A zatem jak wam się podobały 4 pierwsze odcinki?? Jak dla mnie są bardzo dobre, choć dopiero najlepsze będą jak pojawi się Lauren. Wtedy będzie się działo :D :D Już nie mogę się doczekać. A dziś...Val w okularach ala 'mucha' mnie totalnie rozwaliła. No i teksty Gary'ego. Choć trochę denerwuje mnie, że na koniec każdego odcinka jest dialog między Val i Holly, w którym wyznają sobie jakie to one są dla siebie nawzajem ważne. Wystarczy, że to powiedzą raz na kilka odcinków, a nie za każdym razem. No ale to można jakoś przezyć. Czekam na kolejne odcinki :D :D
Pozdrawiam
Tak mnie też się podobają te odcinki :D Chciałabym jeszcze tylko oglądnąć dalsze po tym, jak Holly schowała się w samochodzie Vince'a i sobie pojechali gdzieś :) Pozdrawiam =]
W końcu pojawiła sie Lauren. Uwielbiam ta postać i sposób jej grania. Już same jej miny są mega śmieszne. A za tydzień znowu sobie nie obejrzę :( Jakby ktoś mógł to niech mi napisze co się mniej więcej działo. Z góry dziękuję :)
Lauren akurat trochę mnie wkurza... Jest strasznie roztrzepana i zarozumiała. Ja oglądałam wszystkie odcinki pierwszej, drugiej i trzeciej serii oraz ostatni odcinek czwartej. Mogę Ci napisać co się będzie działo w kolejnych odcinkach, ale nie pamiętam ich po kolei. Jak obejrzę to napisze ;)
Pozdrawiam =]
Obiecałam, że napiszę co się działo w następnych odcinkach, a więc: pierwszy był o tym, jak Holly kupiła sobie nowy kaszmirowy sweter (czerwony) i postanowiła iść do pracy, ponieważ po jego kupnie była całkiem "spłukana". Zatrudniła się w restauracjii u Jeff'a. Tymczasem Gary spędzał czas z Valerie, co ją strasznie wkurzało, bo był natrętny. Holly nie szło jej najlepiej w robocie, wszystko rozbijała i wylewała, dlatego też postanowiła się zwolnić. Jeff i jego pracownicy odetchnęli z ulgą, jednakże Holly za namową Val doszła do wniosku, że da sobie drugą szansę i wróciła do pracy. Niechcący obraziła kucharza (który pracował dla Jeff'a), a on oraz wszyscy pracownicy zwolnili się. Zdruzgotani Jeff i Holly mieli coraz więcej klientów, więc poprosili o pomoc Val i Gary'ego (co było ulgą dla Valerie ;)). Razem zdziałali zadaniu (po kilku porażkach i spalonym swetrze Holly). Na koniec Holly zwolniła się z pracy po raz drugi dochodząc do wniosku, że jednak naprawdę się tam nie nadaje, tym razem Valerie ją poparła :)
Drugi odcinek był o Walentynkach. Holly dowiedziała się, że Jeff zamierza kupić Val pierścionek. Nie wie jednak, że to nie jest pierścionek zaręczynowy i zamiast dochować tajemnicy mówi Val, że on zamierza się jej oświadczyć. Gary jest zestresowany na myśl o spędzeniu wieczoru ze swoją dziewczyną. Holly postanowiła iść z Henr'ym (za jego namową) na walentynkowe spotkanie z Gar'ym i jego dziewczyną pod warunkiem, że to nie będzie randka. W tym samym czasie i w tym samym miejscu Jeff je romantyczną kolację z Valerie. Ta, podekscytowana oświadczynami, wybiega do łazienki i wymiotuje. Wtedy Holly dowiaduje się od Jeff'a, że on jednak nie zamierza się oświadczyć. Dziewczyna mówi o tym siostrze. Jest nieco przybita. Gary jest załamany tym, że wieczór z jego ukochaną się nie powiódł. Ona jednak przekonuje go, że bawiła się znakomicie i uważa, że bardzo go lubi. Na koniec, Holly zaczyna się podobać Henry, a Val i Jeff kłócą się, ponieważ on nie myśli poważnie o ślubie i nie chce się żenić przez dłuuugi czas. Valerie to przeszkadza i zaczyna się zastanawiać, czy powinna być z Jeff'em skoro on nie chce się żenić.
Wielkie dzięki za streszczenie. Szkoda, że przegapiłem, ale za tydzień sobie obejrzę następne dwa odcinki, a później znowu przerwa wiec jak co to streścisz mi następne dwa :)
Jeszcze raz wielkie dzięki :)
Bardzo ładnie proszę :):):)
Ale w ten weekend obejrzę, wiec jak co to czekam na opis odcinków z 4 listopada :)
A więc tak. Pierwszy odcinek był o tym, jak Holly dowiedziała się, że Val nie jest za bardzo lubiana przez swoich współpracowników. Namawia ją więc, aby wyszła się z nimi gdzieś spotkać. W tym towarzystwie jest także Vic (szef Valerie, przypominam ;]). Po spotkaniu Vic odprowadza ją do domu i omal ją nie całuje. Val opowiada o wszystkim siostrze. Na drugi dzień w firmie krążą plotki, że Valerie i Vic mają romans. Holly próbując załagodzić sytuację, wszystko pogarsza. W końcu Vic i Val rozmawiają ze sobą i nawet się całują, ale przez krótką chwilę. Dochodzą do wniosku, że to nie ma sensu. W tym czasie Jeff poznaje piękną i uroczą mamę Gary'ego. Za jego zgodą umawia się z nią. Randka wydaje się być wspaniała, jednak Jeff dochodzi do wniosku, że nie może umawiać się z matką swojego kumpla, więc daje sobie spokój.
Drugi odcinek był o tym, jak Holly próbowała znaleść chłopaka Valerie. Henry przedstawił Holly swojego brata. Ona postanowiła umówić swoją siostrę z nim, mimo sprzeciwności Henry'ego. Wszystko wydawało się być dobrze, dopóki Henry nie wyjawia Holly tajemnicy swojego brata dotyczącej pokoju pełnego pluszowych miśków. Holly próbuje ostrzec siostrę, jednak ta i tak idzie na randkę. Potem jednak odkrywa prawdę i postanawia nie spotykać się z nim więcej. Tymczasem Jeff zatrudnia w barze dziewczynę Gary'go, co mu się nie podoba, ponieważ nie będzie mógł podrywać dziewczyn. Między Jill i Gary'm dochodzi nawet wtedy do pierwszej kłótni. Jednak wszystko dobrze się kończy. THE END.
PS: Nie wiem, czy czegoś nie pomyliłam, ale chyba jest ok :)
pozdrawiam =]
wielkie dzięki, że w ogóle chciało ci się to napisać :)
Jeszcze raz dziękuję :)
Hmmm... Nie wiem, czy te dwa odcinki oglądałeś, ale na wszelki wypadek napiszę krótkie streszczenie.
Pierwszy odcinek był o tym, jak jedna babka z administracji (która nienawidziła Val) chciała się pozbyć Holly, ponieważ nie była ona na listę lokatorów, czy jakoś tak. Gary obchodził urodziny, a Holly dała mu w prezencie 10 dolarów zniżki na filmy w wypożyczalni. Gary był bardzo zawiedziony i obrażony, ale nie wiedział, że to nie był jego prawdziwy prezent. Holly załatwiła mu bowiem bilety i przepustkę na koncert jego ulubonej gwiazdy (chyba). Zanim Holly mu je dała, Gary powiedział jej coś, co ją uraziło. Skończyło się na tym, że Holly nie musiała się wyprowadzać, a Garu ją przeprosił i wszystko było ok :D
Drugi odcinek był o tym, że Valerie podejrzewała swoją siostrę o to, że ta w tajemnicy przed nią może uprwiać sex z Henry'm. Postanwia z nią o tym porozmawiać i wytłumaczyć na czym polega miłość między dwiema osobami. W tym czasie Val zachwouje się niedojrzale, ponieważ sypia z Jeff'em. Holly ich przyłapuje i robi siostrze wymówki. Kończy się na tym, że obie się przepraszają, a Holly obicuje, że, jak będzie gotowa współżyć z jakimś chłopakiem to jej najpierw o tym powiem ;] Val natomiast po rozmowie z Jeff'em dochodzi do wniosku, że nie mogą się widywać dopóki nie staną się sobie obojętni.
THE END