PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224151
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Dłoń T-Baga

ocenił(a) serial na 8

Jeśli ktoś ne widział jeszcze całego pierwszego sezonu i przynajmniej dwóch pierwszych odcinków drugiego, niech nie czyta dalej.

Jestem właśnie po obejrzeniu drugiego ocinka drugiego sezonu i ciekawi mnie czy ta sytuacja z odciętą dłonią T-Baga jest możliwa? Wiem, że można przyszyć kończynę, ale czy jest możliwe, że jeden weterynarz połaczył wszystkie nerwy tak, że chwilę po zszyciu T-Bag mógł ruszać palcami? No i przecież biegał bez tej odrąbanej dłoni niewiadomo ile i nie wykrwawił się? Czy z medycznego punktu widzenia istnieje taka opcja? Czy jest to bardzo naciągane i można zaliczyć do wpadek serialu?

ocenił(a) serial na 6
Ann_16

Ja się na tym nie znam, ale też od początku wydawało mi się to naciągane ;)

ocenił(a) serial na 5
Ann_16

wszystkie sceny w których widać jak T-bag porusza palcami to błąd aktora, co wyjaśnia się później...

ocenił(a) serial na 7
Ann_16

Jest bardzo naciągane!!!
Do wykrwawienia z medycznego punktu widzenia mogło nie dojśc jeśli odpowiedno ucisnął powyżej miejsca odcięcia (poniżej sie nie dało tak czy inaczej). Na szczęście dalej scenarzyści postanowili wyjść z twarzą z tej sytuacji i z tą ręką..... ale nie napiszę, sam zobaczysz.
Pozdro....

ocenił(a) serial na 6
Lalu

Zgadzam się z tobą Lalu, no i trochę mnie śmieszyło jeszcze to że na początku poruszał palcami, a potem nie mógł hahahah

ocenił(a) serial na 8
Lalu

Czyli jednak popełnili błąd. Dzięki za wyjaśnienie.

ocenił(a) serial na 10
Ann_16

Według mnie to jest totalna ściema. Przyszyć koćczyne to owszem jest mozliwe ale nie to żeby ruszał palcami.

ocenił(a) serial na 6
brianoconnor

No chyba, że ten weterynarz byłby neurochirurgiem hhahah Nie no już zapomniałam prawie o tym, ale to była wpadka na maksa, taka sama jak to, że gdy uciekali na pieszo nie mogli ich złapać ;)

ocenił(a) serial na 10
ferrari

mimo że uwielbiam ten serial widziałem w nim mnóstwo takich technicznych przegięć. np, tabletka zaszyta pod skórą Michaela(koszmar rozpuściła by się albo co innego)i po co w takie głupie miejsce to chowac szybciej w dupe bym se schował) dłoń także, a że jestem złota rączka i ogólnie ściasły umysł to przerażały mnie niektóre elementy planu ucieczki, ale jak już mówiłem serial uwielbiam za całą resztę

Green_Dragon

Jak mogl schowac w tylek skoro straznicy tam przeszukiwali poza tym by wydalil to z siebie.