Ten serial to naprawde coś wspaniałego.
Nie dość, że trzyma w napięciu przez wszystkie sezony to jeszcze fabuła jest taka ciekawa i oryginalna. Naprawdę, bardzo podobał mi się ten serial.
A to zakończenie.. Dużo łez się polało : )
Szkoda, że ta kilkuletnia przygoda ze skazanym już się skończyła.. :(
Ten serial jest boski! Nie moge uwiezyć, ze sie konczy. Nawet ja plakalem ;/ Ten film jest mega
Zgadzam się. Jeden z najlepszych :) Szkoda, że już nie będzie się czekać na dalsze odcinki, zastanawiać co będzie dalej... Pamiętam, jak w tv leciała pierwsza seria, jakby to niedawno było, zaledwie rok. Zżyłam się z bohaterami :)
faaakt doooobry był .; )
trzymający w napięciu, mający to coś,
- nareszcie byli wolni, szkoda tylko, że Michael nie żyje.
To jeden z najlepszych seriali, niewiele mu dorównuje dlatego 10/10. po obejrzeniu wszystkich sezonów zadaję sobie pytanie: Jaka inna produkcja może być lepsza?? Naprawdę nie wiele jest takich. Dlatego należy się ranga ARCYDZIEŁO.
Kulminacja odwagi i poświęcenia Michela jest w ostatnim odcinku. Od pierwszego odcinka wiemy że dla bohatera rodzina jest najważniejsza. Producenci pokazali postać wspaniałego człowieka która nie ma możliwości zaistnienia na tym świecie. Tyle zwrotów i przypadków udanych planów, przecież oni mogli zginąć 25 razy. Oglądanie tego serialu było dla mnie przyjemnością.
A na koniec wreszcie padły słowa : "We are free".
ja też ryczałam eh szkoda że juz się skonczył, miałam nadzieje że jednak Michael przezyje no ale podobno sam Went chciał by usmiercili jego bohatera:-( do ostatniej chwili trzymał w napieciu czasem sie wydawało że juz koniec a jednak cos wymyslał:-)i udało im sie przezyć
Oj tak serial rewelacyjny. Ja również ryczałam jak głupia przez cały wieczór ;) Ale zakończenie naprawde godne mistrza. Szkoda że to już koniec :( Pozdr dla fanów :)
Pierwszy sezon świetny, drugi interesujący, ale jak pojawia się spiskowa teoria dziejów, to wszystko bierze w łeb i oglądać się dalej nie da
To masz szczęście!!! Nastepne sezony były coraz gorsze. A już najbardziej rozbawiły mnie słowa założycielki tego tematu, że fabuła jest oryginalna. No niech mnie pijany bocian staranuje... ucieczka z więzienia - zaaaaajebiście oryginalne... :P
Serial mega wciągający, pierwszy i drugi sezon oglądałem po prostu z takim zaciekawieniem, z takim wyczekiwaniem co będzie dalej, że po prostu szok. Później już trochę odbiegał, ale 3 sezon ogólnie mi się podobał, ale w 4 to już pojechali po bandzie czasami i stad ode mnie tylko 8/10, bo jednak oceniam całokształt a nie pierwsze 2 sezony. Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, ale ten serial na miano Arcydzieła na pewno nie zasługuję, jest kilka lepszych seriali, np. "Dexter" czy "Rodzina Soprano".