PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224251
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

czyżby coś się działo z pania Prezydent??
Myślę ze to będzie ciekawy odcinek....

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

Noommm napewno ciekawy ... już sie nie moge doczekac i przewiduje co sie zdaży :D :D :D Bedzie sie dzisało :P:P

ocenił(a) serial na 8
asia_tab

No bedzie ciekawy odcinek, ponieważ Linc i Mike potrzebują Caroline żeby ją szantażować nagraniem, aby ta uniewinniła Linca, natomiast Kellerman szykuje zamach na jej życie :)

ocenił(a) serial na 9
Ade_Er

kurcze ale nie rozumiem jednego dlaczego i na jakiej podstawie moze go uniewinnic- przyznac sie do spisku calego? uniewinnic czyli od kary smierci tylko ulaskawic czy z calej winny go uniewinnic?

ocenił(a) serial na 7
malaMi

Uniewinnienie prezydenckie musi zawierać uzasadnienie, ale wcale nie musi ono byc jakieś wydumane. W zasadzie prezydent może ułaskawić każdego.
Pozdro..

ocenił(a) serial na 10
Ade_Er

Przed chwila obejrzałam 18 i zasatanwiam sie czy moze C-notowi linka sie nie zerwie bo pozyteczne z niego zwierzę =)
Jak tak oglądam to co raz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze bedzie 3 sezon bo napewno nie urwa tak tego wszystkiego za duzo ciekawych watków do podjecia.
Kellerman nie zabije Caroline, bo to jego miłość jak sam powiedzial wydaje mi sie ze bardziej ze to bedzie na zasadzie zastraszenia jej ze jak chce to moze ja zalatwic a tak naprawde spudluje =) a zreszta zobaczymy , poczekajmy do jutra to sie przekonamy =)
Mnie bardziej zastanawia ile bedziemy musieli czekac pomiedzy 2 a 3 sezonem bo jeszcze 3odc do konca tego sezonu =/

ana_9

3 sezon nie jest jeszcze puszczany w USA ,więc troche poczekamy...

ocenił(a) serial na 10
kasiunia842

no jak moze byc puszczany 3 skoro leci dopiero 2
ludzie myslcie cos::|:|:|:|

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

wiecie może w jakich dniach puszczają Prison Break w stanach bo niewiem od kiedy już moge go ściągac ;p

ocenił(a) serial na 10
eliza3333

z kad sciagasz te odcinki plis napisz mi na gg 4676824

ocenił(a) serial na 10
eliza3333

w USA emitowany jest w poniedziałki na nasz czas chyba o 5 rano

ocenił(a) serial na 8
KaROLInkA

USA emitowany jest w poniedziałki na nasz czas chyba o 5 rano
4 rano we wtorek

magda_max89

moim zdaniem paul zabije caroline i bedzie lipa z uniewinnieniem :)

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

może go uniewinnic bo jest prezydentem, a prezydent moze wszystko. Mimo to watpie czy to sie uda bo w koncu o czym mialby byc kolejny sezon? Wszystko sie jak zwykle popsuje...

ocenił(a) serial na 10
kiniusia

Ej ale własnie co z ta 3 seria bedzie ona czy nie bedzie...Jak myslicie?
JA juz sie niemoge doczekać :) 19 odcinka jak myslicie jak potocza sie losy michaela i sary ja bardzo bym chcciala zeby oni byli razem :)

kiniusia

ale jak paul ja zabije to raczej jej sie nie uda :)

magda_max89

Wreszcie pojawia się panie Prezydent :D . To 1 raz w 2 sezonie

magda_max89

tak, będzie ciekawy. Caaroline dorwie Michaela i żółtek Kim będzie go bił. Mahone Sarę.(albo w tym albo w następnym) tam był taki motyw jak Michael mówi do Sary i Linca "I love you both". na youtube sobie zobaczcie.

SatineNic

wydaje mi sie za mahone bedzie w sumie po ich stronie, po tym jak sie od kimma dowiedzial, ze linc jest niewinny :)

ocenił(a) serial na 9
Ola_10

Virginia-Sarah podaj tego linka do youtube do tego filmiku

a druga rzecz ok prezdynet moze wszystko ale bez przesady winnych tez moze ulaskawic??? i skoro mowicie ze Kimm bedzie Miechael nawalac to czego odrazu go sam nie zabije?

jak dla mnie 3 serii juz nie powinno byc - za duzo by bylo tego uciekania i zagadki rozwiazywania ;)

ocenił(a) serial na 10
malaMi

Prezydet ma prawo łaski dla skazanych(gubernator także). Dziwsz się, żę może winnych ułaskawiać. To kogo ma ułaskawiać niewinnych?? Pomyśl czasm

ocenił(a) serial na 9
Vito_7

chodzilo mi o ciezkie przestepstwa,nie rozumiem tez idei ulaskawienia w jakim celu ulaskawic maja kogos winnego

ocenił(a) serial na 10
Ola_10

wlasciwie mozna powiedziec ze michael i sara juz sa ze soba. Mahone moze i by chcial stanac po ich stronie ale nie pozwalaja mu na to bo groza jego rodzinie wiec raczej nie ma wyjscia. Jestem ciekawa co sie stanie z C-Notem. W sumie go polubilam i spoko koles jest. Noi mam tez nadzieje ze nie zlapia Sucre ale wszystko na to wskazuje ze jednak Bellic go dorwie. Poczekamy, zobaczymy =)

kiniusia

jak dla mnie C-Note to najslabszy element Prison Break...

ocenił(a) serial na 10
Nakatumis

Jak dla mnie to niema słabych elementów w prisonie.
Noi niestety po 19nastym odcinku znowu przerwa w emisji

ocenił(a) serial na 10
t9mek

c-note najslabszy element? no nie wiem, ale w kazdym razie kazdy ma swoje zdanie. ja ogolnie lubie ta postac i mam nadzieje ze jednak nie zginie. No ale przekonamy sie dopiero jak obejrzymy =] pzdr =*

ocenił(a) serial na 9
t9mek

jak to przerwa? ile????tylko nie to !!!

ocenił(a) serial na 7
t9mek

Rzeczywiście!! Dwa tygodnie jak w mordkę strzelił ;)
Pozdro...

ocenił(a) serial na 10
Nakatumis

Większość scen z C-notem wzrusza mnie...
Został skazany niesprawiedliwie, uciekł z więzienia i ma same problemy:
córka chora a teraz ten sznur- samobójstwo??.

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

no dokladnie ... i widac jak bardzo jest rodzinie oddany. Fakt ze na poczatku go nie lubilam no ale z biegiem czasu fajnym kolesiem sie okazal.

ocenił(a) serial na 10
kiniusia

No to jak ktoś sie orientuje, dowiedział sie czegoś, przeczytał coś odnośnie planowanej przerwy pomiędy 2 a 3 sezonem??

p.s mam nadzieje że bedzie to krótka przerwa.

ana_9

Wydaje mi się, że wszyscy na tym forum mają taką nadzieję :)

Longusiowe_Szalenstwo

Przerwy między sezonami są zawsze takie same...

ocenił(a) serial na 10
Mierzwiak

Zauwazcie, ze prison break jest serialem wydawaloby sie pelnym przestepcow, smierci (po czesci tak jest, ale akurat zazwyczaj nie zabijaja ci ktorzy zostali skazani), ale wszyscy pragna jednego: byc z rodzina i odnalezc spokoj oraz szczescie ;-)

ocenił(a) serial na 10
niesia9999

No zazwyczaj nie. Chociaz co do t-Baga to on jest chyba najbardziej winnym chociaz on tez mial nadzieje na zaozenie rodziny tylko cos mu nie pyklo :P. Wcale sie nie dziwie... Noi miejmy nadzieje ze jakos wkrotce 3 serie zobaczymy =)

ocenił(a) serial na 10
ana_9

Ktrótka nie nie nie każdy by chciał ale podobno to aż kilka miesięcy ma byc 3 seria dopiero pod koniec sierpnia :(

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

No właśnie tez tak słyszałam że dopiero w sierniu, kurde kiepsko, że tak długo mam nadzieję że przynajmniej przyłożą sie do nastepnej serii to będzie warto czkać.

ehhh sierpień..... na razie jeszcze 3 odc i .........wieczność az do sierpnia =/

ocenił(a) serial na 10
ana_9

Co wy szybko zleci, nim sie obejrzycie i juz 3 seria bedzie =D, obawiam sie jednak ze bedzie duzo gorsza od 1 i 2 bo tak przewaznie dzieje sie z serialami ktore dlugo ciagna jakis watek. no ale poczekamy zobaczymy =). Miejmy nadzieje ze sie myle

ocenił(a) serial na 9
kiniusia

cholera ja tez czuje ze 3 spadnie a nie chcialabym tego zeby serial ktory ma swietne opinnie zaczal jak Losty zbierac gorsze- noi nie lubie czekac ,co cala 3 beda znow uciekac uciekac i wciaz zagadka nie rozwiazana by byla :/ jak zaczna 3 emitowac chyba poczekam az wyemituja ja prawie cala poczym zaczne ogladac jeden po drugim ;)

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

Wątpię, zeby 3 sezon wyszedł skoro 21 odcinek ma tytuł "Fin Del Camino" czyli "Koniec drogi" :P

ocenił(a) serial na 5
magda_max89

ALe ty ciota jestes. Nie ogladalas 18?? Przeciez Kellerman chce ja zabic! :/

ocenił(a) serial na 10
Ulufful

Chce ale czy to zrobi dopóki nie wyemituja 19go to nie wiadomo, a jak sie rozmysli albo strzeli do Kima ktory pewnie gdzies tam sie pałęta...

ocenił(a) serial na 10
Ulufful

że niby ja???!!! sama jesteś ciotą.
Oglądałam 18 odcinek i nie wiadomo co się stanie z Caroline albo zginie albo ja będzie Micheal szntażował.

ocenił(a) serial na 5
magda_max89

OOO, jak miło. Najwyraźniej bardzo mnie tu lubią. Czytalam cos takiego na tym forum... " Wentworth Miller gej?" "Sama jesteś gej!!" Jakis plagiat na tym forym :D. No ale nie mam zamiaru tu nikogo dissowac bo to jest jakby nie bylo zachowanie dosyc plytkie

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

Ja biorę dwie opcje pod uwagę:
1)Caroline chce uniewinnić Linca na przemówieniu ale najpierw Kellerman ją zabije.
2)Kellerman nie zabije jej, bo usłyszy że uniewinniła Linca.
Oczywiście mogę sie mylić :P

ocenił(a) serial na 10
zagadka1986

a wedlug mnie kellerman jej nie zabije bo w koncu kiedys ja kochal i nie wiadomo czy nadal czegos nie czuje wiec pewnie sumienie go ruszy. Bracia beda probowali ja szantazowac ale im cos nie pyknie jak zwykle i cos sie zwali. na bank go nie uniewinni bo w koncu jeszcze 3 seria musi byc o czym wiec pewnie dalej jakis dowodow beda szukac.

ocenił(a) serial na 10
kiniusia

Jak napisałem wyżej: wątpię żeby zrobili 3 sezon. No chyba, że wprowadzą nowych bohaterów :P

ocenił(a) serial na 10
zagadka1986

3 sezon jest juz pewna sprawa. A nowe postacie tez beda =)

ocenił(a) serial na 10
kiniusia

Nie mam nic przeciwko 3 sezonowi jeśli bedzie tak dobry jak pierwsze 2 ;) A kiedy twórcy potwierdzili, ze 3 sezon będzie?

ocenił(a) serial na 10
zagadka1986

sorry ale musisz sobie tu na forum poszukac ale dosc sporo linkow ludzie dawali do tego ... niestety nie pamietam dokladnie gdzie to bylo

ocenił(a) serial na 10
kiniusia

Na tej stronie napisali o 3 sezonie, ale skad pewność, że to nie jest tylko plotka? www.prisonbreakmanhunt.com