PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747666}

Singielka

2015 - 2016
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11851
Singielka
powrót do forum serialu Singielka

Ja rozumiem, że oni muszą zachęcić widzów do oglądania kolejnego sezonu, ale tutaj grubo przesadzili! Miałam nadzieję, ze ostatnia scena pozostawi pewien niedosyt i w Nowym sezonie zacznie się od rozkwijającej miłości E i T. A tu taki klops. I ona z tym Konradem-to się w ogóle kupy nie trzyma!

Ptaszyna1

Skończyło się tak romantycznie, że nie mogę <3 Popłakałam się i obejrzałam jeszcze 5 razy. Walić skrót!!

ocenił(a) serial na 7
Vickynella

Chodzi Ci o ten telefon od Tomasza o spotkaniu?

mistrzyniF1

Ee, tak jakby xD Właściwie o fragment felietonu.

ocenił(a) serial na 8
Vickynella

No wlasnie zakończenie było PERFEKCYJNE. I dlatego zastanawiam się, co oni porobili w tym drugim sezonie...

ocenił(a) serial na 6
Ptaszyna1

Cicho, bo jeszcze nie oglądałam :D

ocenił(a) serial na 8
robipati

Hahah, to oglądaj, warto! Ale wyłącz od razu po. Nie oglądaj, co się stanie we wrzesniu-tylko się zdenerwujesz, jak ja

ocenił(a) serial na 6
Ptaszyna1

Za późno, właśnie obejrzałam :( No co... będzie, jak będzie - w zasadzie wszystko było do przewidzenia. Obudził się nagle Tomaszek, że wielce zakochany... a wcześniej jakoś miał gdzieś Elkę.

robipati

Haha, wyobrażacie sobie to ich spotkanie? ^^ Albo nie dojdzie do skutku albo Tomaszek wpadnie, pogada o niczym i nic nie powie :D

ocenił(a) serial na 8
Vickynella

Please, żeby to tak nie wyglądało, jak zawsze! Niech ten Tomasz się ogarnie!

ocenił(a) serial na 6
Vickynella

No wiadomo, że nic nie powie!

Ptaszyna1

Dokadnie takie samo mam odczucie! Tylko mi brakowalo tego, co co bylo spoiwem calej fabuly, czyli slubu Natalii!!! Caly serial kreci sie wokol slubu Natalii...I co? I nic! I znowu, caly drugi sezon bedzie sie krecil wokol slubu i wokol Tomasza. Ile mozna???