Czy ktoś wie co tak naprawdę się stało z Claudią?Na angielskiej stronie czytałam że potem
zastąpiła ja ta Jenny, a później jakiś mężczyzna tłumaczył Cutterowi że Claudia znajduję się w innej
lini czasowej (timeline) . I takie pytanie : Czy Klaudia kiedyś wróci? (bo jestem bardzo ciekawa a
obejrzałam dopiero do 1 odcinka 2 serii)
Sama odejdzie z ARC przez smierć jednej osoby (nie pisze kogo bo nie chce czy chcesz wiedziec). Poźniej w czwartym seoznie pojawia się w jednym odcinku, ponieważ jakieś zwierzęta z anomalii pojawią się na jej ślubie,nie pamiętam co to było.
Mi się wydaje że po prostu Cutter wchodząc do permskiej anomalii coś zmienił i Claudia nigdy nie powstała; było pokazane jak 2 młode Future Predator zostały w permie i to może ich sprawka.
Wiadomo co się stał oz Claudią. Nie ma jej. Cutter w ostatnim odcinku pierwszego sezonu zorientował się że zatoczyli koło. Ze to oni mieli tam zginąć. Ale ze on nie zginał i wrocił do swoich czasów, historia uległa zmianie. Dlaczego tylko Cluadia uległa - tego nei wiemy. Moze fala czasu skupiła się na małych rzeczach i Cutter nie wrócił az cała fala czasu dotarła i pozmieniała wiecej. Jakby nie patrzeć, dobry zwrot akcji zobili :)