PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750071}

Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20233
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

Zapraszam do dzielenia się przemyśleniami/opiniami o odcinku.

kolejny raz brak Sary w odcinku na duży minus, brak T-Baga to chyba serio świadczy o tym, że w tym sezonie będzie jak chłopiec na posyłki Sary, ciekawe czy w ogóle go jeszcze zobaczymy.
zostały nam 3 odcinki, a nadal nie wiadomo co z rodzinami Lincolna i C-Note'a.. widzieliśmy tylko Linca podjaranego jak gadał z Shebą przez tel :D
Van Gogh i blondyna, do przewidzenia że tak szybko wyjdą z "paki"... pytanie mam tylko co to za koleś do którego przyjechali na koniec odcinka? xd skąd Michael go wziął :D
aaa no i też nieco przewidywalne, Kellerman ginie, by japoniec od podawania wody zajął jego miejsce.
ciekawe co łączy blondynę i tą laskę z NSA :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzysztof7

o nic cię nie prosiłem, a zmienić nazwy użytkowników w paincie to każdy potrafi :)
wyznacz mi mój panie godziny w których mogę coś oglądać, bo widzę że jesteś moim dyktatorem :)
ch*j cię to k*rwa obchodzi o której wstaję i co robię, jprdl, zajmij się swoim życiem.
brak ci rozrywki w swoim życiu? to wyjdź do ludzi, bo samemu w głowę już dostałeś.
biały zdrowy człowiek?
a jakby był czarny to już nie jest człowiek normalny?
homofob, rasista i bóg wie co jeszcze.

ocenił(a) serial na 5
dymas23

W paincie mówisz? Żałosny tchórz. I dobrze o tym wiesz.
Chcesz kolejny dowodzik który cię skompromituje po raz drugi?

Poza tym nie baw się w hipokrytę, sam zrobiłeś podział jak Nietzsche nad nadludzi i podludzi.

krzysztof7

zobacz jaki ty podział robisz i skończ wreszcie

krzysztof7

poza tym wyobraź sobie że istnieją np inne strefy czasowe, ale co ty tam możesz wiedzieć :)

krzysztof7

ma ogromne znaczenie :)
ale jak widac nie pojales aluzji.

a ty zyjesz od mojego wpisu do nastepnego mojego wpisu :)

krzysztof7

hahah a ukryłem wszystko już dawno, i na pewno nie dlatego bo się 'ciebie boję'
hahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha

ocenił(a) serial na 5
dymas23

Tak się przypadkowo składa że ukryłeś po tym, jak wyśmiałem twoje cudowne filmy wszystkie oceniane na 10. Ktoś taki normalny nie jest. No to ukryłeś.

krzysztof7

bede ocenial nawet najgorsze gnioty na 10, tobie nic do tego :)

krzysztof7

,,zdrowy człowiek siada rano i pije kawe"..a Ty? Czekasz tylko az ,,dymas23" wypowie się na jakims forum zeby zacząc ,,znowu" po nim jezdzic..
To juz jest smieszne.. nie widzialem jeszcze jego wypowiedzi, ktora nie została skomentowana przez Ciebie ;p

Deathstrroke

nie dla niego ten post został utworzony przez autora, także porozmawiajmy lepiej o odcinku :D

krzysztof7

ibisz... sklej kapucyna, ołówku wytępiony, ludków nie interere co tu tutaj bazgrolisz tępą kredką.

ocenił(a) serial na 5
Kozus_

Trochę szacunku, nie rozmawiasz z własnym ojcem.

krzysztof7

Powtarzasz się. Teksty ci sie juz skonczyly?

ocenił(a) serial na 5
dymas23

Nie wpier dalaj się jak dorośli rozmawiają. Idź przeżywać draśnięcie majkela, w końcu od rana musisz o czymś napierrdalać.

krzysztof7

Do doroslego to ci wiele brakuje ;)

ocenił(a) serial na 3
krzysztof7

Człowieku! Nie mów innym o której ktoś ma oglądać serial.
Równie dobrze może być bogaty i oglądać je całymi dniami.

Cysiek1991

szkoda ręki na takiego :D

krzysztof7

no i co z tego, mam dziecko jestem w ciazy i jeszcze pracuje, a w srody wstaje rano i pierwsze co robie to sciagam prisona i ogladam

otanek

I słusznie, mnie np, obejrzenie takiego Prisona czy czegos innego relaksuje po ciezkim dniu so... ;)

dymas23

Lincoln odnalazł Michaela i teraz chce sobie pociupciać.

henry04

tylko że miał co ciupciać i niby bardzo ją kochał :)

dymas23

Sheba ładniejsza wg mnie. Lincoln rozsiewa swe nasienie we wszystkich kierunkach świata.

henry04

a niech korzysta z życia. W ogole nie wytlumaczyli jeszcze co sie dzieje z ta jego ,,byłą" i z synem?

Deathstrroke

Zaraz zaraz. Lisa Rix czy jak jej było była biała, Sofia latynoska, Sheba arabka. W szóstym sezonie Lincoln wydupczy jakąś ebonkę.

henry04

ładniejsza czy nie ale masz rację, chyba chce żeby Burrowsy były na całym świecie xd
Deathstrroke- nie wyjaśnili i to właśnie jest wkurzające, już pół biedy co z sofią ale o synu nawet zapomniał....;/

dymas23

ehh no cóż, miejmy nadzieje, ze wkrotce Lincoln sie otworzy i powie co nieco, bo jak narazie to przed nim sie otwieraja..

Deathstrroke

Cała nadzieja w Michaelu, że zapyta się "Linc, co u mojego bratanka?" i wtedy Burrows coś mu powie. Aczkolwiek LJ teraz to dorosły facet, więc pewnie ułożył sobie życie i żyje oddzielnie od ojca.

pan_budyn

Moze sie okaze ze Linc ma jeszcze trójke dzieci z ta laska ;p

Deathstrroke

że z Sofią? :D

dymas23

Nom .. nigdy nic nie wiadomo. W koncu tyle lat minelo;p

Deathstrroke

hehh w sumie mogłoby tak być, tylko wtedy jeszcze bardziej niezrozumiałe by było to że nic o nich nie mówił. myślicie że w ogóle poruszony zostanie temat LJ'a i Sofii? :D
a może LJ odbił staremu laskę :D

dymas23

Lincoln to ultraciupciator.

henry04

hahah
ale chcial od Mike'a wyjasnień... sam też co nieco powinien powiedziec...

dymas23

Piaty sezon to remake. Znowu Lincoln rozrabiaka, znowu odlatujący samolot itd

ocenił(a) serial na 8

Odcinek pobrany, ale po raz pierwszy widzę, że jest problem z angielskimi napisami, są niedopasowane. Na hataku polskie tłumaczenie jest w 33%, chyba więc poczekam na nie, dziś powinny być.
Zrozumiałam pojedyncze słowa, to się niezbyt wypowiem. :D No ale racja, Sary zabrakło, a T-Bag oczywiście będzie jeszcze w serialu, coś tam ma odkryć.
Najbardziej się to się nie mogę doczekać następnego odcinka i spotkania wiecie kogo. :D Widziałam tę 18 sekundę i powiem, że tego się jednak nie spodziewałam...

Domisia21

ja myślę, że owa postać pojawi się w tym odcinku tylko jakby retrospekcji żebyśmy zobaczyli kto strzelał.. tylko co, ten co strzelał to Posejdon? :D już nie wiadomo co myśleć ;p
co do T-Baga, w kolejnym odcinku pewnie znowu go zabraknie, bo wiadomo gdzie Sara będzie a tak to tylko z nią głównie się kontaktował.
chyba, że będzie miał jakieś pojedyncze sceny, tylko co one by wprowadzały do fabuły..

ocenił(a) serial na 8
dymas23

możliwe
ale z drugiej strony, w zwiastunie już by nam zdradzili kim jest Posejdon?
może miał po prostu jedną z głównych ról, może się jakoś znali :P

ale za 2 tygodnie T-Bag na pewno będzie i nie wydaje mi się, że będzie "pachołkiem"
raczej coś się może z jego ręką wyjaśni :D

Domisia21

Dali Jacoba specjalnie w zwiastunie zebysmy sie zastanawiali wlasnie :D o to im chodzilo.. no ale skoro w 7 odc mamy poznac kim on jest. Tak jak kilka dni temu od razu odrzuciłbym ta opcje tak teraz mam watpliwosci :D i wierze ze moze byc to jacob

Domisia21

ciekawe dlaczego Sary już w drugim odcinku brakuje...

ocenił(a) serial na 8
dymas23

akcja toczy się w ciągu jedna dnia chyba, więc może dlatego
albo dlatego, że aktorka potem miała gdzie indziej zdjęcia, choć i tak w serialu trochę jej jest, a za tydzień może najwięcej :D

Domisia21

No ona chyba gra w tej kolonii nie? To moze dlatego

ocenił(a) serial na 8
dymas23

Tak, takie ma podejrzenia.

Domisia21

No ale wiadomo.. w 7 odc musi byc jej duzo