PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 223521
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nie mam okazji oglądać Prison Break w sieci, a na jednym z portali przeczytałam, że agent Mahone zastrzeli Lincolna pod koniec drugiej serii. Nie chce mi się w to wierzyć, ale czy macie na ten temat jakieś informacje?

ocenił(a) serial na 9
smerelerk

przed emisja moga byc same plotki- ale jesli go zastrzeli to bezsens by byl ,wszystko nadarmo by bylo ;)

smerelerk

Mam nadzieję, że ta informacja się potwierdzi w serialu. Będe miał jeden powód, żeby wrócić do oglądania.

ocenił(a) serial na 9
Cris

a myslalam ze wolisz zeby Michael dretwy aktor zginal? ;)

malaMi

Wentyla nie lubię i uważam za fatalnego aktora. Co już dobrze wiesz.

Ale Linc to najbardziej zmulony koleś, jakiegokolwiek widziano, w jakimkolwiek serialu. A Dominic Purcell to najgorszy aktor świata, obok boysbandowego beztalencia, lalusia Jareda Padalskiego i jeszcze jednego "geniusza aktorstwa", o którym tu wspominać nie będe.

Dlatego mam nadzieję, że pozbędą się go z ekranu. Może wtedy wrócę do oglądania. Jeszcze ta ********* ***** Sarah Wayne Calies (czy jak jej tam) zniknie. Coraz lepiej się robi, widzę szansę dla tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
smerelerk

Ja mam nadzieje, że się nie potwierdzi bo po 21 odcinku (spoiler) wątpię, żeby Michael wybrał kase, łódź i całą resztę i zostawił brata Mahone'owi. Nie sądzę, żeby tak było. Chyba, żeby to była uporozowana śmierć Linc'a, żeby Mahone w końcu był spokojny i żeby Firma myślała że Linc w końcu jest martwy :).

ocenił(a) serial na 10
one_love_u2

Ogladnijcie sobie zwiastun na youtube. Zapowiada sie ciekawie. Kim chyba bedzie strzelal do Linca...

ocenił(a) serial na 10
smerelerk

Lincoln nie zostanie zabity przez tego agenta. Po za tym agent mahone zostanie zabity w 14 odcinku drugiej serii przez agenta Kellermana znanego dobrze z serii pierwszej.Pozdrawiam :P

ocenił(a) serial na 10
shaduel

Tak 14 odcniku a co robi w 21 to klon:P w 14 postrzelil go w obojczyl:) a wiec wez sobie troche poogladaj jeszcze a pozniej mow:)

Zapraszam oraz zachecam do pisania www.4you.vhy.pl

varlum58

Mahone nie ginie w 14 odcinku II serii, przecież przewija sie jego postać przez kolejne odcinki.Też myślę, że śmierć Lincolna byłaby bez sensu, ale z drugiej strony jest to jakaś opcja dla rozpoczęcia trzeciej serii gdzie Michael byłby "samotnym mscicielem" : )Jak już coś się wyjaśni to dajcie znać proszę ; ) Pozdrawiam!

shaduel

agent mahone zostanie tylko postrzelony i przeżyje.

ocenił(a) serial na 9
smerelerk

a ja jestem pewna że NIE zginie żaden z braci w 2 sezonie. I mogę się o to założyć nawet :). Zresztą ja wiem, kto zginie...

ocenił(a) serial na 7
smerelerk

Na youtube w trailerach jest scena, w której Kim strzela do Linc'a, ale czy zginie nie jest pewne. Natomiast są jakies plotki, ze jeden z braci zginie w 3 serii (to znaczy nie koniecznie z braci ale jedna z głównych postaci) i serial wróci do korzeni czyli do więzienia (tym razem w Panamie). Tutaj więcej informacji na ten temat podanych przez Reuters: http://www.tv.com/prison-break/show/31635/story/9135.html?tag=story_list;title;0
Pozdrowionka

Lalu

W jednym z wywiadów udzielonych dla francuskiej gazety Went powiedział (ale to nic oficjalnego), że "tęskni" za więzieniem ; ) i być może jego bohater zostanie ponownie wsadzony za kraty, bo przecież Linc był wrobiony, ale Michael faktycznie jest winny napadu na bank i dodał, że tym razem to nie musi byc więzienie Fox River tylko znacznie gorsze.Powiedział też, że nie jest możliwe aby Prison Break trwało w nieskończoność jak inne popularne seriale np. " Seven heaven", jego zdaniem PB opowiada konkretną historię, która ma swój początek i musi mieć zakończenie - nie da się cały czas uciekać z więzienia, a przecież tytuł jest Prison Break.Mimo, że bardzo lubię ten serial to popieram zdanie, że trzecia seria powinna być w tym przypadku ostatnią. A co do śmierci bohaterów to zaczynam się martwić czy na konieć trzeciej serii nie uśmiercą właśnie Michaela. : (