Siły pierwotne: Nowy świat

Primeval: New World
2012 - 2013
6,3 624  oceny
6,3 10 1 624
Siły pierwotne: Nowy świat
powrót do forum serialu Siły pierwotne: Nowy świat

Kim jest ta osoba zamrożona na tym zdjęciu ?
http://www.filmweb.pl/serial/Primeval%3A+New+World-2012-638119/photos#picture-39

i czy mi się tylko wydaje czy to ten sam gościu,który patrzy na tego zamrożonego ?
Czy to ta sama osoba która była pokazana pod koniec odcinka pierwszego ? I co się działo
takiego ważniejszego po 2 odcinku. Bardzo lubiłam oryginał i zabrałam się za oglądanie tego
serialu,ale niestety polskie napisy są tylko do pierwszych dwóch odcinków,a z doświadczenia
wiem,że oglądanie bez napisów nie ma sensu :/

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem co to za gość. Zdaje mi się że nie było jeszcze tego odcinka wyemitowanego. W porównaniu z oryginałem jest trochę słabsze ale efekty i animacje dinozaurów wciąż na dobrym poziomie. Po 2-gim odcinku główni bohaterowie nawiązują nić współpracy z tajną rządową jednoosobową organizacją i za każdym razem gdy odnajdą anomalię dzwonią do nich aby przypilnowali jej póki się nie zamknie. Coś jest jednak nie w porządku bo było pokazane że ten gość z tej organizacji ukradł małego prehistorycznego ptaszka i trzyma go w pudełku zamiast odesłać do przeszłości. Drobna zmiana charakteru Mac'a - jego dziewczyna zostaje zabita przez jedno ze stworzeń z anomalii. Od tej pory Mac chce zabijać dinozaury zamiast wrzucać je z powrotem w przeszłość. Toby okazuje się być lesbijką albo przynajmniej bi. Poznajemy trochę historii Evana. W przeszłości dinozaur zjadł jego żonę i dlatego teraz Evan ma fiksację na punkcie anomalii. Connor nie pojawił się jeszcze po raz drugi. Nie było też żadnych stworzeń z przyszłości ale mieliśmy wielkie żuki, jakiegoś kuzyna wilka, prehistoryczne strusie no i zwykłe dinozaury.

użytkownik usunięty
Kapisek

O dziękuję,chciałabym w końcu obejrzeć to sama ale wolę jednak ppoczekać na napisy :)

już do 5 odcinków sa napisy, z resztą wyemitowano dopiero 8, do reszty podobno napisy są już w korekcie tak czytałam na różnych forach :)

użytkownik usunięty
kim254

O to fajnie.Ale teraz zabrałam się za oglądnie Skazanego na śmierć.Już wczesniej widziałam ale nie wszytskie sezony i wgl Dlatego poczekam na wszytskie odcinki Primeval i obejrze całość. Szkoda bo jednak trochę mnie nudzi,ale i tak obejrzę może to się zmieni;d