Mam mocno mieszane odczucia po obejrzeniu serialu, świetna historia z ogromnym potencjałem na hit - jak Heler - ale ...... o tym później, ciekawie dobrana para głównych bohaterów, choć w castingu można było dobrać chyba ciut lepiej - bo w trakcie widać wady dotyczące różnicy wzrostu. Choć mam co do tej aktorki wiele sympatii po roli w Goblinie - to jednak stwierdzam że rola w "akcyjniaku" i do tego przypisanie jej do "twardej babki" czasem wyglądała wręcz komicznie - a Komedią ten serial z pewnością nie jest. Główny bohater w sumie trochę ratował dramaturgię scenariusza, lecz realizacyjnie serial miał mnóstwo wtop i gagów które wręcz rzucają się w oczy i drażnią widza, drobne szczegóły jak szybkie leczenie ran, auto w dwóch sąsiednich scenach odwrotnie ustawione, czy niektóre sekwencje walk szczególnie bohaterki sztywne do bólu, brakło ewidentnie kogoś od korekty tych prostych scen.
Podsumowując: Serial naprawdę ciekawy, z ogromnym potencjałem, wątek romantyczny łechta co powinien, akcja dosyć ciekawa - ale zbyt dużo "zmian" nastrojów, drobnych przesad i błędów, powoduje że atrakcyjność w oglądaniu po prostu spada.