PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224229
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Dlaczego ten serial ma ocene dużo niższą od takiego serialu jak Gra o Tron??
Gra o Tron to również swietny serial ale nie poweidziałbym ze lepszy. O ile dobrze pamietam w
skazanym na śmierć każdy odcinek trzymał w napięciu a w grze o tron czasem sie nudziłem
Zdecydownie ocena powinna być powyżej 8

ocenił(a) serial na 6
liver128

Mi "Gra o tron" też się nie podoba. Co do oceny Prison Break - serial ma świetny 1 sezon z drobnymi błędami w reżyserii czy w scenariuszu. Natomiast jestem teraz w trakcie 2 sezonu, który stał się wyraźnie słabszy. Poziom reżyserii znacznie spadł, scenariusz momentami jest niedorzeczny, emocje opadły. Nie wiem czy dam radę zacząć oglądać 3 sezon.

ocenił(a) serial na 8
karczewk

Ja już na 4 jestem :p I jak dla mnie 3 chyba lepszy niż 2 :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

właśnie przeskoczyłem do 3 i obejrzalem 2 odcinki. Jest całkiem całkiem. Chociaż 1 sezon to było coś. 4 sezony to sporo jak na serial o uciekaniu ;)

ocenił(a) serial na 8
karczewk

No 1 sezon fajny :) Ale jak już pisałam w temacie o 2 sezonie, wtedy powinno się skończyć... a tak... troszkę na siłę ciągnięcie na ksaę... ale zobaczę do końca :)
(jak byś miał ochotę to poodgrzebywałam stare tematy o odcinkach, napisałam swoje opinie, możesz się dołączyć)

ocenił(a) serial na 7
karczewk

Nie warto oglądać trzeciego i czwartego sezonu, bo zaczynają się tam pojawiać kretyńskie zmartwychwstania, jak w Modzie na sukces.

ocenił(a) serial na 10
karczewk

Mi gra o torn sie podoba, ale nie wydaje mi se zeby zaslugiwala na tak wysoką ocene w kazdej serii początki byly troche nudne dopiero ostatnie odcinki byly ciekawe, w prison breaku wszystkie serie byly ciekawe alemoczywiscie najlepsza byla pierwsza, potem chyba druga albo 3

ocenił(a) serial na 10
liver128

w sumie w tej 4 serii juz troche namieszali o ile dobrze pamiętam ale to i tak nic w porownaniu do tego co zrobili w zagubionych 5-6 serii juz nie dalo sie oglądac a szkoda bo 3 pierwsze serie byly mega gdyby na tym skonczyli to pewnie zagubieni to bylby najlepszy serial

ocenił(a) serial na 10
liver128

a ja np nie wyobrażam sobie Zagubionych bez 5 i 6 sezonu, dla mnie były świetne, trudniejsze do ogarnięcia, dlatego je mocno doceniam. Jak by te sezony wyciąć to tak jakby z człowieka wyjąć dusze. Co do Skazanego, hmmm owszem 3 sezon to kopia pierwszego tak jakby brakło im pomysłow i chcieli przedłużyć a w czwartym trochę niedorzeczności i zmartwychwstań było ale mimo wszystko mi się podobało, gdyż zależało mi już wtedy bardzo na bohaterach, choć 1 seria zdecydowanie najlepsza.

ocenił(a) serial na 10
volker92

przeciez w tych ostatnich sezonach zagubionych w ogole nie bylo wiadomo o co chodzi raz byli tu taz tam

liver128

Tylko 1 sezon jest naprawde dobry, 2 sezon jest jeszcze spoko, ale 3 i 4 to porazka. Dlatego srednia nie jest powyzej 8. Szkoda, ze serialu nie skonczyli po 2 sezonie..

użytkownik usunięty
liver128

dałem 9 gwiazdek z czego 6 dla pierwszego i drugiego sezonu,trzy dla pozostałych zesonow,które były już za bardzo s-f niestety.

ocenił(a) serial na 9
liver128

bo ludzie sie nie znaja xd