PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

[CYTUJĘ:]Na nagrobku jest napisane Michael J. Scofield...

J jak Jonathan (Krantz!)

Prawdopodobnie to jest grób generała, który okazuje się być ojcem Mikaela!

Mikael oczywiście żyje.

To na 100% potwierdzone informacje.[/quote]

Ktoś mi przeslał te informacje, macie może źródło tego ? jakieś oficjalne?

ocenił(a) serial na 10
guli_radom

Boże, ale głupota... Nie będzie 5 sezonu...

ocenił(a) serial na 10
darkopolo_pl

No też mi sie tak wydaje.. ale wiesz 4 sezonu też nie miało być czy tam 3... więc nigdy nie wiadomo..

ale wątpie, żeby michael'a potem wypuscili z pierdla .. a jeszcze bardziej watpie w to, ze odwiedzaja grób generala xD

darkopolo_pl

Czy ktoś jeszcze może potwierdzić to że Michael żyje, bo jestem ciekawy??????????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
adi2604

tak michael zyje, stevie wonder go widział

ocenił(a) serial na 10
guli_radom

Hmm... w sumie nie było DOKŁADNIE pokazane, że Michael nie zyje... cuda w AMERYKANSKYCH filmach sie zdazaja... :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
zadi

Nie to jest głupie co napisalem... zakladajac ten topik nie myslalem racjonalnie xD .. przeciez sara nie odwiedzila by z ekipą i SYNEM generala - own3d ;d i na pewno by nie powiedziala "idziemy do tatusia"

dobra nevermind ... mam pytanie skoro Michaelowi w ostatnich odcinkach znów krew leciala hm... moje pytanie brzmi czemu?

po 1 - generał powiedzial, ze jedna osoba miala dokladnie takie problemy jak on.. ale wycięli jej tego guza i zyje do dzis (Chodzilo o jego matke, ktora dozyla na pewno załóżmy tej ~50tki..
po 2 - skoro generał wyciął tego guza czemu choroba wrócila ? guzy nie wracają w przeciągu tygodni.../miesiaca

ocenił(a) serial na 7
guli_radom

To była eksperymentalna technika usuwania guza, wiec nie była dopracowana i lekarze coś spieprzyli. Taką operacje robili dopiero drugi raz (o ile dobrze pamiętam) i nic dziwnego, że nie wyszło... zdarza się:)

ocenił(a) serial na 10
guli_radom

to jest filmmmmmmmmmm............................ :)

guli_radom

znacie jakies dobre forum gdzie mozna by sledzic przecieki co do powstania serii 5 PB?

guli_radom

Ale wymyślacie. Twórcy takie zakończenie nam dowalili, że nie ma szans na to, że będzie 5ta seria.

radeso

jedno sprostowanie: to nie moze byc grob generala bo general w czasie gdy oni byli nad grobem byl na krzesle wiec nie mogli go tak szybko pochowac ...
i tak zwalili na maksa dwoma ostatni odcinkami (final break) wiec nie maja juz sensu dalej isc w gowno

guli_radom

pomyślcie trochę. generał byłby tylko 2 lata starszy od majkela ?

a guza mu pewnie nie wycięli bo Krantz miał już okazję się zawieść na inteligentnej mamusi majkela, która po uzdrowieniu się od niego odłączyła. czyż nie ? proste. wykiwał majkela i ten zmarł.

ocenił(a) serial na 8
olszass

Sara powiedziała do swojego synka; idziemy do tatusia. No i poszli na grób Michaela, więc na 100% Scofield nie żyje i nie będzie 5 sezonu:)

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

Kurde, ale aż łezka się w oku kręci jak pomyślże, że już nie będzie. : /

użytkownik usunięty
qmot90

nom:((
Tyle czasu z Prisonem.. ehh.. szkoda będzie przerzucać sie na co innego;/
Trzeba przyznać, że zrobili serial genialny!!

guli_radom

pewnie kidyś wyjdzie jakis sprin off PB,może 10 LAT PÓŹNIEJ sCOFILD WYJDZIE Z UKRYCIA BY RATOWAĆ SWĄ RODZINE,LUB BY ZNIASZCZYĆ FIRME!!

ocenił(a) serial na 6
marcepun

scofield jest jak elvis

a prison break jak moda na sukces- każdy może zmartwychwstać,