PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404956}

Siły pierwotne

Primeval
2007 - 2011
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3097
Siły pierwotne
powrót do forum serialu Siły pierwotne

Czy ktoś wie co tak naprawdę się stało z Claudią?Na angielskiej stronie czytałam że potem
zastąpiła ja ta Jenny, a później jakiś mężczyzna tłumaczył Cutterowi że Claudia znajduję się w innej
lini czasowej (timeline) . I takie pytanie : Czy Klaudia kiedyś wróci? (bo jestem bardzo ciekawa a
obejrzałam dopiero do 1 odcinka 2 serii)

ocenił(a) serial na 10
niemamniewdomu

Nie wróci :)

niemamniewdomu

Nie wróci, tak naprawdę to nigdy do końca nie wyjaśnili co dokładnie się z nią stało :)

Izabela003

szkoda to była najladniesza dziewczyna w tym serialu

kalem88

Ale będzie Jenny,a to ta sama aktorka :) Chociaż i tak niestety nie zostanie do końca :/

Izabela003

to ile ona bendzie chociasz 2 cały sezon

kalem88

Tak przez cały drugi sezon będzie i w trzecim też,ale nie do końca.

Izabela003

a co sie znią stanie ze zniknie

kalem88

Sama odejdzie z ARC przez smierć jednej osoby (nie pisze kogo bo nie chce czy chcesz wiedziec). Poźniej w czwartym seoznie pojawia się w jednym odcinku, ponieważ jakieś zwierzęta z anomalii pojawią się na jej ślubie,nie pamiętam co to było.

Izabela003

dzienki za wszyskie odpowiedzi bardzo

ocenił(a) serial na 8
kalem88

Mi się wydaje że po prostu Cutter wchodząc do permskiej anomalii coś zmienił i Claudia nigdy nie powstała; było pokazane jak 2 młode Future Predator zostały w permie i to może ich sprawka.

ocenił(a) serial na 10
niemamniewdomu

Pamiętasz nazwę tej strony?

niemamniewdomu

Wiadomo co się stał oz Claudią. Nie ma jej. Cutter w ostatnim odcinku pierwszego sezonu zorientował się że zatoczyli koło. Ze to oni mieli tam zginąć. Ale ze on nie zginał i wrocił do swoich czasów, historia uległa zmianie. Dlaczego tylko Cluadia uległa - tego nei wiemy. Moze fala czasu skupiła się na małych rzeczach i Cutter nie wrócił az cała fala czasu dotarła i pozmieniała wiecej. Jakby nie patrzeć, dobry zwrot akcji zobili :)

ocenił(a) serial na 9
Sanbar

Beka, ze zrobili z tego multiversum jak w Marvelu :D