jak myslicie co sie stanie?? uslysza cos czy znowu cos sie spieprzy ,ktos wpadnie na chate ,zabierze im pena ,albo moze pope cos wykombinowal??
ps.sara mnie troche wkurw..jak zamknela drzwi przed kellermanem
moze on cos wykombinuje;)
kurcze ten wczorajszy odc to oglądałam jak na szpilkach. ale znając scenarzystów to na pewno coś się stanie niespodziewanego, ale wątpię że Pope coś wykombinował, bo przecież i tak nie ma nic do stracenia...A i Michaela wypuścił i powiedział że tam "coś mają" więc nie sądzę żeby maczał w tym palce.
tak się zastanawiałam później i stwierdziłam, że w sumie dobrze zrobiła. Za to co on jej zrobił...a i tak już dostali czego chcieli więc kellerman wydaję się być zbędnym pionkiem w grze.
i jeszcze do tych co pisali wcześniej że T-Bag się zabił (!) to że w zapowiedzi siekiera była jeszcze i niczym nie wskazywało...
ps. ta scena jak Sara i Michael byli sami w samochodzie była genialna. Miała w sobie taki swoisty czar...aahhh:)
Mam nadzieje ze w koncu cos tam usłyszą i ze wreszcie cos beda mieli. Swoją drogą nie wydaje mi sie żeby Pope coś wykombinował bo jak by było inaczej to by im tego pena nie dał.
Ps. Najbardziej mi sie podobało to jak Linc nakopał kimowi.
Nie pomyślałeś o tym że gdy Pope pożyczył notebooka od tego przypadkowego gościa mógł z zawartością pendriva zrobić cokolwiek, włącznie z zastąpieniem prawdziwej zawartości np.kawałkami mp3 :)
nie, wydaje mi sie Pope jest wporzadku. moim zdaniem błędem było wykiwanie kellermana : "przyjaciół trzymaj blisko a wrogów jeszcze bliżej" :)
o tym tez myslałam, ale sara ma chyba już jakiś uraz wewnętrzny. ale nie dziwię się jej. już przy pierwszej okazji chciała go załatwić sznurkiem z bluzy:)
chciałbym aby w penie było coś co da im przewagę ale skoro ma być 3 sezon to chyba marne szanse... z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że nagle historia się kończy i nie oglądam już PB, niech będzie 3 sezon i niech trzyma dotychczasowy poziom.
3 sezon??!! no to mnie dobiłaś.jesli nie wymyśla czego snaprawde dobrego bede musiał zjechac z ocena tego serialu.to co zieje sie juz teraaz jest bardzo denerwujace,przynajniej kika sporych nielogicznosci w kazdym nowym odcinku.coraz mniej to sie kupy trzyma niestety,chodz nadal wciaga
ta cos o tym czytelm, podobno sara w "realu" jest w ciazy i w serialu maja szykowac porwanie ;]
aaa. wiem ze kellerman jest zły:P ale jakoś budzi moja sympatię:D wiec będą jeszcze pewnie płacić za błędy sary... stawiam na to ze kellerman.. wszystkich zabije.. i zmusi do ślubu p. prezydent:D przynajmniej byłoby ciekawie:P hmm.. c-note pewnie cos z mahonem pomiesza:P mogą w końcu odstąpić od wersji.. że jak już jest dobrze:P to coś się wali:P naqwet porzadnie nie umieli uciec.. bo samolot odleciał:P już mieli steadmana... ale nie:D bo się zabił. niech im coś sięw reszcie uda.. tak w 100%:D
a co do tego odcinka to poniewaz zbliza sie chyba juz koniec sezonu(wiec moze i jakiegos wątku) to podejrzewam ze jednak te nagranie im pomoze i beda bardzo blisko sukcesu.nie mam pojecia jak franklin chce pomoc panu mahone.tak własciwie to ktos musi zginac bo nudno sie robi;P kolejny sezon pewnie bedzie prywatna walka braci z niedobitkami z firmy(która zostanie rozwalona:D) kiedys to sie przeciez musi skończyć!!
Jak Franklin chce pomóc Alexowi??? Bardzo proste, przecież jest to forum internetowe za pomocą którego mieli się kontaktować jak będzie coś nie takk, więc napewno za pomocą tego forum. A co do tego co zawiera pen to sama nie wiem, mam przeczucie, że coś jest z nim nie tak. Ale możliwe że się mylę.
Cos moze znajda na tym nagraniu ale nie wystarczy to zeby uniewinnic Lincolna. Okaze sie,ze potrzebuja Kellermana ktory zostal przez nich brzydko mowiac-wydymany. (?)
A tak w ogole to zauwazyliscie ze Sara ma jedno oko troche krzywe :p jakby lekko zezowala :)
No z Paulem to nawet fajnie to wymyśliłaś :D A co do oka Sary to nie wiem nie przygladam się tak bardzo, a zresztą każdy z nas ma jakieś defekty w urodzie, wiec ja do takich rzeczy nie przywiązuję wagi.
Podejrzewam, że ta pomoc Franklina będzie opierała się o to forum internetowe za pomocą którego mieli sie kontaktowac jak będzie coś nie tak.
no tak.:P biore kiece i lece:P... hmmmm. ale mamy jeszcze 5 dni:D co by ich ostrzec:D po co się spieszyć ;)
a niech tylko spróbują ruszć sare.. akysz:P nie przepadam za nią. ale ma dobre serce:P i od jej szczęscia zalezy szczęscie innych. :P
jak czytalem newsy o bohaterach to doweidzielm sie ze ona jest w ciazy i jezeli ma byc kreceony 3 zeson to szykowane jest porwanie ;] ale to tylko
przypuszczenie
Muszę przyznać, że ten odcinek miał niezłą końcówkę (w tym sensie, że już nie mogę się doczekać następnego). Co do Kellermana to chociaż jest "czarnym charakterem" jakoś go lubię i nie podobało mi się to co zrobiła Sara, zachowała się trochę egoistycznie. Teraz naraziła Michael'a i Linca. A co do zawartości PENA to myślę, że jednak coś tam będzie. Pope mógł też sobie to wysłać na maila i skasować z PENA, ale co by mu to dało?
Mysle ze tresc tego pendriva znaczaco pomoze braciom. Szkoda tylko, ze Henry nie zaoferowal swojej pomocy po wysluchaniu tego nagrania. Swoja droga Kellerman moze sie bolesnie odgrysc za zostawienie go.
A tak w ogole to odcinek 17 byl jednym z najlepszych z 2 sezonu, czyz nie?
;D
na youtube są trailery z których jasno wynika, ze na Penie jest coś istotnego co im pomoże. Wiec pope nic nie popsuł :)
A ja tlumaczylam sobie strone o PB i program przetlumaczyl mi obsade wyszlo kapitalnie. Jak sie czyta normanie to nie ma efektu ale jak juz sie zacznie tlumaczyc to wychodzi takie cos :
Rzut: Dominic Purcell jako Lincoln Jamy; Młynarz Wentworth jako Michael Scofield; Amaury Nolasco jako Fernando Sucre; Marshalla Allman jako Jamy LJ; Zabrnij Williama jako Obcięty gwóźdź Bellick; Paweł Adelstein jako agent specjalny Paweł Kellerman; Robert Knepper jako T - Torba; Rockmond Dunbar jako C - Notatka i Sarah Wayne Callies jako Dr. Sara Tancredi z Williamem Fichtner jako agent specjalny Alexander Mahone.
Młynarz Wentworth wymiata :D
17 odcinek był fajny :D:D:D szczególnie jak linc pobil Kima. Tak sie cieszyłem heheh, bo z kima taki dupek. W ogole to zdziwilem sie jak postapil t-bag... 18 bedzie jeszcze ciekawszy, kellerman moze cos namieszac teraz ;/
Dla mnie kazdy odcinek jest świetny, pełno zwrtów akcji, ciągle napięcie, fajna muzyka i śmieszne sytuacje :P
Pozdrawiam
linc mi sie kojarzy z jakims takim pastuchem;)) i jak tylko zobaczylam jak sie rzuca na kima to jakbym go widziala w jakims prowincjonalnym barze;))
choc nie powiem-cieszy mnie ze zlal mu tylek:)P
Zna ktoś tytuł piosenki, która była na sam koniec 16 odcinka? Wtedy gdy Haywire spadał...
Z góry dzięki za informacje :)
Ta piosenka na koniec 16 odcinka to "Alexi Murdoch - Home" :) Ona jest w bearshare, właśnie sciągnąłem niezły kawałek ;)
Ostry odcinek :) Najbardziej mi sie podobalo jak Kim dostal wpi...ol. A tak nawiazujac do tematu to wydaje mi sie ze beda wreszcie cos mieli ale znajac zycie sprawa znowu sie skomplikuje.
Ps. T-torba wymiata. myslalem ze padne ze smiechu:D
tez mi sie podobała akcja jak linc przywalił kim'owi, strasznie tego goscia nie lubie ten jego debilny usmiech, takim wredny.
Ja mysle ze na tym pendrivie pedzie ten wystrzal. bo jak go dostal gubernator Tancredi to to wlasnie tam bylo. a pope nie wyglada na kombinatora. :D. Co do Sary. Z całym czasunkiem, ale jakby mnie ktos chacial utopic w wannie z żelazkiem to tez bym my drzwi przed nosem zamknela. pozatym Scofield powiedzial : "Da nam tylko to co nam potrzebne i sie go pozbedziemy'. Czy jakos tak. W sama pore. Przeciez zaczal juz cos knuc z Reynolds.
Ja mysle ze na tym pendrivie pedzie ten wystrzal. bo jak go dostal gubernator Tancredi to to wlasnie tam bylo. a pope nie wyglada na kombinatora. :D. Co do Sary. Z całym czasunkiem, ale jakby mnie ktos chacial utopic w wannie z żelazkiem to tez bym my drzwi przed nosem zamknela. pozatym Scofield powiedzial : "Da nam tylko to co nam potrzebne i sie go pozbedziemy'. Czy jakos tak. W sama pore. Przeciez zaczal juz cos knuc z Reynolds.
OOO!! tak, nareszcie sie wrednemu chinczykowi nalezalo. wkurzal mnie bardziej niz bellick. :D
mi sie wydaje ze na pen drivie nie ma wystrzału tylko rozmowa pani prezydent z stedmanem bo oni od poczatku potrzebowali jego głosu.
Heh w trailerze 18odcinka Kellerman ma snajperkę więc będzie się coś ciekawego działo... ech to ciśnienie:)
Co do Sary to tez podobało mi się jak postąpiła, pokazała, że ma charakter, a co do Paula to lubię tego gościa i nawet czasami szkoda mi go, ale Sara musiała się mu odgryźć. No i myślę, że Paul nie nabruździ im, a jeszcze kiedyś znowu bedę uciekać razem.
Dobry odcinek....szkoda Kraveckiego..lubie go....Głupia zagrywka C-Nott'a ,a Sucre ma Maricruz....świetny odcinek ...trzymał w napięciu..T-Bag jeszcze cos odpierdoli...a na Pendrivie będzie orginał nagrania z parkingu...
Njbardziej wkurzylo mnie to, ze mieli Kim'a jak na dloni. Zabili jego ochroniarza a samego "bossa" tylko stlukli. Jakby go kropneli to wlasciwie wszyscy zwiazani z tematem by byli juz martwi a tak to dupa...
No raczej wszyscy by nie byli martwi, bo Kim jest też tylko jednym z pionków. A na pen drivie napewno nie ma nagrania z parkingu, tylko jak już coś jest to jest to jakaś rozmowa.
No w sumie szkoda że nie zabili kima bo przynajmniej jeden z ich największych przeciwników by poszeł do piachu. Ale dobrze że chciaż niezły łomot dostał.
Muszę przyznać, że jeden z lepszych odcinków drugiego sezonu. Dosyć spokojny, wyważony i realny. Pope chyba jest już po ich stronie. Boję się co zrobi Kellerman, ale miło było popatrzeć jak Linc obija Kima.
Najlepszy jednak był Teddy, jakiś taki ludzki się zrobił, pierwszy raz jest mi go naprawdę żal.
Naprawdę dobry odcinek, bez naciągania i dziwnych sytuacji, po prostu bardzo dobry.
Pozdro...
Odcinek 8/10, za C-Nota.
A Sara to mnie tak wkur***a, s*ka jedna, zostawić takiego sexownego Kellermana na lodzie...