Czekacie na 2 sezon tak jak ja? Ciekawi mnie bardzo co będzie z Hanią. Trafi pod skrzydła Pati ?
Czekam. Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej i jak Alicja sobie z tym poradzi. Bardzo też spodobała mi się postać Seweryna.
Serafina? Tak, mnie też zaciekawił, ale mam nadzieję, że w drugim sezonie się wreszcie ogarnie, wytrzeźwieje i będzie w stanie pomóc Alicji
Zapewne o Serafina chodziło. Mega mnie zirytowała ta postać jak oddał wszystko Pawłowi i tak głupio dał się zrobić. No ale czekam na kolejne sezony.
Pytanie, czy Hania w ogóle - mówiąc slangiem - trafi do paki ;) może uda się jakoś tego uniknąć :)
Z niecierpliwością, dosłownie już dni odliczam, bo nie mogę się doczekać drugiego sezonu ;)
Hania nie trafi do więzienia, Alicja weźmie wszystko na siebie, ewentualnie będzie grać obroną konieczną. Alicja odpowie na pewno za ucieczkę z więzienia. Ja mam nadzieję że pan naczelnik dostanie po tyłku.
Też myślę, ze raczej Alicja pójdzie do paki ponownie. Zwłaszcza że oficjalnie z niego uciekła. Dodatkowo, nie udowodniła że mąż ją wrobił w cokolwiek.
Dosłownie odliczam dni, nie mogę się doczekać kolejnego sezonu. To jeden z lepszych seriali ostatnich lat
O co chodzi? Kiedy drugi sezon? Dziś czytałam wiadomości, ze rusza 1 sezon w tvn, ale o drugim na playerze nikt nic nie mówił