Siły pierwotne: Nowy świat

Primeval: New World
2012 - 2013
6,3 624  oceny
6,3 10 1 624
Siły pierwotne: Nowy świat
powrót do forum serialu Siły pierwotne: Nowy świat

I jak wrażenia po pierwszym odcinku?
(:

ocenił(a) serial na 6
ardnaskela_filmaniak

Trudno powiedzieć, w miarę ciekawy. Tylko co mogą dodać czego nie było w Primeval. Zresztą oryginalna wersja jak dla mnie była ciekawa tak 2 sezony, potem jak aktorzy poodchodzili zrobiło się nudno. Mam nadzieję, że ten serial wytrwa dłużej.

Askol

jak myślicie kto jest tam z ARC zamrożony??

ocenił(a) serial na 6
ania94

ja nie wiem, zresztą, nie wytrwałam do końca primeval ( kilka odcinków).

Askol

Zapraszam do przeczytania recenzji odcinka na www.attero.cba.pl

Xemidra

Oryginalna wersja była lepsza i bardziej wciągała. Nie mam nic do produkcji amerykańskich, ale Primeval to w tym stylu lepiej, żeby odpuścili.

arwena20

Zupełnie się zgadzam.
W "Primeval" pierwszy odcinek, jak i kolejne od razu mnie wciągnęły.
Tu trochę mi się nudzi. 3 odcinek dla mnie był kompletną katastrofą, 4 najlepszy dotychczas, a przynajmniej najbardziej mi się spodobał - wreszcie nie spałam. ;)
I ciągle czekam aż Connor się znowu pojawi i co się będzie działo.
Gdzie on, u diabła, się podziewa?!

użytkownik usunięty
ania94

Właśnie też jestem tego ciekawa :D Na początku pomyślałam,że to Connor bo o nikim więcej nie wiem zeby miał się pojawić w tym serialu,no ale przecież on był w tym odcinku żywy xD I tak sobie myślę,że to może być Becker. A Wy kogo obstawiacie?

Ogólnie 1 odcinek,na razie tylko ten widziałam,ale jak bede miała chwilę obejrzę kolejne,był dla mnie taki,troszkę chaotyczny. Przynajmniej dla mnie,może źle to określiłam. Po pierwszym odcinku nie do końca wiem kto jest kim, no trochę przeszkadza mi to,że serial ''zaczyna się od środka'' .Chodzi mi o to że w oryginalnej wersji mamy wszystko po kolei,jak odkrywali anomalnie,badali je. A tu nagle jeden gościu o nich wie i wgl. Ale ogólnie serial daje radę,no i końcówka mnie wciągnęła. Od razu przypomniał mi się perwszy odciek Primeval i jego końcówka,kiedy Cutter widzi Helen,bo to wciągneło mnie tak samo jak osoba zamrożona z ARC tutaj i historia Crossa.
Może się czepiać i na siłe starm się uważać ze brytyjska wersja jest lepsza,ale bardzo ją lubiłam i szkoda,że nie bedzie kolejnego sezonu. Fajnie,że pojawia się tutaj Connor. :D
Po żyjemy zobaczymy,ale może być ciekawie,no i mam nadzieje ze ten serial szybko się nie skończy,to chociaż bedzie co oglądać xD

użytkownik usunięty

Sprawdzałam w filmografii różnych aktorów z Primeval,ale tylko Andrew ma wpisany wystep w tym serialu. Ciekawa jestem kiedy dowiemy się kto to ;)

ardnaskela_filmaniak

Nudnawy. Początek spoko, Connor jak zawsze słodziutki :), bohaterowie jacyś nijacy. Absurd z tym ochroniarzem awansowanym i ten jego popis motocyklowy :P
Końcówka intrygująca ze śmiercią żony Evana (?) i tym zamrożonym/ą dlaczego ? kto to ? Zapowiada się ciekawy wątek, ale jeśli nie ma tej osoby w obsadzie to nikt ze starych postaci.
A już wiem po innym wątku :) To pewnie alter ego Maca jak Claudia Brown / Jenny Lewis.