PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404956}

Siły pierwotne

Primeval
2007 - 2011
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3103
Siły pierwotne
powrót do forum serialu Siły pierwotne
ocenił(a) serial na 8
tuba_83

24 maja za granicą.

ocenił(a) serial na 9
Primeval

Dziękuje

tuba_83

a w polsce?

Pristihampsus

Zależy czy chodzi ci o napisy w internecie czy o wersję w telewizji. Jeśli napisy, to jakiś tydzień później. Jeśli wersję telewizyjną, no to cóż... jeszcze 4 sezonu nie było w Polsce, a 3 tylko na BBC, więc wyemitują go jeszcze pewnie AXN i może TVP.

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

Teraz na AXN Primeval emitują od początku ostatnio jak oglądałam to już chyba sezon 2 był,więc możliwe,że będą emitować trzeci a później 4.Co do TVP to wątpię.Ostatnio emitowali Primeval z wieki temu.

ocenił(a) serial na 10
Primeval

Z doświadczenia wyemitują do 3 sezonu a 4 dopiero po niewiadomej przerwie na AXN bo TVP to leci w kulki żeby puszczać fajne seriale o późnej porze nie wiem jak primeval ale np. Miecz Prawdy dobry serial z kiepskim końcem ale chodzi o czas który puszczali to 23.10 jakby to był nie wiadomo jaki serial .

ocenił(a) serial na 8
Barti1155

Na BBC Entertainment zawsze w miarę szybko emitowali nowy sezon Primeval ale teraz wycofali z tego pakietu co ja mam i nie mam gdzie oglądać.Jak na razie to jest tylko na AXN.

Primeval

Ale w Polsce Primeval wykupuje BBC i to od niego otrzymuje serial AXN, dlatego sezonu 4 na pewno nie będzie jeszcze w AXN. A TVP jest trzecie w kolejce, więc skoro nie było serii trzeciej na AXN, nie mogła być też w TVP. Dwa pierwsze sezony były w TVP, więc myślę, że trzecia seria też będzie.

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

Poczekamy zobaczymy.Zresztą ja i tak czekam na wersję w internecie bo jak był miała czekać do emisji w TV to bym umarła z ciekawości.xD