siema wszystkim!ile jest dokladnie sezonów seialu "siostrzyczki"??4 czy wiecej??bo narazie to tylko dwa leca w tv na polskich stacjach??wlasnie nie wiecie czy beda puszczac pozostale sezony w polskim tv??i czy obsada sie znienila czy nie??lubie bardzo ten serialik ale zeby wszystko o nim wiedziec to raczej nie wiem...:):):)a wogole tyluł amerysański co tak dosłowie znaczy po polsku??nie jestem zbyt dobrym tłumaczem i nie zabardzo znam angielski:):)i wątpie żeby znaczył siostrzyczki...bo to wiem jak jest po angielsku...hehe:) aa no i z okazji zbliżających sie świąt zczę wszystkim Wesołych Świąt bogatego Mikołaja i udanego sylwestra...!!!:)
..... Sezony jak na razie są tylko 4. Nie masz słownika języka angielskiego w domu?...
sezony są 4, w Polsce były 3, bohaterzy główni ci sami, co do tytułu skoro wiesz że siostrzyczki to po ang. sisters to po co pytasz?? Dosłownie tytuł znaczy "Co w tobie lubię"
Oryginalny tytuł to: ---> "What I like about you", czyli po polsku "Co w Tobie lubię", albo "To co w Tobie lubię". To tylko Polacy dali tytuł "siostrzyczki" ;]
Ja także życzę wszyskim Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku :*
Pozdrawiam =]
Pewnie nigdy nie będzie - tak sądze niestety. Ale miejmy nadzieję, że się jednak mylę :P