PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79209
8,4 34 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Moim jest Bart xD
Jest świeeetnyy xD
A kto jest Twoim ulubionym bohaterem;)?

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

Homer, jego głupota sięga dna, a nawet się przebiła, i zwróćcie uwagę na lekkiego zeza rozbierznego jak imć mądrala ma chwile przemyśleń, lub sie nad czymś zastanawia...

użytkownik usunięty
Briar_Charming

tu trudno powiedziec kogo sie najbardziej lubi bo to sa takie osobowosci ze ja nie moge....! ale po glebszym zastanowieniu sie i analizie i interpretacji to bedzie Bart i Homer! a ulubione sceny jak Homer dusi Barta.

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

Chyba nietrudno zgadnąć kto jest moim ulubionym bohaterem :) Oczywiście Maggie. Pamiętam jak rozwaliło mnie jej pojawienie się w odcinku kiedy Bart poznawał swoją przyszłość...
Dorosły Bart: A gdzie Maggie??
Siwa Marge: Tu jest patrzcie jak wyrosła (i pokazuje Maggie tak samo wyglądającą jak zawsze. Mały słodziak :) )
Oczywiście jeśli chodzi o wymiatanie zawsze można liczyć na dziadka :)
Odcinek specjalny jak Bart stał się wampirem, do pokoju wbiega dziadek i krzyczy:
Dziadek: Trzeba go przebić kołkiem.
Marge: Skąd wiesz, że on jest wampirem??
Dziadek: On jest wampirem?? Aaaaa (i wybiega :D)
Pozdrowionka dla wszystkich fanów Simpsonów.

Briar_Charming

simpsonowie są the best. :))
oczywiście kazda postać wnosi co innego do serialu ;D
wybrechtałam jak zobaczyłam odcinek z sex-eliksirem, i tez straaasznie podobał mi sie ten z :-to on jest wapmirem?... LOL :D
jednak niemniej fajny jest jeden z odcinków "south park" "simpsons already did it" po porstu zieja.. ( jakiś dzieciak powtarza numery Batra ;D - polecam ;pp

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

Moim ulubionym bohaterem jest:
1. Homer - uzasadnienie w tym przypadku uważam za zbędne :)
2. Bart - -||-
3. Ralph Wiggum - rzadko się pojawia, ale jak już coś palnie to szok :)

ocenił(a) serial na 10
darkmike4

trudno mi jednoznacznie wskazać, kto jest cool. może posłużę się top 5 Kolejność nie będzie przypadkowa.

1) Homer - też bez argumentów się obejdzie, ale kocham jak mówi "d'oh! Why u little?!"

2) Ralph Wiggum - jest tak tępym dzieckiem, że szok :) w tym pozytywnym sensie, pamiętacie, jak w odcinku, w którym był konkurs na model elektrowni Burnsa, przyniósł domek dla lalek? :) lol!

3) Krusty - komercyjna gwiazda, która prywatnie okazuje się być okropnym gburem. A te jego gadżety - to dopiero cudeńka, chyba żadnej innej firmie, nie udało się wyprodukować zabawki, która działa tylko przez jeden dzień :) No i ta jego oddana miłość do fanów
"Kocham cię Krusty!
Dobra, dobra, zmykaj!"

4) Bart - argumentacja chyba zbędna, wiadomo że jest <lol>

5) egzeqvo Barney Gumble/Burns - jeden to przezabawny lump no i jego bekanie, a Burns - twarz jak u sępa, a jego "exellent" to do oscara powinno się nominować :)

Briar_Charming

przede wszystkim hibbert,wiggum i homer plus swietne duety lenny & carl i eddie & lou

ocenił(a) serial na 7
Briar_Charming

Hoooooooooooooomer :d potem BArt :D

ocenił(a) serial na 10
sly1111

Dla mnie na samym szczycie oczywiście Homer Jay Simpson :D ale nie możemy zapominać o barmanie Moe :P nikt go nie wspomniał :( a to nieładnie :P

Deya_Vu

Moe jest bezbłedny. W 17 sezonie jest jeden odcinek, z podłożoną muzyką bodajże z "Dziadka do orzechów", w którym Moe w czasie świąt próbuje popełnić samobójstwo, po prostu posikałem sie ze śmiechu.

ocenił(a) serial na 8
Briar_Charming

1) Lisa
2) Skinner
3) siostry Marge
4) Bart
5) Homer

ocenił(a) serial na 9
angelica

Można by wielu wymieniać. Jak ktoś wspomniał, fakt, zajebiste są sceny kiedy Homer dusi Barta :) Ale co do bohaterów, to: MARGE(dlaczego nikt jej nie docenia? Jak ona patrzy na Homera, i jej głos<lol2>), Homer, Moe (ta jego naiwność), Krusty (esencja Ameryki. Komercja, pieniądze, syf i Kristy Burgers), Siostry Marge, wieczne przymuły, Montgomery Burns, Otto, i Ralph Wiggum, Millhouse też spoko jest za całokształt

ocenił(a) serial na 9
dymek_to

A, fajny jest jeszcze Flanders i jego synek Todd

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

Moim ulubionym bohaterem jest bus driver :D

Otto Mann! :D

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

Bezapelacyjnie Bart, a już w szczególności jego śmiech :) Gdy przeradza się w coś na miarę krztuszenia się :) Lub sytuacje gdy jest duszony przez Homera :) I w ogóle jego wszystkie odzywki do Lisy np. Tak, że moim zdaniem Bart:)

Briar_Charming

oh maaaaaaaaan" : D :D
kurde jak tak sie zastanawiam to coraz trudniej mi okreslic faworyta xP

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

Bartholomew Jo-Jo Simpson!! Nie ma bata na niego. Najlepsze są te numery jak dzwoni do tego naiwniaka Moe. =D a potem ten jego smiech XD Genialne

ocenił(a) serial na 10
Briar_Charming

Mr. Charles "Monty" Montgomery Burns - za to jak wymawia swój catch frase. "Excellent".

No i za to, że gdy dowolna inna postać zrobi coś złego wcześniej czy później zaczyna się moralizacja, poczucie winy i inne takie wynalazki. A Mr. Burns - ostra jazda do końca.

ocenił(a) serial na 10
tapchan_2

Bart i Homer wymiatają bez dwóch zdań xD

Briar_Charming

Burns! Burns! Burns!
Mr. Burns jest świetny, razem ze swoim odwiecznie lojalnym 'dupowłazem' Smithers'em. Uwielbiam ich! Jego "exellent!", jego brak skrupułów, sposób gadania... no i Smithers jest ekstra!

No i oczywiście Homer i Marge, ich urok jest niezwyciężony..;)

ocenił(a) serial na 9
aniek666

oczywiście Homer. a później Bart. ;))