PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224251
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

bo nie jest to pokazane do końca w drugiej serii.

ocenił(a) serial na 9
gollman

mi sie wydaje ze przezyje...bo jak umrze to marie cruz i jego ciotka tez umra ...

ale t-bag niezle go ranil nozem

ocenił(a) serial na 9
Bobey

srubokretem*

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Nie może umrzeć, bo to by było bez sensu... Myślę, że raczej zrobią coś, żeby on też trafił do Sony...

ocenił(a) serial na 10
granatowelody

a pod koniec 3 serii trafią do więzienia w chinach..... i tak bez konca;]

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Troche mnie dziwi zachowanie sucre poniewaz przeciez wiadomo, ze Bellick nie mial czasu na to, zeby ja umiescic gdzies daleko, wiadomo, ze musi byc w promieniu 20 km od domu. Zamiast jej szukac, to zajmuje sie Bellickiem.

ocenił(a) serial na 9
magda_17

Ja też tak pomyślałem przecierz on wybrał sie tylko do sadu po czereśnie i wrócił max po 20 min. wiec promień poszukiwań można by zawęzić do około 3km. Sucre pozatym zna o wiele lepiej to miejsce. Dziwne, ale bez tego nie mielibyśmy tego wątku ;-)

ocenił(a) serial na 10
magda_17

to jest własnie jeden z wielu nonsensow, które mnie mierziły w PB 2.

Sucre poszedl po wiśnie, a Bellick, w tym czasie zdołał zakneblować obie panie i gdzieś ukryć, tak?? No ja pier&**&* to ile on te wiśnie zbierał??
kaszana totalna

adas_80

nie zwiazywal ich tylko je gdzie piznał w zamknieciu zwiazane dlugo by nie zyly :P tu raczej chodzilo o klucz do tego pomieszczenia gdzie one są albo cos w tym stylu:P

ocenił(a) serial na 10
Sined

ale na zdrowy chłopski rozum, w jakiej odleglosci od domu mogl je zamknac, i jeszcze zarcia na iles tam tygodnia im zostawic
chyba ze Sucre na wisniach przebalował pól dnia :P

ocenił(a) serial na 10
gollman

A mi z kolei się wydaje, że Bellick nigdzie nie ukrł Maricruz, tylko powiedział tak Sucre, by ten miał powód by mu pomóc.
Ale jak będzie to się okaże.

Sc0rpi0

to odpada poniewaz Bellick mial łancuszek Maricruz ;p