Uwierzycie że nigdy nie oglądałem Simpsonów ? Jak myślicie dam radę obejrzeć wszystkie odcinki ? Ile mi to zajmie czasu ? Zaczynajcie odliczanie.
Ja ostatnio zrobiłem maraton od początku aby być w temacie na sezon 22 i 23. Wyrywkowo wcześniej oglądałem odcinki. I warto obejrzeć wszystkie. Mi zajęło to 4 miesiące.
514 odcinków po 22 minuty każdy to będzie 11308 minut co daje około 189 godzin, więc gdzieś tak 8 dób, bez przerwy. Czołówkę i napisy można przewinąć. :) Serdecznie polecam, dla Simpsonów zawsze warto.
Nie oglądam ile się da codziennie. Tak robiłem kiedyś z Famili Guy'em i dziś prawie nic nie pamiętam, chociaż może to przez jego monotonność. Simpsonowie mają znacznie bardziej zróżnicowane odcinki.
Obejrzałam wszystkie odcinki (codziennie po kilkanascie) wszystko w bardzo krótkim czasie, aż zaczęłam mówić jak Homer ...
Kiedyś tak miałem, ogladałem po 34-5 odcinków dziennie, codziennie. I to nie było przyjemne doświadczenie. W takim natężeniu głupota, a czasem też zwykła podłość Homera zamiast bawić - zwyczajnie wkurza.
Z reguły nie dostaje. W robocie nie robi NIC, ma kochajacą żonę, genialną córkę, super-bezkonfliktowego sąsiada, od którego wszystko pożycza "na zawsze", fajnych kumpli, mieszka w olbrzymim domu... Poczułem się jak Frank Grimes.
ja obejrzałem cały 22 na start, posanowiłem obejrzeć wszytskie , zacząłem miesiąc temu , jestem w trakcie 3 sezonu : )