niedzielę od 22:)
nie wiem własnie czy tylko na stronie czy w TV, bo w programie wszystkich czterech BBC nie widziałam że ma być nadawane coś takiego...
A, nie:
After the Series 3 finale on BBC One we’ll be hosting a live Q&A with Sherlock co-creators and writers, Steven Moffat and Mark Gatiss. :D:D

czarna_mamba_9

Aaaa.... Dzieki:)
Czyli jutro od 20 (bo forum) zamawiam komputer..:)
Rany.. tyle rzeczy związanych z Sherlockiem, chyba zwariuję:D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Spoko, spoko:D:D Ja też, napaliłam się na to Q&A tylko dziwne, że tego nie ma w programie BBC One, tylko po 22(naszej 23) wpisane są jakieś Newsy - może nie zmienili, i zamiast tego dadzą Q&A
Ja jutro będę chyba bardziej zdenerwowana niż przed 1 odcinkiem... na szczęście wcześniej dadzą nam nasze kochane Antyki na uspokojenie... tzn wynudzenie ;p no i kurcze ten dokument... trzeba go nagrac na filmonie chyba ;p;p

czarna_mamba_9

O.. to posłuchamy sobie jak Mycroft(a raczej facet z jego głosem) opowiada o antykach..;D;D;D;D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

O tak, o tak:D:D Jedna dobra rzecz;D Teraz tak się zastanawiam i możliwe, że te Q&A będą jednak tylko na stronie... bo szczerze to już się pogubiłam...
Coś mega śmiesznego:
http://www.youtube.com/watch?v=xTwNPlrU5VI

czarna_mamba_9

Hahaha... Mycroft z tą parasolką;D;D;D

ocenił(a) serial na 10
sweetgirl_fw

Dokładnie opisałaś moje uczucia ;) Mam nadzieję, że głównym bohaterom nie stanie się nic poważnego.

ocenił(a) serial na 10
leonatte_16

Zakładam, że głównym bohaterom (tj. Sherlock i John) nic nie będzie, bo bez nich nie ma serialu. A za innych nie można ręczyć. Już wkrótce się dowiemy:D

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

Też tak myślę. Dużo osób mówi, że Mary może coś się stać..aż mnie skręca z niecierpliwości i ciekawości, co się może wydarzyć w tym ostatnim odcinku..;)

ocenił(a) serial na 10
leonatte_16

Mnie też:) I chociaż bardzo lubię Mary, to wolałabym, żeby ona zniknęła, bo bez innych to już w ogóle nie wyobrażam sobie serialu...

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

Ja tak samo :) też ją polubiłam, ale wolałabym, żeby to ona się ulotniła, niż ktoś z pozostałych..a z drugiej strony, szkoda mi będzie wtedy Johna..

ocenił(a) serial na 10
leonatte_16

To będzie prawdziwa załamka dla Johna. Ledwo zdążył się ożenić, a żony już nie ma... A ja mam ciągłe przeczucie, że Mary coś kombinuje. To chyba przez to 'liar', co wydedukował Sherlock:)

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

To będzie dla niego prawdziwą załamką, bo dostanie 2 raz od życia po tyłku..najpierw myślał, że stracił swojego najlepszego przyjaciela już na zawsze, teraz wrócił i Sherlock i ma Mary..przynajmniej Sherlock przy nim będzie, jak jej coś się stanie xd Też mnie w sumie zastanawia jej postać. Za dużo o niej nie wiemy ;P