po obejżeniu 1 odcinka powiem ze nie jest zle a nawet dobrze ,na minus znow kulesza jakby nie było innych aktorek,i na minus pani aleksandra po cholere gra typ ala"kozaczka"z tym nie fajnym akcentem to jest masakra wystarczyło normalnie gadac .troche przewidywalne to wszystko w kiblu przed kuleszą była albo jej córka i zabiła przez przypadek ta młoda albo slubny ale to by było zbyt proste albo najpewniej blondyn znajomy z wesela kuleszy. a dodam jeszcze ze poczatek jakbym ogladal intro Wentworth prawie.zobaczymy dalej.
Chyba nie obejrzałeś dokładnie. Zabójcą jest kelnerka, która siedzi w tym samym zakładzie. Była w toalecie przed nią i pracowała na weselu jako kelnerka(mąż zatrudnił?). Wydaję mi się, że jakaś grupa ludzi chciała się na niej zemścić i mąż był jednym z nich. Ale to moje domysły
no widziałem widziałem ale to by było zbyt oczywiste takie ala na tacy no ale zobaczymy czas pokaże na razie tako to wyglada jeszcze 7 odcinków prze d nami
a jednak to chyba nie kelnerka bo juz ja zalatwili w pierdlu...mąz na bank tez nie zbyt oczywiste i za proste to by było obstawiam jankowskie albo córke chyba ze tak to zrobią ze sie okaze ze to kulesza ,ze niby jednak sie w kiblu tam spotkała zabiła ja w amoku bo nie uwierzyła ze jej slubny to krętacz i oszust,a zaraz potem ze niby ja martwą znalała.
no ale oglądamy dalej zostało 5odc.