A czemu Nicka uśmiercili? Sam chciał odejść czy takk poprostu wymyślili bo moim zdaniem Primeval bez Nicka to już nie to samo.
Aktor zdecydował, że jest zmęczony rolą Nicka i zrezygnował z serialu. Ogłosił też, iż więcej nie wróci, nawet na minutę. Jeśli więc kiedykolwiek postać Nicka pojawi się jeszcze w serialu, to będzie odtwarzał ją inny aktor.
Ale Danny świetnie zastępuje Nicka ^^. Wiadomo, że mu nie dorówna, ale też jest bardzo fajny ^^.
Po zniknięciu Danny'ego, Abby i Connora A.R.C. zdecydowało o wyprawie ratunkowej do przyszłości, by sprawdzić, czy Helen nadal żyje i być może odszukać ślady zaginionych. W sumie zorganizowano trzy misje - w trakcie ostatniej, trzeciej, grupa ratunkowa została zaatakowana przez drapieżniki z przyszłości. Niestety porwały one i pożarły Sarah, a jej ostatnie słowo to krzyk "Becker!", przez co Becker obwiniał się o jej śmierć.
Przeszukajcie inne tematy to pytania nie będą się powielały. Na anglojęzycznych stronach można o tym przeczytać, bezpośrednio o tym mowy nie ma w żadnym odcinku. tylko we wspomnieniach Beckera z webisodów jak drapieżniki atakują samochód, w którym prawdopodobnie znajduję się Sarah, bo w tedy słychac jej krzyk "Becker!" (powtórzony 2x)
Ale z tego co się orientuję to Sarah została wciągnięta przez drapieżnika na drugą stronę , anomali .Czyli wątek jest jeszcze do poruszenia .
A nie pomyliło ci się z Christine Johnson?
Dla mnie to wyglądało tak: Sarah, Becker i żołnierze zostali zaatakowani przez drapieżniki w przyszłości, gdzie udali się odnaleźć przyjaciół. Sarah prawdopodobnie skryła się w tamtym samochodzie. Drapieżniki znalazły ją, zaatakowany i wciągnęły do jakiegoś dołu/budynku itp...
Zgadza się i z mini-epizodami i z twórcami.
Ja gdzieś czytał że to właśnie Sare porwały drapieżniki na druga stronę anomali
Ale Sarah była po drugiej stronie (w sensie w przyszłości) razem z grupą, która miała za zadanie odnaleźć resztę ekipy ARC. Tam stało się to, co pisze ClaudiaBrown. Chyba że masz na myśli kolejną anomalię już w "przyszłym świecie".
Aha chyba że tak mój błąd myślałem że byli po stronie teraźniejszości ,a drapieżniki zatokowały ich po drugiej stronie .
a może mi ktoś przysłać link z tym że te drapieżniki porwały Sarah chce nawet po angielsku
Porwały? Masz na myśli to, że "wyciągnęły" ją z tego auta i zabrały do jakiegoś miejsca, w którym całkowicie zabiły?
Nie ma linka, bo w filmie tego nie było. To zostało dopowiedziane przez twórców, a takiej sceny w serialu nie pokazano.