Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79428
8,5 26 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Uwierzycie że nigdy nie oglądałem Simpsonów ? Jak myślicie dam radę obejrzeć wszystkie odcinki ? Ile mi to zajmie czasu ? Zaczynajcie odliczanie.

użytkownik usunięty
crazy_race

Ja ostatnio zrobiłem maraton od początku aby być w temacie na sezon 22 i 23. Wyrywkowo wcześniej oglądałem odcinki. I warto obejrzeć wszystkie. Mi zajęło to 4 miesiące.

Ja to samo - zaczynam od dziś.

ocenił(a) serial na 10
crazy_race

514 odcinków po 22 minuty każdy to będzie 11308 minut co daje około 189 godzin, więc gdzieś tak 8 dób, bez przerwy. Czołówkę i napisy można przewinąć. :) Serdecznie polecam, dla Simpsonów zawsze warto.

cinek_film

Jak na razie mam za sobą pierwszy sezon.

crazy_race

Nie oglądam ile się da codziennie. Tak robiłem kiedyś z Famili Guy'em i dziś prawie nic nie pamiętam, chociaż może to przez jego monotonność. Simpsonowie mają znacznie bardziej zróżnicowane odcinki.

użytkownik usunięty
crazy_race

Obejrzałam wszystkie odcinki (codziennie po kilkanascie) wszystko w bardzo krótkim czasie, aż zaczęłam mówić jak Homer ...

D'oh !

crazy_race

Kiedyś tak miałem, ogladałem po 34-5 odcinków dziennie, codziennie. I to nie było przyjemne doświadczenie. W takim natężeniu głupota, a czasem też zwykła podłość Homera zamiast bawić - zwyczajnie wkurza.

Awdar

Na szczęście zawsze mu się jakość za tą podłość dostaje.

crazy_race

Z reguły nie dostaje. W robocie nie robi NIC, ma kochajacą żonę, genialną córkę, super-bezkonfliktowego sąsiada, od którego wszystko pożycza "na zawsze", fajnych kumpli, mieszka w olbrzymim domu... Poczułem się jak Frank Grimes.

Awdar

Ale do nieba na pewno nie pójdzie zawsze takie pocieszenie...

ocenił(a) serial na 10
crazy_race

ja obejrzałem cały 22 na start, posanowiłem obejrzeć wszytskie , zacząłem miesiąc temu , jestem w trakcie 3 sezonu : )

crazy_race

dasz radę, ja obejrzałem już po kilka razy wszystkie sezony, no prawie wszystkie, tak do 19-20 sezonu, bo te nowe są nudne ;)