Chyba tak, te dwa odcinki były - owszem, sympatyczne... ale nie za bardzo śmieszne. W poprzednich seriach było więcej gagów, jak na porządny sitcom przystało.
Jeżeli wszystkie epizody takie będą to nie dziwię się, że zrzucili serial z anteny. I za mało jest Lauren.
Zobaczymy jak się dalej potoczą losy. Choć faktycznie już nawet pod koniec 3 serii było więcej fabuły i perypetii i gagów. Dla mnie najlepszy to był chyba drugi sezon, bo właśnie najwięcej było Lauren. I w cukierni dużo zarabistych momentów było...Lauren przebrana za babeczkę, Val i jej teksty :)
Hehe...Ale mimo wszystko czekam na następne odcinki :D
ja tez najbardziej lubie 2 sezon, w ogole w 1 i 2 byy perypetie Holly, ale takie zabawne, jakies jej przygody, a nie skupianie sie glownie na tym czy kocha tego czy tamtego. zauwazylam tez, ze wszyscy jej faceci stawali sie fajni jak ich rzucala. Ben byl fajny jak zerwali, gdy vincent czy jak on ma na imie (ten z ktorym jest od poczatku 4 sezonu) kochal sie w niej bez wzajemnosci tez byl zabawny. a teraz tylko "kocha nie kocha", "teskni nie teskni". Ja lubie lauren i tine.
Eee tam ja i na tych dwóch odcinkach się nieźle pośmiałam :) Wcale póki co nie wydają mi się gorsze od poprzednich serii ;p
Poryczałem się ze śmiechu jak Vic uczył Val wbijać gwoździa <lol> I ta mina Lauren :D The Best!!!
ja niestety ogladalam tylko 3 i 4 serie :(:(:(:( ale mi sie i tak podoba bardzooo...
A co do Lauren to ona mnie szczerze mowiac wkurza:/ Jest zabawna ale momentami wkurzająca:/
Ale z tym gwoździem było zabwne hah
Hejka! Mam pytanko:ta seria ,która skonczyła sie jak Holly ukryła sie w samochodzie Vince'a to która to była. A teraz na TVN 7 która leci??? Bo juz sie pogubiłam:)
Dzisiejszy odcinek jakiś taki smętny...Dobrze, że chociaż był wątek Gary'ego i Lauren, bo było się z czego pośmiać. Jej tekst o piekle był genialny :) Oby następne odcinki były troszkę lepsze od dzisiejszego, bo trochę w złą stronę to zmierza...
Za dużo się wokół Vinca i Holly dzieje. Non stop jakieś problemy mają, a to po jakimś czasie staje się nużące ;p
Ale strasznie podoba mi się gra Jennie Garth w tym serialu, no i dla samych tekstów Lauren warto go oglądać ;) A nawet dla Garyego, Lauren i Tiny razem wziętych
e, no nie jest tak źle z IV serią Siostrzyczek. Wydaje mi się, że dalej jest w tym samym klimacie, fakt doszedł główny wątek Holy i Vinca, ale tak naprawdę to kiedy on nie był główny? Teraz z niecierpliwością oczekuję każdego odcinka, mimo tego że mam matury i brak czasu, bo liczę na to, że Val w końcu będzie z Vickiem (po odcinku z poniedziałku właśnie sie na to zapowiada). A stara dobra Lauren dalej jest świetna, z tymi jej minami i szalonym śmiechem :). Dużo naprawdę się nie zmieniło, a wygląda na to, że tworzą sie nowe i interesujące wątki :).
Mam tylko pytanko, czy to jest już ostatnia seria SIOSTRZYCZEK? Czy jest więcej serii? Albo czy chociaż planują robić więcej? Bo nie mogę się rozstać z tym serialem :D
Wczorajszy odcinek smutno sie skończył...Ale chyba nie uśmiercili Vica? To by była przesada. Pewnie będzie miał jakiś wypadek i będzie w szpitalu i Val będzie cały czas przy nim i przez to się do siebie zbliża...Oby tak było :) Wyjaśnienie już dziś wieczorkiem :]
ja tego Vica strasznie nie lubię
widać ze jego postać wymyślona na siłę. fajniej by bylo gdyby val wszła za mąż za tego hydraulika z beverily hills :D
zdecydowanie jest to najgorsza z wszystkich serii. mi najbardziej podobała się 2 kiedy holly nie wiedziała czy kocha henry'ego czy vinca-teraz są nudy
jak dla mnie ten 4 seria jest ok :) z chęcią oglądnęłabym serial od pierwszej serii. Może ktoś wie czy można gdzieś kupić na dvd serial lub ściągnąć z dubingiem lub polskimi napisami?
monka, ogladac ten serial z dubbingiem?? Czy ty mówisz powaznie? Podkładać głos pod Lauren? Val? Garry'ego? Chyba żartujesz...Mi i tak lektor przeszkadza...Najlepiej jakbym miał ten serial z angielskimi napisami, bo możnaby zapamiętać co lepsze teksty :) A tak to przez lektora nie za dużo da się usłyszeć...
A ja Vica lubię, choć prawda, że jest to chyba najsłabszy sezon. Jednak można w każdym z odcinków znaleźć kilka śmiesznych sytuacji(ale to i tak mało w porównaniu z poprzednimi sezonami :))
Pozdrawiam.
czy oglądał ktoś dzisiaj odcinek o 16.30?? Czy u was też był jakiś dziwny dźwięk? Tzn u mnie cały czas wszystkie postacie + lektor miały głos taki lekko zniekształcony...ale teraz widze, że cały czas na tvn 7 coś jest nie tak...Czy u was też tak jest??
czy oglądał ktoś dzisiaj odcinek o 16.30?? Czy u was też był jakiś dziwny dźwięk? Tzn u mnie cały czas wszystkie postacie + lektor miały głos taki lekko zniekształcony...ale teraz widze, że cały czas na tvn 7 coś jest nie tak...Czy u was też tak jest??
tak chodziło mi o lektora, pomyliłam się z rozbiegu ;) dzisiaj wieczorem nie oglądałam, więc nie wiem czy było coś nie tak.