PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404956}

Siły pierwotne

Primeval
2007 - 2011
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3101
Siły pierwotne
powrót do forum serialu Siły pierwotne

Wbrew temu co mówiono, sezon 5 wcale nie musi być ostatnim! Twórcy rozpoczęli pisanie scenariusza do serii 6. Jeśli scenariusz zostanie zaakceptowany, będzie jeszcze szósty sezon serialu! Świetnie!

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

Też cały czas na to liczyłam i bardzo się cieszę że prawdopodobnie powstanie kolejny sezon!!
Nie miała bym co oglądać xD choć i tak każdy odcinek Sił Pierwotnych znam na pamięć:P

Primeval

chyba nie ma się z czego cieszyć... wolałabym jakby jakoś dobrze już go zakończyli :p

pixi222

Ja nie chcę. Sezon 6, jeśli będzie, to będzie miał klimat sezonów 1 & 2, więc super ^^. No i może będzie Claudia.

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

Fajnie by było ;D
Brakuje mi troche wcześniejszych serii.
Też nie chciałabym żeby ciągnęli to w nieskończoność,ale 5 sezonów to wcale nie tak dużo biorąc pod uwagę ilość odcinków.
Mam nadzieje ze 6 sezon powstanie!;)

Primeval

bez profesora i Stephena to nie to samo :(

pixi222

Z drugiej strony, bez Danny'ego i Beckera to też to już nie to samo, prawda?

ClaudiaBrown

Beckera tak, bez Danny'ego się obejdę :) szkoda, że aktorzy grający Nicka i Stephena zrezygnowali... ale cóż i tak nie mogę się oderwać... dobrze, że przynajmniej Abby, Connor i Lester zostali...

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

Z jednej strony szkoda NIcka,Stephena,Claudii,Jenny ale z drugiej Beckera,Sary,Jess,Matta itp. też.No ale cóż o tym nie decydujemy...

Primeval

Tak czy siak będziemy żałować. Pozostaje pytanie: kiedy mniej? Ja znam odpowiedź i dlatego jestem w stanie znieść odejście Sarah, Jess, Matta itp. dla Nicka, Stephena i Claudii.

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

Też chyba mniej żałowałabym bohaterów z 3-4 sezonu.
Ale to chyba już tak jest w wielu serialach że przywiązujemy się do tych bohaterów głównych którzy byli na początku,a pózniej zazwyczaj odchodzą...

ClaudiaBrown

mi jakoś Jess i Matt w ogóle nie przypadli do gustu... są tacy papierowi....
A Nick i Stephen już pewnie nie wrócą, dlatego lepiej, żeby nie ciągnęli serii za długo. Mimo wszystko :/
Ja na razie oglądam 4 sezon i mam nadzieję, że Becker nie zginie, bo już nie dm rady, jak wszystkich fajnych bohaterów ukatrupią :(

pixi222

Mi tam przypadli do gustu, zwłaszcza zabawna Jess.
Nick i Stephen NA PEWNO nie wrócą. Chyba, że zdarzy się coś takiego np. w ostatnim odcinku, że przywrócony zostanie prawdziwy świat. Wtedy mogą pokazać np. przez minutę Nicka, ale wówczas na 100% będzie to inny aktor. Jeśli więc twórcy wybiorą takie rozwiązanie, to myślę, iż zostanie pokazana Claudia i tylko np. nogi Nicka xD.
Serial musi być kontynuowany, najlepiej jak najdłużej :D. W końcu Primeval to nie tylko Nick i Stephen, prawda? Są jeszcze Claudia, Abby i Connor.
+ ciekawostka - jeśli powstanie sezon 6, w scenariuszu znajdzie się miejsce dla Sarah :D!

ClaudiaBrown

ło matko co za dużo to nie zdrowo... lepiej mniej nakręcić, a stworzyć bardziej wyraziste postaci. choć Jess nawet jest fajna :)
Ja tylko nie chciała bym, żeby ciągnęli go na siłę. Mogą w 6 ładnie zakończyć i będę szczęśliwa.

ocenił(a) serial na 8
pixi222

Nie zawsze serial który ciągną przez kilka sezonów staje się beznadziejny.;)
Ale mysle że twórcy mają tego świadomość i w nieskończoność ciągnąć tego nie będę,a troche szkoda;)