PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

W zakończeniu powróci Sucre, C-not i ... Kellerman mozna to zobaczyc w trailerze promo ;) http://www.youtube.com/watch?v=GZyyfuYM1nc

ocenił(a) serial na 8
Les_Grossman

Super ciekawe jak rozwiąża powrót C-nota bo myślalem, że juz sprawa z nim rozwiązana i nigdy go nie zobaczymy. Może jeszcze Abruzzi wróci z zaświatów;)

Max

hehe nie no to juz by byla przesada Abruzzi byl zabity na naszych oczach a Kellerman coz niewiadomo do kogo wtedy strzelali :)

ocenił(a) serial na 8
Les_Grossman

wie ktoś, czy pojawi się również Gretchen?

Les_Grossman

Co do Kellermana to są to tylko przypuszczenia na podstawie kawałka tylnej części głowy, natomiast nie da się nie zauważyć ślicznej stópki Kathleen Quinlan (mniam):D

Gorgor

na wikipedi jest już dopisane, że postać Kellermana gra w 1-2,4 sezonie więc myślę, że to pewne ma się przyczynić do całkowitego unicestwienia Firmy

Les_Grossman

W sumie taka zagrywka pasowałaby do 4 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Gorgor

Na Kellerman wraca. To potwierdzone.

ocenił(a) serial na 10
Stranger

Miało być na 100%. Cyferki mi zjadło.

ocenił(a) serial na 10
Les_Grossman

Mam nadzieje że w końcowym odcinku T-Baga albo ubiją albo wpakują do pierdla bo mnie gość strasznie wkurza. Mnie zastanawia jedno - skoro ma wrócić C-Note to ciekawe co się wydarzy jak się spotka/zobaczy z Mahonem.

ocenił(a) serial na 3
brianoconnor

Oj co za problem. Spotkają się na ulicy:
- "Siemka stary, szmat czasu."
- "Joł. Co porabiasz?"
- "Idę zniszczyć przerażającą korporację siejącą postrach na całym świecie, a co u ciebie?"
- "A nic... nudzę się. Mam akurat gnata to ci może pomogę?"
- "No to dawaj, lecimy."
Żaden problem dla tak wybitnych scenarzystów ;)

ocenił(a) serial na 10
von_Vogt

Chyba zapomniałeś że Mahone groził rodzinie C-Nota i kazał mu sie powiesić więc wątpię żeby sobie tak pogadali jak by się spotkali.

ocenił(a) serial na 3
brianoconnor

To ty chyba nie oglądasz PB uważnie ;) W tym serialu wszystko jest możliwe a o pewnych faktach szybko się zapomina.

ocenił(a) serial na 10
von_Vogt

To że w tym serialu wszystko jest możliwe to akurat wiem ale to nie oznacza że nie oglądam PB uważnie, bo fakty akurat pamiętam.

ocenił(a) serial na 3
brianoconnor

No i jak widać mocno się nie myliłem ;) Scenarzyści mieli gdzieś waśnie bohaterów, bo przecież to mało ważne.

ocenił(a) serial na 10
Les_Grossman

Sezon 4 : gladam go z przymusu i przyzwyczajenia i ciesze sie ze to juz koniec, aczkolwiek trochę szkoda bo w przyszłym semestrze pozostanie tylko serial Herosi i czekanie na LOST 6 bo oprócz Skazanego zakonczyl sie też Terminator i Jericho

ocenił(a) serial na 7
patryks83

Terminator serial to ścierwo ja oglądam dextera I KIKA INNYCH a za PB nie będę tęsknił DZIĘKI BOGU ZE TO KONIEC