PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875838}

Skazana

2021 - 2024
7,6 36 tys. ocen
7,6 10 1 36129
5,2 12 krytyków
Skazana
powrót do forum serialu Skazana

Oceny

ocenił(a) serial na 6

Kolejny tytuł Player Oryginal, który ma tutaj zawyżoną ocenę przez nienaturalną liczbę wystawianych 10/10. Co jest, TVN zleca to praktykantom?

Obejrzałbym, ale odechciewa się widząc takie zachowania.

ocenił(a) serial na 7
riti_93

Twoje konto też jest mało wiarygodne, masz podane "imię i nazwisko", żadnych ocen, a jednak się udzielasz. Dziwnym trafem zupełnie jak "kontrolowana opozycja" ;)

ocenił(a) serial na 6
dzenero

Prawie 300 ocenionych seriali, do tego jakieś programy i gry. Filmów faktycznie nie oceniam. A wśród tych 300 ocenionych znajdziesz i produkcje TVN jak i TVP, Netflixa czy HBO jak i wiele, wiele innych które kiedyś w czasach sprzed VOD udało mi się obejrzeć. :) Także daleko mi do stawania po którejkolwiek ze stron. Może coś nie zaczytało, pozdrawiam. :)

Ps. A dla potwierdzenia mojej tezy proponuję sprawdzić ranking top 100 polskich seriali, odszukać tam produkcje Player/TVN Oryginal i sprawdzić proporcje ocen, następnie porównać z czymkolwiek innym.

ocenił(a) serial na 7
riti_93

Gadasz jak po kursach NLP - wybacz , ale to na mnie nie działa. Niejednego takiego zjadłem jak Ty. Piszesz dużo i bez znaczenia. No i złapałeś się na pułapeczkę. Zwyczajowy cmentarniak nie wie co to "kontrolowana opozycja" i zaraz by mnie obrażał. Wpadłeś. Upsss ^^

ocenił(a) serial na 3
dzenero

A konkretne dane na Ciebie działają?
Ile dziesiątek dostały seriale:
Klangor (Canal+)- 5%
Ślepnąc od świateł (HBO) 8%
W głębi lasu (Netflix) 1%
Seriale Player/TVN/TVN7:
Nieobecni 23%
Żywioły Saszy 26%
Motyw 22%
Kod genetyczny 25%
Zakochani po uszy 40% !!!

ocenił(a) serial na 6
dzenero

Haha, Dzenero szkoda prądu na dyskusję z Tobą. :) Nie wiem w którym momencie mnie zjadłeś ani w jaką pułapeczkę niby wpadłem. Obrażania również nie dostrzegam.

Kolega walszynski wystarczająco dobrze nakreślił temat.

ocenił(a) serial na 7
riti_93

Ja nie dyskutuję tylko rozmawiam - taka mała różnica. Nie interesują mnie jakieś oceny durnych polskich seriali - mówię o fałszywych kontach takich jak Twoje. Jeśli nie masz fałszywego konta, to znaczy, że masz problem ze zrozumieniem co piszę w takim razie.

dzenero

hehe nie sądziłem, że na tym wpół martwym portalu są jakieś opłacane konta :O

ocenił(a) serial na 7
Mortemignis

Mało wiesz o agenturze najwidoczniej, mogę Cię poduczyć jeśli chcesz. No chyba, że jesteś bogobojnym gojem, to wtedy nie ma sensu- goje mają za ciasne mają mózgi. :-D

dzenero

Cmentarniaki, goje, agebtura? Przestań oglądać sanjaye. Czasem robimy sobie z niego jaja w pracy, ale mniej inteligentnym może robić wodę z mózgu.

ocenił(a) serial na 7
5lider

Agentura, nie agebtura. Nie chodzi o Sanjayę tylko o prawa natury, to nie jest wiedza dla leszczy ;)
Dla leszczy są massmedia. Boją się sprawdzić na sobie działanie praw, ale przychodzi czas, że dostają w dupsko i wtedy jest płacz. Ciekawe czy Ty będziesz taki mądry jak dorośniesz. Też kiedyś byłem głupcem, ale przychodzi czas, że trzeba się obudzić albo się kończy marnie. Wybieraj ;)

ocenił(a) serial na 7
5lider

A i jeszcze jedno, Wy nie robicie sobie jaj w "pracy" tylko w "robocie". Pracę to możesz wykonać nad sobą, a Ty łazisz do roboty. Wykonujesz polecanie jak robot, zwyczajowy cmentarniak w systemie. Ktoś kto nie zna logiki słów, których używa nie ma prawa się wypowiadać o inteligencji, a już nie wspominając o prawach natury.

ocenił(a) serial na 3
dzenero

Ale bełkot

ocenił(a) serial na 7
Bartek_990

Co Ty możesz wiedzieć o języku goju ;)

ocenił(a) serial na 3
dzenero

Oj widzę że w Toszku znowu internet podłączyli

ocenił(a) serial na 7
Bartek_990

Nie te pokolenia chłopcze, nie wiesz do kogo pijesz. Taki marny język bawi gojów roczników 90tych. Te pokolenia degradacji, to pokolenia pół-produktów ukształtowanych przez system, ale co taki goj może o tym wiedzieć? Masz Pana, to go słuchaj.

ocenił(a) serial na 3
dzenero

Haha ,nie rozśmieszaj mnie staruszku ,znam takich internetowych cwaniaków jak ty ,ale gdy się spotka takiego na ulicy to jego postawa jest wzrok wbity w ziemię .

ocenił(a) serial na 7
Bartek_990

Dobry z Ciebie bot, najpierw to niech ktoś Cię nauczy poprawnie pisać, bo widać, że masz z tym problem. Dopiero jak już zostaniesz ukształtowany jak to na goja przystało, to dopiero możesz się wypowiadać. Choć goje bez wiedzy za wiele nie mogą.

ocenił(a) serial na 3
dzenero

Nie wiem czy to że piszesz do mnie "goju" ma mnie obrażać ? Bo mnie to śmieszy tak samo jak twoje zdanie na temat tego jak pisze ,już powiedziałem ci o tobie myślę ,mogę tylko dodać że po jednym plaskaczu to byś na policję dzwonił że biją . Tak że nie pozdrawiam i kończę temat bo z id.otami nie mam zamiaru się użerać .

ocenił(a) serial na 7
Bartek_990

A wiesz kto to jest goj? Myślę, że nie skoro zadajesz mi takie pytanie. Mnie to nie obchodzi co Cię śmieszy a co nie, ale nie udzielaj się na internecie skoro pisać nie potrafisz, bo to jest żałosne. Skoro nazywasz mnie idiotą, a ja potrafię pisać, a Ty natomiast się tego nie nauczyłeś, to ciekawe gdzie Ty się mieścisz w tej skali.
Weź gimbusie dorośnij i jeśli nie masz wiedzy, to nie udzielaj się pod moimi komentarzami. Truj sobie pod komentarzami takich gojów jak Ty.

ocenił(a) serial na 3
dzenero

Żeby Ci żyłka nie pękła ,jeszcze mi śmieć będzie mówił gdzie mam pisać ,a gdzie nie . Gimbus to chyba o sobie samym powinniemes napisać ,bo twoje teksty są tak żałosne . I to ty skończ truć ,bo z tego co widzę to się do wszystkich prujesz .

ocenił(a) serial na 7
Bartek_990

Tak jak myślałem, Bartek gimbusek nie wie co to goj. "Prujesz" to język patologii i Ty masz czelność nazywać mnie śmieciem? A to dobre, zmień nicka z Bartek na Sebix, naucz się poprawnie pisać i dopiero będziesz mógł się udzielać na internecie byle z dala od moich komentarzy, bo goje o niskim poziomie świadomości, czyli patologia nie ma prawa się pisać pod moimi komentarzami.

ocenił(a) serial na 3
dzenero

Oj chłopie ,ty masz poważne problemy psychiczne ,"patologia nie ma prawa komentować pod moimi komentarzami",mniejsza o to czy jestem patologia czy nie(według ciebie jestem)każdy może pisać pod twoimi idiotycznymi wpisami ,jesteś chorym z nienawiści człowiekiem i tyle. A i jeszcze te idiotyczne gojowanie z twojej strony ,chłopie wiem dobrze kim jest goj ,zresztą co to za problem wyszukać jedno słówko w internecie ? Kończę wymianę zdań ,bo jesteś człowiekiem na którego szkoda energii ,taki wampir energetyczny ,który w jakąkolwiek dyskusje może wydać się tylko na internecie ,,bo w normalnym świecie nikt nie chce mieć doczynienia z takim g.wnen.

ocenił(a) serial na 7
Bartek_990

Ja nie "dyskutuję" tylko "rozmawiam". Tej różnicy cmentarniaku nie znajdziesz na internecie. Skoro nie masz wiedzy na temat języka to w ogóle po co się odzywałeś pod moimi komentarzami?
No właśnie, przyszedłeś sobie tutaj poobrażać i jeszcze mnie hipokryto śmieciem nazywasz, Ty zacząłeś tutaj obrażanie uskuteczniać, a ja Ci pokazałem gdzie jest Twoje miejsce, zabolało i zdziwiony.
Dam Ci lekcję za darmo. Jest taka zasada goju o niskim poziomie świadomości, że "jeśli się na czymś nie znasz, to się nie wypowiadaj!". Ja jak się na czymś nie znam, to nie wypowiadam się pod komentarzami osób, które się na dany temat znają, bo to by było mówiąc delikatnie "bardzo słabe" zachowanie.

dzenero

jestem prawie na 100% pewien, że nikt ci jednak za to nie płaci. Masz po prostu chore, wybujałe, zwichnięte ego. Stąd w twoich komentarzach nie ma żadnej treści pomimo tylu słów, a jedynie samo robienie sobie dobrze. Żal patrzeć, no ale tak bywa.

ocenił(a) serial na 7
Oceniam_filmy_i_seriale

Z botami nie ma rozmowy, nie uda się Wam mnie zdyskredytować, bo stosujecie stare schematy. Proponuję się trochę podszkolić.

dzenero

Odwroceni bardzo dobry serial. Tego nie widziałem ale behawiorysta też jest ok. Jak na polskie seriale to dobre.
Za dużo skupiasz się na swojej teorii spiskowej.

ocenił(a) serial na 7
Andrzej_Bykowski_filmweb

Z botami nie ma rozmowy, nie uda się Wam mnie zdyskredytować, bo stosujecie stare schematy, a ja te obiekcje zbijam na szybko bez wysiłku. Proponuję się trochę podszkolić.

riti_93

Ciężko przyjąć do swiadomosci że ludziom się może serial podobać? Po tym całym hejcie od krytyków na różnych stronach z ciekawości włączyłem, by sprawdzić czy serial jest naprawdę taki zły. I o dziwo nie jest. Szkoda tylko że trzeba czekać na nowe odcinki.

ocenił(a) serial na 6
desperados02345

Absolutnie nie jest ciężko. Fajnie jeśli coś fajnego ukazało się na polskim rynku. Zwracam uwagę na zupełnie inne zjawisko.

riti_93

Bo to TVN, rzetelności nie oczekuj. Ciekawe jakie oceny ma „Behawiorysta”, aż sprawdzę, bo większej i bardziej rozlazłej szmiry dawno nie oglądałem. Ich ostatni dobry serial to pierwsza seria „Odwróconych”.

riti_93

"Obejrzałbym, ale odechciewa się widząc takie zachowania."  riti_93                                                                       TVN ma trafiać w gusta jak najszerszej publiczności i zarabiać. W żadnym wypadku nie jest to zarzut, ale nie oczekujmy, że będą nagle tworzyć ponad czasowe arcydzieła ... mimo wszystko nie zaszkodzi zobaczyć.

ocenił(a) serial na 6
muy_amable_chico

Absolutnie tego od nich nie oczekuję by tworzyli arcydzieła. Po prostu mierzi mnie takie zawyżanie ocen swoim produkcjom. Z Behawiorystą dzieje się już to samo, aczkolwiek teraz poszli w wystawianie 9/10 zamiast 10/10 żeby tak nie rzucało się to w oczy. Oceniam te praktyki a nie ich produkcje, jeśli chodzi o seriale spod szyldu TVN/Player uważam, że wiele z nich jest przyzwoitych a Kryminalni te naście lat temu to był serial, który zawsze oglądało się w sobotę. :)

ocenił(a) serial na 9
riti_93

Zapewniam nikt mi nie zapłacił ale jeszcze raz oceniłbym na 10. Rola Pati znakomita!

ocenił(a) serial na 5
riti_93

Dokładnie to samo chciałem napisać. Obecnie 7.9 * brzmi jak małe arcydzieło. A prawda jest daleko... Drewniane aktorstwo i przegięcia. Jedynie Pati wyszło.