PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404956}

Siły pierwotne

Primeval
2007 - 2011
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3101
Siły pierwotne
powrót do forum serialu Siły pierwotne

W większości brytyjskich stron dowiaduje się od 8 odcinku chociaż 7 wyglądał na finał dzisiaj ma lecieć ten odc. ma ktoś na ten temat czy to jakieś fake ????

ocenił(a) serial na 10
Barti1155

Nikt tego nie wie..

OFICJALNIE ogłoszono w sumie 13 nowych odcinków. 7 dla 4 serii i 6 dla 5 serii. Ale 5 sezon emitują dopiero od maja na kanale WATCH. Nie wiem o co chodzi z tym 8 odcinkiem. Albo to jakaś pomyłka, albo niespodzianka, albo jakiś odcinek na wzór 'Primeval Evolved' ..

ocenił(a) serial na 10
ladraqkumeia

a o co chodzi z tym primeval evolved bo nie jestem w temacie

ocenił(a) serial na 8
ladraqkumeia

No i wie ktoś już czy to prawda bo na coraz to więcej stron pisze o 4x08 ale tylko tyle że to finał i nic więcej.

ocenił(a) serial na 10
Primeval

no właśnie przydała by się jakaś informacja czy był ten odcinek czy nie a jeszcze za tydzień ma być 9 to już tego zupełnie nie rozumie znalazłem jeszcze coś takiego http://tvboxonline.com/watch-primeval-season-4-episode-8-s04e08-series-4-finale- stream-online-free/

ocenił(a) serial na 8
Barti1155

Tak o 4x09 też coś było,19 lutego chyba miał być.

ocenił(a) serial na 8
Primeval

Znalazłam 8 do pobrania chyba czy coś ale trzeba sie rejestrowac,pisze ze to 4x08 nie jestem do końca pewna.
http://www.freshwap.net/076/dl/primeval+4x08

ocenił(a) serial na 10
Primeval

to jest chyba ściema z tą rejstracją na tym torencie wpisz sobie coś innego i też będzie idealnie słowo w słowo

ocenił(a) serial na 8
Barti1155

No i dlaej nic nie wiadomo czy byl ten odcinek?

ocenił(a) serial na 10
Primeval

no nadal nic patrzałem na kilku stronach żeby móc zassać ale nic nigdzie nie ma

ocenił(a) serial na 8
Barti1155

Wszędzie już o tym piszą....nawet na zagranicznych stronach pytaja się czy ktoś widział ten odcinek..
Do pobrania są tylko torrenty,a ja nie mam konta i nie będę się rejestrować bo trzeba zapłacić.Odcinek miał być wczoraj dlaczego nikt go nie widział?(tak przypuszczam)może nie został jeszcze emitowany,tylko dopiero będzie,a może to zwykła pomyłka...

ocenił(a) serial na 10
Primeval

Nie mam zielonego pojęcia co się wyprawia może wystarczy poczekać trochę i będzie w sieci już dostępny chociaż przypuszczalnie nikt go nie widział a narobiło się wokoło niego tyle szumu ???

Barti1155

Nie ma ósmego odcinka czwartej serii. Takowy nigdy nie powstał i powstać nie miał. Ciąg dalszy to piąta seria, której pierwszy odcinek ma zostać wyemitowany w maju na kanale Watch.
Zwróćcie uwagę na wyniki zwracane przez google na zapytanie 'primeval 4x08', jest to, mówiąc kolokwialnie ściema, mająca na celu zarejestrowanie się/opłacenie dostępu do "szybkiego ściągnięcia >>najnowszego<< odcinka". Tak samo wygląda sytuacja z innymi serialami.
O, na jednej mogę sobie ściągnąć (za opłatą) "primeval s666e32".

Słowem: ściema, kochani.

ocenił(a) serial na 8
HoracyIT

Dzięki za wyjaśnienie sprawy;-)

ocenił(a) serial na 10
Primeval

Wielkie dzięki też tak przypuszczałem że to totalna ściema ale to dziwne że aż 2 nierealne odcinki na programie TV !!

Barti1155

W oryginalnym tv guide od ITV nie ma wzmianki o serialu: http://www.itv.com/TVGuide/
Na BBC America owszem jest, ale odcinki piąty i szósty: http://www.bbcamerica.com/tvschedule.jsp
Za tydzień będzie emitowany siódmy.

Przypuszczam, że autor programu tv na jakiejś prywatnej stronce "walnął babola".

ocenił(a) serial na 7
HoracyIT

witam ale na tej str. http://tvcountdown.com/s/primeval pisze co innego że je ponoć 8 odcinek (co do tej str. nigdy nie miałem z nią problemów zawsze wszystko się zgadzało)
ps. może planowali 8 odcinek i tylko na planach się skończyło a ludzi takich jak my wprowadzili niechcąco w błąd

ocenił(a) serial na 8
Baal

No dobra,więc skoro rzekomo był ten odcinek to dlaczego nikt go nie widział albo nic o nim nie wie?Tak przypuszczam bo gdyby ktoś go widział to chyba by coś napisał xD

ocenił(a) serial na 10
Primeval

zgadzam się z tobą primeval jak był to czemu nie ma go w sieci ani żadnej wzmianki o fabule jak i screenach !!

Baal

Zatem kliknij w link "Series 4 Finale". Zobaczysz komunikat o błędzie. Zauważ, że w linku, który podałeś opis jest skopiowany z wikipedii. Widocznie jakiś osioł stwierdził, że "episode 7" i "season 4 finale" nie są tożsame.

Każde źródło twierdzi, że sezon czwarty liczy siedem odcinków. Możesz upewnić się na imdb, primeval.wikia.com, facebookowym profilu, czy nawet na amazonie, gdzie można kupić dvd z serialem.

> może planowali 8 odcinek i tylko na planach się skończyło

W takim razie byłaby jakakolwiek notka na primeval.wikia lub powiązanych forach.

edit: a propos fb, w styczniu pojawiła się notka "A Terror Bird is going to be in the Series 4 Finale!!!". Ptaszysko widzieliśmy w finalnym, siódmym odcinku.

Czuję się trochę, jakbym udowadniał, że woda jest mokra ;-D

ocenił(a) serial na 10
HoracyIT

Świetnie to ująłeś "Czuję się trochę, jakbym udowadniał, że woda jest mokra ;-D" ktoś dał gdzieś złe informacje i poleciało w świat teraz musimy czekać do maja na 5 sezon co do 6 nigdy nic nie wiadomo