PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111527}

Siostrzyczki

What I Like About You
2002 - 2006
7,2 5,7 tys. ocen
7,2 10 1 5661
6,0 2 krytyków
Siostrzyczki
powrót do forum serialu Siostrzyczki

siema wszystkim!ile jest dokladnie sezonów seialu "siostrzyczki"??4 czy wiecej??bo narazie to tylko dwa leca w tv na polskich stacjach??wlasnie nie wiecie czy beda puszczac pozostale sezony w polskim tv??i czy obsada sie znienila czy nie??lubie bardzo ten serialik ale zeby wszystko o nim wiedziec to raczej nie wiem...:):):)a wogole tyluł amerysański co tak dosłowie znaczy po polsku??nie jestem zbyt dobrym tłumaczem i nie zabardzo znam angielski:):)i wątpie żeby znaczył siostrzyczki...bo to wiem jak jest po angielsku...hehe:) aa no i z okazji zbliżających sie świąt zczę wszystkim Wesołych Świąt bogatego Mikołaja i udanego sylwestra...!!!:)

ocenił(a) serial na 9
poilka123

..... Sezony jak na razie są tylko 4. Nie masz słownika języka angielskiego w domu?...

California

sezony są 4, w Polsce były 3, bohaterzy główni ci sami, co do tytułu skoro wiesz że siostrzyczki to po ang. sisters to po co pytasz?? Dosłownie tytuł znaczy "Co w tobie lubię"

ocenił(a) serial na 7
oliina

Oryginalny tytuł to: ---> "What I like about you", czyli po polsku "Co w Tobie lubię", albo "To co w Tobie lubię". To tylko Polacy dali tytuł "siostrzyczki" ;]
Ja także życzę wszyskim Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku :*
Pozdrawiam =]

meell

a wiecie kiedy bedzie 4 seria Siostrzyczek na TVN7?

ocenił(a) serial na 7
aga_37

Pewnie nigdy nie będzie - tak sądze niestety. Ale miejmy nadzieję, że się jednak mylę :P

ocenił(a) serial na 10
meell

wierzmy że tym razem nie poprzestaną na 3 serii tylko puszczą do końca... oby.... :)