PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pierwsza seria była na prawde dobra. Wciągająca jak cholera, możnabyło oglądać pare odcinków na dzień. Druga to juz nie to samo. W sumie mieli kilka dobrych pomysłów, ale im dalej tym wszystko staje sie coraz bardziej zagmatwane. Kolejne wątki są jakieś takie nijakie...
Najfajniesze było wszystko co się działo w więzieniu, no ale przez ile odcinków można uciekać? To w końcu nie Moda na sukces ;)...

GOLONEK

moze i masz racje, ale to juz tak jest z serialami musi sie coś dziać, jesli już zwieją to skończy sie serial. według mnie seria 2 jest swietna!oglądałam 2 całą noc... czekam na sezon 3

ocenił(a) serial na 7
Lamna

jeszcze połowa drugiego przed Tobą a Ty już na trzeci sezon czekasz?? ;p

Lamna

W sumie patrząc na drugą serię to i tak jest o niebo lepsza niż większość seriali jakimi karmi nas tv. Tez racja ze to dopiero 13 odcinków a ma byc dwadzieścia pare, wciąż można mieć nadzieje że jakoś wszystko sie fajnie skończy...

ocenił(a) serial na 10
Lamna

2sezon jest fajny ale bardziej pierwszy mi się podobał;). Uważam, że kręcenie 3 sezonu to było b już przegięcie

ocenił(a) serial na 10
GOLONEK

Dla mnie to pierwsze 10 odc. ! serii były najlepsze. Potem już spaprali serial ;( w ogóle przecież miało być tylko 13 odc. po prostu przedobrzyli, ale i tak nie zrezygnuję z oglądania :D :* I love Prison Break ;)

ocenił(a) serial na 10
GOLONEK

nie wiem jak wy ale ja w jednym z odcinków specjalnych slyszalem jak gosc wypowiadal sie ze ma byc 5 sezonów xDDDD to by bylo dopiero ^.^