PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404956}

Siły pierwotne

Primeval
2007 - 2011
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3103
Siły pierwotne
powrót do forum serialu Siły pierwotne

kura

ocenił(a) serial na 10

ja chce kiedy zobaczy sezon4 część

primeval2010

w Anglii dopiero będzie 1stycznia2011

ocenił(a) serial na 7
primeval2010

i zobaczysz
masz tu zwiastuina
http://hatak.pl/news/10647/Primeval_zwiastun_4_sezonu/

Baal

to samo jest na youtube

ania94

Teraz trzeba tylko poczekać na wersję z napisami. Będziecie oglądać na bieżąco, co tydzień, czy może poczekacie na udostępnienie wszystkich odcinków i zrobicie sobie długi seans? Przypominam, że odcinków będzie tylko siedem...

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

ja chyba zrobię sobie długi seans.Jak tylko zobaczyłam pierwszy odc. 3 sezonu od razu sciagnełam wszystkie bo nie wiem czy bym wytrzymała tydzień do następnego hehe;)
szkoda że jest tylko 7.Dobrze jeszcze bedą robic 5 sezon

ClaudiaBrown

Ja natomiast nie wytrzymam kilkunastu tygodni, aż wyemitowane zostaną wszystkie odcinki.
Pierwsze dwie serię obejrzałem w ciągu dwóch dni, bo ściągnąłem od razu kilka różnych seriali. Ten opisywano jako coś w stylu "Dr. Who", co mnie zachęciło. Z niecierpliwością czekałem na trzeci sezon i... okazało się, że został zawieszony i anulowany. Pogodziłem się z tym i przestałem śledzić wątki na temat serialu. Dopiero dwa lata później dotarła do mnie wiadomość, że został jednak wznowiony. Ba, nakręcono i wyemitowano cały sezon :-)
No i tak sobie od września czekam na czwarty, ciesząc się jak głupi chwytając te jednoodcinkowe ochłapy ;-)