PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237727
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Genialny.
Ten odcinek wciągnął mnie totalnie. Uwielbiam. Tyle kwestii.
Nawet nie wiem co więcej napisać.
Jak Wasze wrażenia?

Mam tylko nadzieję, że to nie będzie ostatni sezon, bo to jedna/jedyna taka produkcja w swoim rodzaju i byłoby niesamowicie szkoda gdyby się skończyła.

a_siorek_morek

Dno. A jezeli mimo swej genialnosci nie masz pojecia co napisac, to raczej w nia watpie. Dziwia mnie na forum posty tego typu, ojojojo, zatkalo kakao, nie wiem co napisac, a wy co myslicie?
Powaznie, nie potrafisz napisac paru konkretnych zdan i inni o czyms, co cie podobno zachywcilo?
Ja potrafie napisac 1000 znakow o czyms co uwazam, za kompletna beznadzieje.

ocenił(a) serial na 9
alisspl

Słucham?
Napisałam kilkahaseł i ogólnie taki był mój zamysł. Twoim postem czuję się obrażona; proponuję wypowiadać się ostrożniej, bo to miejsce nie jest do tego.
Odcinek dopiero wszedł, więc nie koniecznie chcę się konkretnie wypowiadać, żeby nie psuć innym radości.

Ale rozwijając moją wypowiedź: uważam, że został skonstruowany bardzo przemyślanie. Wciągnął mnie i zachwycil konstrukcją - zarówno fabuły jak i relacji między postaciami. Szczególnie podobała mi się kwestia wątku rodzinnych Holmesów i psychologiczne apekty funkcjonowania Sherlocka, szczególnie w relacji z bliskimi mu osobami.

To tak żeby uściślić.