PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

może macie jakieś propozycje dalszego ciągu? Co najchętniej zobaczylibyście w kolejnych odcinkach drugiej serii?

ocenił(a) serial na 10
skipi

dziwi mnie dlaczego nikt jeszcze nic nie napisał skoro jesteście wszyscy takimi fanami prison break!! sama chciałabym żeby wszystko wyjasnilo sie z sarą i żeby przeżył michael i na pewno hywire.

skipi

po co gdybać.. po co pisać w kółko to samo, 90 % ludzi chciałoby żeby przeżyła Sara, Michael i jeszcze parę osób

ocenił(a) serial na 10
skipi

Ja nie moge napisać co bym chciała zobaczyć w II sezonie bo jestem w trakcie jego ogladania ale fabułą jest nadal bardzo interesująca i wciągająca ( 6 odcinków II serii przez jedna noc) Wciąga BARDZO !!!!!!

ocenił(a) serial na 10
skipi

A więc Lincoln zginie na krześle, T-Bag kupi jakąś małą wyspę, na którą zabierze ze sobą synka Lincolna, a amerykański wymiar sprawiedliwości ich tam nie dosięgnie, Sucre da się złapać prędzej czy później, bo jest głupkiem, a matka Bellicka opracuje sobie genialniejszy niż Michaela plan ucieczki z Fox River, wytatuuje go sobie na tyłku, po czym zrobi coś złego, żeby ją zamknęli razem z synem. Takie koleje losu byłyby przynajmniej ciekawe. Michael i Sara mnie nie interesują.