PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

inteligentny, przystojny, z zasadami, może odrobinkę gejowaty ale jestem nim zachwycona:)

ocenił(a) serial na 7
Xandria

Pewnie masz na myśli pierwsze sezony. Faktycznie był sczupły i jako tako wyglądał. Ale w tych ostatnich 2sezonach było troche gorzej. Kasy mu przybyło to i przytył:/

ocenił(a) serial na 8
Dawar

aa tam:) ja i tak najbardziej podziwiam ten jego intelekt i tą taką słodką niewinność:D a tego ostatniego odcinka 4 serii to nawet nie oglądałam chyba bym tego nie wytrzymała oglądając.. wiadomo co :'(

ocenił(a) serial na 9
Xandria

Nie oglądałaś "Final Break"? :o Obejrzyj, wytrzymasz na pewno :)
A co do Michaela, to uważam podobnie. Pod względem charakteru to prawie ideał. Bo to, co zrobił by ocalić Lincolna jest godne podziwu. Nawet jeśli to tylko w serialu.

ocenił(a) serial na 8
Julia_20

[spoiler] oo nieee nie zniose tego jak on umiera... ja sie okropnie szybko wzruszam:'(

ocenił(a) serial na 8
Xandria

oo tak Michael był cudowny:) jeśli chodzi o wygląd to najbardziej podobał mi się w pierwszych seriach, właściwie to do 3 było super, potem rzeczywiście nieco przytył ale i tak go uwielbiam:D A z charakteru to rzeczywiście prawie ideał, choć denerwowało mnie w nim to, że nigdy nie dbał o siebie tylko o innych i jak np. chcieli go wysłać do szpitala to robił takie ceregiele. Na końcu przeplakałam morze łez i nigdy nie wybaczę scenarzystom, że uśmiercili najfajniejszą postać w serialu! Wolałabym, żeby zginął chociażby Lincoln.