Najlepszy odcinek w historii, po prostu płakałem ze śmiechu. Dlatego że sam jestem takim komiksowym freakiem ;D
mam pytanie o tytuł odcinka w którym Homer przeniósł sie coś jagby w czaso-przestrzeni i na końcu wylądował w naszym świecie i drugi odcinek jak homer tworzył wynalazki i próbował prześcignąć w ich ilości T.Edisona. To takie dwa odcinki z dzieciństwa jak bodajże leciały na TVP. Z góry dzięki za odpowiedz.
Pamięta ktos może odcinek, kiedy Maggie walnęła homera młotkiem???? Bo go uwielbiam, ale zapomniałam jak się nazywał ;<
No to i ja się spytam. Pamięta ktoś odcinek w którym całe miasto zamieniało się w zombie. Nie pamiętam zbyt wiele, bo byłem mały, ale wiem że wszyscy zamieniali się w zombiaki, a Simpsonowie oczywiście próbowali się ratować (parodia klasycznego filmu o inwazji zombie ;)). Nie jestem pewien czy czasem akcja nie działa się w Halloween.
Oh, minęło sporo czasu od Twojej odpowiedzi, ale dopiero teraz ją zauważyłem. Dzięki wielkie klm89 :)
Pamięta ktoś może odcinek, w którym Bart mówi że oddał by dusze za wyścigówke (czy coś takiego) i pojawia sie Szatan a Bart się rozmyśla i Marge mówi żeby nie drażnił się z Diabłem... ??