Pierwsza seria była na prawde dobra. Wciągająca jak cholera, możnabyło oglądać pare odcinków na dzień. Druga to juz nie to samo. W sumie mieli kilka dobrych pomysłów, ale im dalej tym wszystko staje sie coraz bardziej zagmatwane. Kolejne wątki są jakieś takie nijakie...
Najfajniesze było wszystko co się działo w więzieniu, no ale przez ile odcinków można uciekać? To w końcu nie Moda na sukces ;)...
moze i masz racje, ale to juz tak jest z serialami musi sie coś dziać, jesli już zwieją to skończy sie serial. według mnie seria 2 jest swietna!oglądałam 2 całą noc... czekam na sezon 3
W sumie patrząc na drugą serię to i tak jest o niebo lepsza niż większość seriali jakimi karmi nas tv. Tez racja ze to dopiero 13 odcinków a ma byc dwadzieścia pare, wciąż można mieć nadzieje że jakoś wszystko sie fajnie skończy...
2sezon jest fajny ale bardziej pierwszy mi się podobał;). Uważam, że kręcenie 3 sezonu to było b już przegięcie
Dla mnie to pierwsze 10 odc. ! serii były najlepsze. Potem już spaprali serial ;( w ogóle przecież miało być tylko 13 odc. po prostu przedobrzyli, ale i tak nie zrezygnuję z oglądania :D :* I love Prison Break ;)