Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20492
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

Może mi ktoś streścić co się dzieje w tej piątej części?
Obejrzałam dwa pierwsze odcinki, postanowiłam się poświęcić z wielkiej miłości do T-Baga i Kellermana. Ale to by było na tyle, więcej nie zniese :P
Z góry dziękuję :*

ocenił(a) serial na 8
Vanilia2905

Michael musiał sfingować swoją śmierć, bo tak naprawdę Kellerman nie miał takiej mocy, żeby załatwić wszystkim wolność. I zaczął pracować dla Posejdona, zbuntowanego agenta CIA, który nie zgadza się z polityką rządu i działa na własną rękę. Michael po prostu organizował ucieczki z więzień na całym świecie. Okazało się, że tym Posejdonem jest nowy mąż Sary, Jacob. I zdradził Michaela zostawiając go w Ogygii. No ale w końcu udaje się uciec Michaelowi i innym i zaczyna się walka z Posejdonem. Michael musi udowodnić, że nie jest terrorystą i nie zamordował dyrektora CIA, tylko został wrobiony. Posejdon porywa Sarę i syna. Koniec końców udaje się Michaelowi, Posejdon idzie do pierdla, gdzie czeka już na niego T-Bag w celi (Whip okazał się synem T-Baga, a ta blondyna go zabiła, więc T-Bag skręcił jej kark). A ten drugi agent Posejdona zbuntował się, ale też został zabity. Kellerman też dostał kulkę od nich. I to by było na tyle. Michael jest wolny, ale robią nowy sezon, także będzie się działo. ;)