PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ten serial to naprawde coś wspaniałego.
Nie dość, że trzyma w napięciu przez wszystkie sezony to jeszcze fabuła jest taka ciekawa i oryginalna. Naprawdę, bardzo podobał mi się ten serial.
A to zakończenie.. Dużo łez się polało : )
Szkoda, że ta kilkuletnia przygoda ze skazanym już się skończyła.. :(

użytkownik usunięty
paulla4

Ten serial jest boski! Nie moge uwiezyć, ze sie konczy. Nawet ja plakalem ;/ Ten film jest mega

ocenił(a) serial na 9

Zgadzam się. Jeden z najlepszych :) Szkoda, że już nie będzie się czekać na dalsze odcinki, zastanawiać co będzie dalej... Pamiętam, jak w tv leciała pierwsza seria, jakby to niedawno było, zaledwie rok. Zżyłam się z bohaterami :)

użytkownik usunięty

faaakt doooobry był .; )
trzymający w napięciu, mający to coś,
- nareszcie byli wolni, szkoda tylko, że Michael nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
paulla4

To jeden z najlepszych seriali, niewiele mu dorównuje dlatego 10/10. po obejrzeniu wszystkich sezonów zadaję sobie pytanie: Jaka inna produkcja może być lepsza?? Naprawdę nie wiele jest takich. Dlatego należy się ranga ARCYDZIEŁO.

Kulminacja odwagi i poświęcenia Michela jest w ostatnim odcinku. Od pierwszego odcinka wiemy że dla bohatera rodzina jest najważniejsza. Producenci pokazali postać wspaniałego człowieka która nie ma możliwości zaistnienia na tym świecie. Tyle zwrotów i przypadków udanych planów, przecież oni mogli zginąć 25 razy. Oglądanie tego serialu było dla mnie przyjemnością.

A na koniec wreszcie padły słowa : "We are free".

ocenił(a) serial na 10
Mateoz555

ja też ryczałam eh szkoda że juz się skonczył, miałam nadzieje że jednak Michael przezyje no ale podobno sam Went chciał by usmiercili jego bohatera:-( do ostatniej chwili trzymał w napieciu czasem sie wydawało że juz koniec a jednak cos wymyslał:-)i udało im sie przezyć

paulla4

Oj tak serial rewelacyjny. Ja również ryczałam jak głupia przez cały wieczór ;) Ale zakończenie naprawde godne mistrza. Szkoda że to już koniec :( Pozdr dla fanów :)

Lilly878

ja po 1 sezonie przestałem oglądać :P

użytkownik usunięty
se_b_ek

Pierwszy sezon świetny, drugi interesujący, ale jak pojawia się spiskowa teoria dziejów, to wszystko bierze w łeb i oglądać się dalej nie da

użytkownik usunięty
se_b_ek

To masz szczęście!!! Nastepne sezony były coraz gorsze. A już najbardziej rozbawiły mnie słowa założycielki tego tematu, że fabuła jest oryginalna. No niech mnie pijany bocian staranuje... ucieczka z więzienia - zaaaaajebiście oryginalne... :P

Haplo, chodziło mi bardziej o całokształt, a nie tylko ucieczke z wiezienia :P

paulla4

Popieram. Wspaniały serial.
Ha. Cudne.

matita12

Serial mega wciągający, pierwszy i drugi sezon oglądałem po prostu z takim zaciekawieniem, z takim wyczekiwaniem co będzie dalej, że po prostu szok. Później już trochę odbiegał, ale 3 sezon ogólnie mi się podobał, ale w 4 to już pojechali po bandzie czasami i stad ode mnie tylko 8/10, bo jednak oceniam całokształt a nie pierwsze 2 sezony. Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, ale ten serial na miano Arcydzieła na pewno nie zasługuję, jest kilka lepszych seriali, np. "Dexter" czy "Rodzina Soprano".