PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747666}

Singielka

2015 - 2016
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11851
Singielka
powrót do forum serialu Singielka

Pierwszy odcinek mnie nie porwał ,główna bohaterka z początku nie przypadła mi do gustu ale potem było już tylko lepiej.Zaczęło się od okazyjnego oglądania a potem sie wciągnęłam .Nawet fajny ten seria,zobaczymy co będzie dalej :)
Przyznam ,że bardzo lubię wątek Natalii i ciekawi mnie jak jej sie wreszcie ułoży :)
Kamińska w tej roli no jak dla mnie rewelacja ;D
Polubiłam Elke,podobają mi się jej przemyślenia ,poza tym wydaje sie taka swojska ,normalna :)
Mama Elki i Natalii mnie śmieszy ,serio :D
ma czasem te teksty ,udała im sie kobita :D
Sylwia śliczna i też jakoś ją lubie .
Kobiety rządzą tym serialem:)

Mężczyźni moim zdaniem wypadają trochę słabo.
Podoba mi sie postać Mikołaja i w ogóle gra Bobka .
Fajnie zobaczyć go w takiej roli :)
ale reszta niestety słabo ...i Robert i Tomasz i cała reszta ...
jacyś tacy mało wyraziści ,brakuje im charakteru ...no może jeszcze Krawczyk spoko ale wydaje mi sie,że jego rola jest mało znacząca ;)

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Ja bardzo lubię ten serial. Pewnie duża zasługa obsady, wszyscy są naprawdę fajnie dopasowani (no może poza Robertem - strasznie flakowaty, mdły, niewyrazisty i niemęski w tej roli). Natalia (Kamińska) jak zwykle super! - ma ciekawe przygody, barwna postać. Lubię ją.
Matka - Sława czasem męczy jej oglądanie - zwłaszcza gdy jest taka uparta i nie da się jej nic przemówić do rozumu. Ale fakt potrafi rozśmieszyć.
Sylwia na plus. Elka też z czasem się przekonałam. Ale i tak jej serialowa siostra fajniejsza.
Z mężczyzn racja Mikołaj wypada najlepiej.

ocenił(a) serial na 6
nikah

No to się zgadzamy ;)