czy zostaje wszystko wyjaśnione jak i/lub przez co tworzą sie te anomalie ?? Jestem w 3 sezonie i nie ukrywam ze serial mnie zaciekawił, a dokoładnie wyjaśnienie całej fabuły :D
I się zastanawiam czy ogładać dalej bo jeśli serial jest "urwany" w połowie to dam sobie spokój ....
Ale wiesz, wprost z tego co pamiętam nie będzie powiedziane, ja mam własną teorię ale pierw obejrzyj. Nie będę nic sugerować :)
poglądałem prawie 4 sezony i uważam że serial powinien sie zakończyc na 3 gdy ginie jeden z głównych bohaterów (nie mówie dokladnie który bo nie chce spoilerować). Szczerze powiedziawszy gdybym do tego mometu oglądał by byla ocena na poziomie 8-9 a tak daje 6 choć nie wiem czy nie przesadziłem. Po właśnie 3 sezonie serial normalnie mnie nudził...
Ja obejrzałem do tej pory 5 sezonów i jestem w trakcie szukania 3 ostatnich, które zapowiadają się ciekawie, ale dopiero zakończyła się ich premiera w Anglii. Na polskich stronach nie mogę znaleźć tych odcinków tylko na jednej strony znalazłem streszczenie po angielsku. I mam takie pytanie gdzie mogę znaleźć te odcinki jak ich nie ma na polskich stronach? A te 3 sezony mają dopisek reboot.