PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79126
8,3 29 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Najlepszy odcinek w historii, po prostu płakałem ze śmiechu. Dlatego że sam jestem takim komiksowym freakiem ;D

ocenił(a) serial na 10
Witcher

A z którego sezonu jest ten odcinek i który ? :D

PitBull_3

02x21

ocenił(a) serial na 10
Witcher

mam pytanie o tytuł odcinka w którym Homer przeniósł sie coś jagby w czaso-przestrzeni i na końcu wylądował w naszym świecie i drugi odcinek jak homer tworzył wynalazki i próbował prześcignąć w ich ilości T.Edisona. To takie dwa odcinki z dzieciństwa jak bodajże leciały na TVP. Z góry dzięki za odpowiedz.

ocenił(a) serial na 9
Teodorek

Treehouse of Horror VI (S07E06)

The Wizard of Evergreen Terrace (S10E02)

Witcher

Pamięta ktos może odcinek, kiedy Maggie walnęła homera młotkiem???? Bo go uwielbiam, ale zapomniałam jak się nazywał ;<

ocenił(a) serial na 9
essence67

To był ten odcinek:
"Itchy & Scratchy & Marge" (S02E09)

ocenił(a) serial na 10
Witcher

No to i ja się spytam. Pamięta ktoś odcinek w którym całe miasto zamieniało się w zombie. Nie pamiętam zbyt wiele, bo byłem mały, ale wiem że wszyscy zamieniali się w zombiaki, a Simpsonowie oczywiście próbowali się ratować (parodia klasycznego filmu o inwazji zombie ;)). Nie jestem pewien czy czasem akcja nie działa się w Halloween.

ocenił(a) serial na 9
Victor_

Treehouse of Horror III (S04E05)

(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)

ocenił(a) serial na 10
klm89

Oh, minęło sporo czasu od Twojej odpowiedzi, ale dopiero teraz ją zauważyłem. Dzięki wielkie klm89 :)

Witcher

Pamięta ktoś może odcinek, w którym Bart mówi że oddał by dusze za wyścigówke (czy coś takiego) i pojawia sie Szatan a Bart się rozmyśla i Marge mówi żeby nie drażnił się z Diabłem... ??

Bladessss

S07E10 - The Simpsons 138th Show Spectacular

Antee123

Dziękuję Bardzo za pomoc :)