PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=621836}

Siła wyższa

2011 - 2012
5,9 2,7 tys. ocen
5,9 10 1 2665
Siła wyższa
powrót do forum serialu Siła wyższa

Wytłumaczcie mi, jak można oceniać serial zaledwie po kilku odcinkach? Ocena dotyczy całości, a nie poszczególnych części.

XmsoX

W jaki więc sposób ocenić serial „Moda na sukces” w naszej telewizji idzie dopiero 5 675 odcinek i tak jesteśmy opóźnieni. Według ciebie trzeba czekać do ostatniego odcinka by ocenić „Dzieło”?

zbiwis

Oczywiście, że nie, ale ocenianie na podstawie trzech odcinków to lekka nadgorliwość.

XmsoX

Chyba jednak nie. Wiele seriali ma tzw. „pilota” który powinien „wcisnąć „ widza w fotel by ten z niecierpliwością czekał kolejnych odcinków. Ten serial jest beznadziejny „lista płac” imponująca ale to tylko zwykła chałtura.
O samym serialu wyraziłem już opinie właśnie po pierwszy odcinku i niestety po trzecim nie jestem wstanie zmienić opinii.
Więc powtórzę serial przypomina papier toaletowy rozwija się ale wciąż jest do d….

zbiwis

Niektóre seriale rozwijały się dopiero po kilku odcinkach, np Ranczo. Dopiero po jakimś czasie zrobiło się ciekawiej niż na początku. Ja, z oceną, poczekam do nastego odcinka.