PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Słyszalam, że 4 sezon ma wejść na ekran dopiero na wrzesień, tzn. pierwszy odcinek .. Hmm wiele też słyszlam że podobno ma być jeszcze więcej serii , czy ta już będzie ostatnia? Czy to wiadomo ? :P
3 seria bardzo ciekawa:D Już nie moge się doczekać tej 4 ... xD
Jeszcze jedno znacie może jakiś fajny film , w którym gra Wentworth Miller?
Pozdr ;D

ocenił(a) serial na 7
Karolina90_2

Nie ma raczej fajnych filmów z Wentem XD

ocenił(a) serial na 9
Karolina90_2

On w ogóle nie jest fajny . Ponoc ma byc 14 sezonów ale to jeszcze nic pewnego.

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

Co ty mówisz Łent jest sWeEeEt....ogółem obejrzyj sobie "Dinotopie", takie same drewno jak w PB. Wg mnie najlepsi aktorzy z PB, którzy równie dobrze spisują się w innych produkcjach to Mahone, T-Bag i Abruzzi. Reszta to banda wygolonych na klacie lalusiów pokroju Linca heh :P. Podsumowując nie piszcie mi w razie czego że mówie nie na temat, ale od tego jest filmweb, mówimy który aktor jest słaby a który jest dobry, a nie który jest bardziej przystojny tak jak to robi większa część fanek Łenta..Skończyłem ..dobranoc

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Nie no mi akurat nie chodziło o to który aktor jest najb. przystojny, chcialam zobaczyć Wenta w innym filmie ,no ale nie ma za fajniego z nim:p Dinotopie no widziałam... heh:p Akurat w PB to też najbardziej lubie Mahone, Abruzziego(szkoda,że go tak wcześnie zabili)T-Baga no i Whislera nawet:P
W końcu od czego są fora :P Tu wygłaszamy własne zdanie więc każdy pisze to co chce :P

Pozdr:D:D

Jecks

Masz cos do lincusia to masz cos do mnie ... on jest swietnym mezczyzna:) szkoda ze ma zone:(

ocenił(a) serial na 10
Karolina90_2

Hej a wiecie może czy będzie 4 Seria ?? Bo jak narazie nic nie słyszałam o tym , mają ją dopiero grać czy jak ?

ocenił(a) serial na 10
Karolina90_2

Hmm raczej chciałam napisać 5 Seria , porąbało mi sie :p

Karolina90_2

nie bedzie 4 seria jest na szczescie ostatnia...:)

ocenił(a) serial na 10
Karolina90_2

szkoda :(( a skąd wiesz że nie będzie ?

ocenił(a) serial na 9
Karolina90_2

Z jednej strony szkoda, ale z drugiej ile można! :) jest coraz gorzej niestety

black_tea

Dla serialu lepiej, że skończy się na tym 4 sezonie. Losy Michaela śledzę zacięcie od same początku i widzę po sobie, że z każdą serią tracę zapał do oglądania kolejnych epizodów. Historia w tym serialu lubi zmieniac kierunek o 180 stopni co swiadczy jedynie o naciąganiu fabuły przez scenarzystów. Poza tym nie oszukujmy się aktorzy są już zmęczeni graniem ciągle tych samych postaci. Na pewno każdy z nich jest ambitnym aktorem ale niestety są już zaszufladkowani. I ciężko im będzie wypłynac w jakim dobrym filmie,

ocenił(a) serial na 10
natalijka127

Wcale że nie , ja bym chciała żeby były dalsze serie PB , chociaż jeszcze ta 5 , ja od początku oglądania aż do 4 serii nie mogłam sie doczekać kolejnego odcinka , wiadomo że wiele sie działo w tym serialu i dobrze , serial rewelacyjny jakiego nie było. Jak aktorzy moga być zmęczeni graniem tych samych postaci ?? Tego nie czaje , to co dopiero mówić o innych serialach , które po ją po kilkaset odcinków? :p Wtedy to można mówić że są zmęczeni , ajj to szkoda (...) zacznę od początku oglądać:)
Pozdr

ocenił(a) serial na 10
Karolina90_2

Hmmm... Ja słyszałam że nagrano jak dotąd 4 sezony i 5 ale ten będzie wydawany na płytach DVD.