Czy ktoś wie może co to za telefon który ma ten niby agent FBI albo syn Lincolna. Ostatnio planuje wziąść telefon z klapką a te telefony które oni mają spodobały mi sie.Prosił bym o szybka odpowiedź jeśli ktoś wie co to za modele.
mahone ma najzwyklejsza w swiecie motorole v3. a lj to nie wiem, bo nie moge na niego patrzec, i jak sie pojawia to gram w sapera.
Wiem tą motorolke mozna poznać na odległość hehe ale bardziej mnie ciekawi co za modele mieli LJ i Kellerman.
prawdopodobnie jakiś nowszy model samsunga widziałam w reklamie ale nie pamiętam dokładnej nazwy modelu.(mi też się podoba ;-) ]
Jak byś sobie przypomniała albo ktoś inny by wiedział to proszę o podanie nazwy tego modelu telefonu będę bardzo wdzięczny.
A ja mam inne pytanie czy ktos dzwonił pod nr Niki ?? Nie wiem czy ogladaliście Behind ink czy jakos tak tam jest mowa, że ten numer który ma wytatułowany Michael na ręcę oni naprawde wykupili i utrzymują i jak sie pod niego zadzwoni to jakis fajny tekst leci. Ja nie próbowałam szkoda mi hajsu...