Zapraszam do dzielenia się przemyśleniami/opiniami o odcinku.
Nie pomyślałam w ogóle, że mogło chodzić pierwotnie o Mahone'a.
Teraz pomyślałam, że przecież Alex też miał coś wspólnego z prochami, pamiętam, że chował je w piórze. :D
Ogólnie ma sens ta teoria.
Dla mnie Posejdonem po trailer 7 odcinka jest gosciu,ktorego niby Michael ( kaniel ....) zabił . W trailerze Jacobs do kogos celuje bronia i to jest ten gosciu co Sara widziala jak Michael kogos zabija.
no tak ale to jest akurat moment tego strzału z nagrania, ubrania postaci i tło wskazuje że to jest właśnie moment zabójstwa niby dokonanego przez Michaela...
więc może koleś serio zginął, może to nie było sfingowane..
ale fakt, może być też tak że on jest Posejdonem- też tak trochę myślę. ale się okaże
Jprdl czlowieku... wez sie lecz. Czyli wedlug ciebie kazdy aktor ktory w tym serialu gra to gej? Nawet jesli by tak bylo to co z tego? Nie pokazuja co robia w zyciu prywatnym. Widze ze masz problem odroznic serialowa fikcje z rzeczywistością... przykro mi bardzo z tego powodu ale wez sie juz nie kompromituj
Moze przez wytykanie innym orientacji ..pan Krzysztof.. nie potrafi sie z czyms pogodzic :). Oszukiwanie samego siebie i tuszowanie wlasnych kompleksow.
Pan Krzysztof jest statecznym białym obywatelem, rocznik lata 70, rodzina, doświadczenie i mądrość życiowa.
Az trudno uwierzyc, ze w tym wieku i z takim doswiadczeniem zyciowym chce sie..Panu Krzysztofowi.. kazdego dnia obrazac ..dymas23.. z jakichs błachych powodow:). Za duzo wolnego czasu, czy nuda w pracy?
Zasadniczo pobieżnie nie powinienem odpisywać, bo to nie studium mojej osoby. Ale tak, ja akurat jestem w pracy i pomiędzy łykami kawy mogę wpaść na filmweb będąc pewnym, że warzywko znowu coś odkrywczego napisało.
Jeśli w jakimś stopniu poprawia Ci to humor to dobrze, szkoda tylko, że takie kłótnie prowadzone sa w miejscu gdzie ludzie chca porozmawiać o serialu.
Ubogie slownictwo oj ubogie..
I zeby 40parolatek jaral sie wyzywaniem ludzmi na forum... to nie jest normalne.
Po jaki ch.uj mu jeszcze odpowiadasz ? Nie rusza się gówna, bo śmierdzi. Sam go jeszcze nakręcasz. Olej go, to sie dzieciakowi znudzi napinka.
Po tym jak Michael wbil Cyklopowi srubokret w oko ,ten zamoczyl noz chyba w tym plynie i zranil Michaela.
No i? Draśnięcie żelastwem ochlapanym płynem do chłodnicy ma niby być śmiertelnie toksyczne? Na bliskim wschodzie do płynów dodaje się cyjanek? :)
A jednak Jacob to posejdon. Trailer z rtl jak Micheal widzi zdjecie syna z Jacobem- mowi Jacob is Posejdon
No szkoda=/ ale moze on tylko z wygladu jest taki miekki xd . Licze, ze wyjdzie z niego psychopata pokroju T -Baga ;p
Ja juz stracilem nadzieje ;/.. tylko niech zrobia z niego po*ebanego psychopate i bede szczesliwy ;)
Piszecie, że brak Bagwella... Ale gdzie Wy widzicie dla niego miejsce ? W którym miejscu ? Nawet Sary nie jest za wiele, a co dopiero Bagwella... Oczywiście to świetny aktor, jego postać jest jedną z najlepszych o ile nie najlepszą w całym serialu, ale w tym sezonie nie ma dla niego miejsca, nie ma miejsca dla tej postaci...
Odcinek zleciał w dwie minuty... Świetna scena z upadającym Michaelem na pustyni, po prostu świetna ( nie mówię o tej z wspomnieniami, tylko o tej gdy kamera była stosunkowo oddalona, a on upadał ). Zapowiedź kolejnego odcinka pokazuje, ze będzie już z Sarą i to pewnie ona jako lekarz mu pomoże, pytanie - jak ona się tam dostanie ? Samolotem nie bo lotnisko w Jemenie jest przejęte, innego sposobu nie ma... Chyba, że... Sucre i jego statek, Sara przypłynie z nim, a potem wszyscy razem wypłyną do Stanów.
Ciekawe kim jest ten gość z którym rozmawiał Michael, tak myślałem, że jak drzwi się otworzą to zobaczymy kogoś dla zmyłki, nie gościa w garniturze, nie jakiegoś ważniaka tylko właśnie kogoś takiego. Skąd Michael go zna ? Kim on jest ? Na pewno bogaty, nic więcej nie wiemy.
Co do tego płynu nad którym tyle osób się tutaj zastanawia... Nie widzieliście, że ten nożyk był w tym płynie ?
"Piszecie, że brak Bagwella... Ale gdzie Wy widzicie dla niego miejsce ? W którym miejscu ? Nawet Sary nie jest za wiele, a co dopiero Bagwella... Oczywiście to świetny aktor, jego postać jest jedną z najlepszych o ile nie najlepszą w całym serialu, ale w tym sezonie nie ma dla niego miejsca, nie ma miejsca dla tej postaci... "
O to się właśnie rozchodzi - T-Bag w ogóle nie jest potrzebny w tym sezonie jeśli ma robić za takie popychadło i w ogóle, jakby wyprano mu mózg z jego osobowości. Został wciśnięty na siłę bo.. bo to właśnie popularna postać z serialu. Już wolałbym, aby go właśnie nie było bo 'nie ma dla niego miejsca', tyle ;)
no właśnie... skoro nic nie wnosi do fabuły to po co jest? i jest taki zmieniony..
on nic nie wnosi, bo wiadomo Sucre czy C-Note swoje już zrobili. a T-Bag tylko rękę dostał cholera wie za co
Właśnie... Ja już o tej ręce zapomniałem, nie mamy wyjaśnienia po co ona jest. Moim zdaniem nie jest to nagroda za dostarczenie zdjęć do Lincolna, ponieważ nagrodą za to jest wolność, wyszedł dzięki temu z Fox River. W dodatku Michael nie miał pewności, że on te zdjęcia dostarczył.
Myślę, że takich postaci jak Bagwell czy Sucre będzie więcej w 6 sezonie gdy akcja będzie pewnie w Stanach.