Jeśli ktoś ne widział jeszcze całego pierwszego sezonu i przynajmniej dwóch pierwszych odcinków drugiego, niech nie czyta dalej.
Jestem właśnie po obejrzeniu drugiego ocinka drugiego sezonu i ciekawi mnie czy ta sytuacja z odciętą dłonią T-Baga jest możliwa? Wiem, że można przyszyć kończynę, ale czy jest możliwe, że jeden weterynarz połaczył wszystkie nerwy tak, że chwilę po zszyciu T-Bag mógł ruszać palcami? No i przecież biegał bez tej odrąbanej dłoni niewiadomo ile i nie wykrwawił się? Czy z medycznego punktu widzenia istnieje taka opcja? Czy jest to bardzo naciągane i można zaliczyć do wpadek serialu?
wszystkie sceny w których widać jak T-bag porusza palcami to błąd aktora, co wyjaśnia się później...
Jest bardzo naciągane!!!
Do wykrwawienia z medycznego punktu widzenia mogło nie dojśc jeśli odpowiedno ucisnął powyżej miejsca odcięcia (poniżej sie nie dało tak czy inaczej). Na szczęście dalej scenarzyści postanowili wyjść z twarzą z tej sytuacji i z tą ręką..... ale nie napiszę, sam zobaczysz.
Pozdro....
Zgadzam się z tobą Lalu, no i trochę mnie śmieszyło jeszcze to że na początku poruszał palcami, a potem nie mógł hahahah
Według mnie to jest totalna ściema. Przyszyć koćczyne to owszem jest mozliwe ale nie to żeby ruszał palcami.
No chyba, że ten weterynarz byłby neurochirurgiem hhahah Nie no już zapomniałam prawie o tym, ale to była wpadka na maksa, taka sama jak to, że gdy uciekali na pieszo nie mogli ich złapać ;)
mimo że uwielbiam ten serial widziałem w nim mnóstwo takich technicznych przegięć. np, tabletka zaszyta pod skórą Michaela(koszmar rozpuściła by się albo co innego)i po co w takie głupie miejsce to chowac szybciej w dupe bym se schował) dłoń także, a że jestem złota rączka i ogólnie ściasły umysł to przerażały mnie niektóre elementy planu ucieczki, ale jak już mówiłem serial uwielbiam za całą resztę