PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Głosujmy na Prison Break w plebiscycie Telekamery 2010 w kategorii najlepszy serial zagraniczny!

Głosować można na stronie www.telekamery.pl lub wysyłając sms o treści TK.M5 na numer 7164.

ocenił(a) serial na 2
melroseplacefan

A ja zaapeluję inaczej - nie głosujmy na Prison Break w plebiscycie "Telekamery 2010" w kategorii najlepszy serial zagraniczny. :P :P

Egon_Olsen

a ja glosuje i zagłosowałem, a dzieci neo nie mają zdania, wiec nikt Cie nie słucha :]

ocenił(a) serial na 2
vasil_zajcev

Jak nie wiesz co napisać, to od razu walisz "dziecko neo"? A wiesz w ogóle co znaczy to pojęcie, czy tylko powtarzasz po innych? Bo tak jest modnie ostatnio? Ten serial to na prawdę nic specjalnego. Ani dobrej gry aktorskiej, ani dobrego scenariusza, wszystko strasznie naciągane i mocno przekombinowane. A im nowszy sezon tym jest jeszcze gorzej. Pierwszy jeszcze dało się oglądać. Jak widać (niestety), nie tylko amerykańskie nastolatki się tą produkcją jarają... Z seriali biorących udział w plebiscycie, tylko "Moda na Sukces" jest gorsza, ale to nie jest trudne... Na przyszłość odzywaj się kulturalnie, bez wyzywania ludzi od "dzieci neo".

Egon_Olsen

cóż, jak widac nie czytałeś jaką oglądalność miał i gadanie, ze jak coś sie nie podoba to jużdla nastolatków też jak widać należy do kopiuj wklej w Twoim przypadku - a jeśli masz jakieś wątpliwości to nominacje do złotych globów nie dostaje się od tak.

Egon_Olsen

cóż, jak widac nie czytałeś jaką oglądalność miał i gadanie, ze jak coś sie nie podoba to już dla nastolatków też jak widać należy do kopiuj wklej w Twoim przypadku - a jeśli masz jakieś wątpliwości to nominacje do złotych globów nie dostaje się od tak.

ocenił(a) serial na 2
vasil_zajcev

Już dobrze, dobrze. Widzę. Nie musisz się powtarzać. A co do nastolatków, to myślisz, że wśród jakiej grupy wiekowej "Prison Break" ma najwięcej widzów? Z resztą, spora część z tej widowni, to damy, które się podkochują w Millerze... A złote Globy, Oscary, wszystko to ostatnio nie jest żadną miarą jakości filmu. Słabe filmy/seriale też dostają nominacje i nawet zgarniają pierwsze nagrody, ale to jest tylko Ameryka.